- 16 Ekim 2016
- 2.222
- 1.494
- 133
- Konu Sahibi papatyamm13
-
Ben başlıyorum katılanlar arkamdan gelsin listeyi oluşturalım
Papatya----- boy:1.59 kilo:39.2
o kiloyu alırken neler yedin nasıl beslendin.. Malum bizde iştah sıkıntısı var. Hacmi az ama kalorisi yüksek şeyler yememiz lazım. Önerilerin varsa alabilirim faydalanırım belki
Merhaba bende sizin gibi zayıfım boy 150 kilo 37
Merhaba bende sizin gibi zayıfım boy 150 kilo 37
Yazları çok zayıflıyorum gastridde var
Bence kilo almanın özü sağlıklı karbonhidratları ve öğün sayısını artırmaktan geçse de öncelikle bir diyetisyen ile görüşüp muayene olmanızda büyük yarar var diyebilirim.
Bende abur cuburu tüketmiyorum ama arada kola içiyorum heralde o yapıyorÖncelikle hoş geldin aramıza arkadaşım
Bende de gastrit var ve aynı sorunları yaşıyorum. Ama son bir haftadır düzenli yemeye çalıştığımdan şikayetlerim biraz olsun azalmaya başladı. Tabi gastriti olanların yememesi gerekenleri yemiyorum abur cubur da tüketmiyorum, onlar gastriti iyice azdırıyor malum. Kalorisi yüksek ama sağlıksızlar işte mide de tepki veriyorGastrit kötüleşince iştah da iyice azalıyor.. sen abur cubur yiyor musun mesela
Dün içmişdim bugün sabah kalktığımda mide bulantı yaptı ama akşam yatacamda süt muz yemişdimBende abur cuburu tüketmiyorum ama arada kola içiyorum heralde o yapıyor
Bende abur cuburu tüketmiyorum ama arada kola içiyorum heralde o yapıyor
Dün içmişdim bugün sabah kalktığımda mide bulantı yaptı ama akşam yatacamda süt muz yemişdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?