Gelin İç Giyim Gelin İç Çamaşırı Fotoğrafları

uff allah ım yaa nedir benim bu çamaşıra olan düşkünlüğüm:sm_confused::.benim kadar çamaşır hastalığı olan yoktur herhaldesırnaşık şey ama hepsini de beğenmem en seksileri gözüme çarpar.sırnaşık şey. ufff bunlardan istediklerimin hepsi benim olsa yaaa neyse ilerde kocişim alır inş.:roflol::roflol:

off fındık gönderdiğin çk iddalı ve süper ama ben bi arkadaş tavsiye ettiği gibi tüllü bi model tercih ederm çk hevesli görünmüyüm ilk günden die :icecream:

-----------------------------------------------------

Son düzenleme:
kızlar o akşam adamın gözü çamaşır mamaşır görmüyor isterseniz paçalı don giyin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyide kızlar bu mankenlerin fizikleri kusursuz süperler bizde böyle duracakmı bunlar onlara çok yakışmış herkeste böyle durmaz herşeyleri yerli yerinde maşallah öyle durmadıktan sonrada almanın çok anlamı yok bence

bunun siyahını aldım

gelınlıgımı cıkartırken baska görucek beni..

ben dusa gırıcem..o duştayken de ben bunu gıycem ..duştan once başka ..o duştan cıkınca baska ..

aldım ama nasıl gıyerım bılmıyorum :tomato:

ben vücut konusudna çok takıntılıyımdır... vücudumu korumak için yediğimden giydiğime attığım adıma bile dikkat ederim. mankenler benim kadar özen göstermiyordur kesin.... evlenene kadar böyle devam eder inşallah bu çamaşırları giymek en büyük hayalim hepsi süper çok teşekkür ederim... bu üniversite nerden çıkmış yaa boşuna vakit kaybı :))

aaayy hepsi birbirinden seksiii:jeyyar::jeyyar:düğünün bitmesiyle adamın üstüne atlaması bir olurr vaalllaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3amaa fenâda olmaz haniiisositosositosırnaşık şey

ne farkı var ki eninde sonunda olacak hiç adamdan utanmam valla giyerim çıkarım karşısına

valla hepsi mükemmel evleneceklere tavsiyem paraya kıyıp çok seksi bir iç çamaşırı alın benim tecrübesizliğime geldi saçınızı mutlaka 10 belki 20 kere düşünün en güzel siz olmalısınız parfüm ve takı da önemli tabi makyaj! ayakkabı,ojeler kısaca bir peri gibi olmak lazım insan bir kere evleniyor.

peki kızlar sizce önemli olan giydiğiniz çamaşır mı yoksa içindekimi genelde olumlu konuşmuşsunuz demekki fizik konusunda kendinize iyice güveniyorsunuz çünkü ne bilim tip güzel olmazsa bu çamaşırlarda iyi durmaz gibi geliyor bana bi arkadaşın içini dolduracak meme lazım dediği gibi haksızmıyım siz ne düşünüyorsunuz tip ne derece önemli?

bunları kim giyerse giysin herkeste seksi olucaktır kesin :) çirkin kadın yok bakımsız kadın var misali giyip denemek lazım :) bakırköyde istasyonun orada sıralı bikaç mağaza var süper şeyler var oralardada girince çıkamıyorsun :)))
bi de bişey merak ediyorum biz bu kadar özen gösteriyoruz ama onlarda bu kadar özenli oluyormu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…