- 5 Aralık 2007
- 5.220
- 960
- 363
bence gelinler evliliğe çok saf ve çok iyi niyetlerle başlıyorlar yani en azından ben öyleydim ve kayınvalideme karşı da aşırı saftım(bunu şimdi anlıyorum)ama sevgili kayınvalidemin bana dünyanın kaç bucak olduğunu göstermesi çok zaman almadı...
aaah kızlar ah neler çektim anlatsam sayfalar almaz,kk da ne zaman kaynana konusu açolsa bi şeyler yazmak istiyorum ama kendi ruh sağlımı düşünüp vazgeçiyorum,ama bunu görünce dayanamadım
benim kayınvalidem bana yapılabilecek her kötülüğü yaptı onun sayesinde evliliğim,hayatım zindan oldu,şimdi uzak duruyor o yüzden biraz rahatladım ama çocuğum doğunca daha kötü olmasından korkuyorum
şimdi hamileyim,bir kez olsun arayıp sağlığın nasıl,canın bir şey istiyor mu demedi,bebeğe bi şey lazım mı demedi!bana yaptıklarını da tek tek yazsam inanamazsınız zaten...
bu konuda basit düşünemiyorum,karşımızdaki insan şartlanmışsa biz ne yaparsak yapalım değişmiyor,ben aynı üzüntüleri defalarca yaşadım çünkü...karşınızdaki sizi kendinden soğutursa,yapmadığı kötülüğü bırakmazsa ne yapabilirsiniz?ben bağrıma taş basıp içim kan ağlasa da yüzüne gülmeye çelışıyorum ama olmuyor işte...
üstelik de kendi ailem başka şehirde yaşıyor,ooooff offfffffffffffffffffffffffffff
Canim yazdiklarini icim ciz ederek okudum ve inanmakta hicte gucluk cekmedim adim gibi
eminim bu kadarini yapacak acimasizliga sahip kayinvalideler oldugundan ozellikle de bikac olumsuz tecrubeden sonra...
Hani gelin el kizidir ya, evlenmistir bunlarin mali olmustur ya, bunlarin emirleri altinda yasamak zorundadir ya ne yapsalar azdir, onlar istedikleri gibi at kostururlar, onun da bir insan evladi oldugunu unuturlar gider....
Ne diyim canim can yakanin cani yansin, bugunlerin yarinlari da var, iyilik eden iyilik bulur-kotuluk eden kotuluk...
Bunlardan yola cikarak biraz adimlarini isabetli atsalar ama nerdeeeeee!
Neyse canim bosvermeye calis, moralini boyle basit insanlar icin bozma, yuvanda mutlu
olmana bak.:teselli: