- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
aklinialirimsmile
karanlık çıktığı için rahatsız oldu yarışmacımız,ve değişmesini rica etti,ilarzu arkadaşımız edi olduğu için değişmesinde sakınca yoktur,değişebilir diyincede değiştirdikkaydirigubbakcemile2
aklinialirimsmile
karanlık çıktığı için rahatsız oldu yarışmacımız,ve değişmesini rica etti,ilarzu arkadaşımız edi olduğu için değişmesinde sakınca yoktur,değişebilir diyincede değiştirdikkaydirigubbakcemile2
yok bee tanrıçammm...........istemem kıyak mıyaktaa ama temizleme sütü iyi giderdi teselli ödülü olarakkaydirigubbakcemile3
he değil mi öyle bir topik vardı:umursamaz: o topikin sahibi nerde bakim onu bulmaya geldimaaa aşkolsun,benim topiği unutmuşsun pandom:roflol: :roflol: :roflol:
geldim patronhahahahahasırnaşık şey sırnaşık şey :roflol:
endorfinim,mutluluk hormonum nerde kaldın şahsına münasırımoyunu verdin zaar :jeyyar:
kanka baktım kendi topiginde yoksun :sinifsinif: özledim seni ya :sinifsinif:
bu arada soylemeden edemeyecegim 4. arkadaşımızın kaşı gözü herseyi çok hoş ama altındaki resim biraz tuhaf geldi :roflol: gelin damadın ustune atıyor fln fisfisfis
canımsınŞenizbende seni seviyorum bölürcemhihoyyytedi ne diyorum yaa sonra düştü jeton kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
seni sevdiğim nasıl bellli oluyo tanrıça
sana çekmişim ajanlıktaşakkıdışakkıdı
yarışmadayız ya,ciddi takılıyorum:1closedeyes:sempatiksalakcinnisanki devlet meselesi nasılda anlatıyor bababababakaydirigubbakcemile3.......komple değiştirse arkadaş resmini kaç yazar sonuncu olmuş olacağı kadar yazık yaaaaaaasempatiksalakcinni
koptumsırnaşık şey:roflol:sırnaşık şeyhe değil mi öyle bir topik vardı:umursamaz: o topikin sahibi nerde bakim onu bulmaya geldim
geldim patron
oyumu da verdim en demokratiğindensüprizzzzz
kanka baktım kendi topiginde yoksun :sinifsinif: özledim seni ya :sinifsinif:
bu arada soylemeden edemeyecegim 4. arkadaşımızın kaşı gözü herseyi çok hoş ama altındaki resim biraz tuhaf geldi :roflol: gelin damadın ustune atıyor fln fisfisfis
fikir anası benim biliyosun dimiyaffff bi sonraki yarisma cingene makyaji olabilerrmiiii be hacilarrr sempatiksalakcinni
daha biri bitmeden digerini düsünüyorum:roflol: ne sabirsizim:d
cingene makyaji icin agzimin sulari akmaya basladi bileee:jeyyar:
yaffff bi sonraki yarisma cingene makyaji olabilerrmiiii be hacilarrr sempatiksalakcinni
daha biri bitmeden digerini düsünüyorum:roflol: ne sabirsizim:d
cingene makyaji icin agzimin sulari akmaya basladi bileee:jeyyar:
anammm ben ne cingeneyimdirde belli etmiom kissss sempatiksalakcinniSympathique .!.:valla ya bak bu iyi fikir cingenemakyaji yarismasi pek eglenceli olur gibi sanki
herkesin icinde ne kadar cingeneleik varmis ortaya cikar :)
fikir anası benim biliyosun dimifikir benden orgnize sizdenhihoyyyt
yarışmayı kim yapıcak onada karar verin artıkzemuszemus
efffeeeettt bu fikir cok güzelll tanrica bacimiz sagolsunnn opuyorumnanaktanBabyke .!.:Evet olsun vallaha.. Bende heyecanlandim yaaa..
bence hemen olsun bea =) eglenceli oluyor[/B]
canlar,madem çingane makyajında karar kıldınız,aranızdan birini seçin ve bu yarışma bittikten bir hafta sonra felan yarışmayı düzenlesin..
kurtlandınız siz çünkü,başa çıkamıyorum sizle ben:mymeka:
yarismaya katilmayan biri olmasi lazim kanimcakaydirigubbakcemile5
ama kim bilmiyorumkismile bunun icin topic acsak gönüllü birini bulmaz miyiz kiss??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?