Gelin mevlüdü

bety60

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
158
164
103
Kızlar aradan geçmiş onca zaman ( 9 ay )gelin mevlüdünü yapmadığımı eşimin kuzeninin gelin mevlüdünü duymamlaa farkettimm... şimdi hem anneme hem kayınvalideme içten içe kızmakla meşgulümmm benim mevlüdümmm nedennn olmadıııı..ben unuttum onların el ayak olması lazım değil miydi.. en baştan hatalı ben miyim ya da

onların da sizi bir dürtmesi lazımdı bence hatırlatmak için neden yapmadın diyerek

Düğün olduktan sonra gelinin evinde kuran okutulur. bi ay sonra iki ay sonra üzerinden çok zaman geçmeden

Tesetturlu degilseniz kayinvalideniz teklif etmemistir.Genelde oyle yapiyor bu turler.

ben bursaya gelin geldim.burada da varmış gelin mevlüdü.ben bandırmalıyım.bizde yok.ilk kez burada duydum.ki bursaya bir saat mesafede benim memleketim.
ben yapmadım.dua okutup sevap yapayım diyorsunuz üzerine bir sürü laf duyuyorsunuz.
yok vere vere bu hediyeyi verdi.yok ikramlar soğuktu.evi çok sıcaktı.laf bitmez.
gerek yok bence

Kızlar aradan geçmiş onca zaman ( 9 ay )gelin mevlüdünü yapmadığımı eşimin kuzeninin gelin mevlüdünü duymamlaa farkettimm... şimdi hem anneme hem kayınvalideme içten içe kızmakla meşgulümmm benim mevlüdümmm nedennn olmadıııı..ben unuttum onların el ayak olması lazım değil miydi.. en baştan hatalı ben miyim ya da
bizde yaptık evlendikten 1-2 hafta sora.
evliliği huzurlu mutlu geçirsin diye okunuyor
iyiki okutmuşum Allaha çok şükür güzel evliliğim var

çok gerekli bişe mi yani olmazsa olmaz mı?
eğer önemli birşey değilse boşverin ya
bu arada ben böyle bişeyin varlığından bile haberdar değilim
gerçi haberdar olduklarımı bile es geçtim de neyse :deli:

Back
X