gelin oluyorum ama k.v ve elti :(

kaç gündür bu konuya yazıcam yazmayayım diyorum hadi yazayım:KK48:
eltinizden bağımsız düşünelim biraz. biliyorum hayaliniz her genç kızın bir hayali vardır ama şu aklınızdaki modeli bir an unutup yeni kataloglara bir baksanız? straplez ve kabarık gelinlikler artık çok demode. özel hayatımda modaya pek takan biri değilimdir bir tarzım olduğunu söylerler ama bilemiyorum bazı durumlarda moda olan hoşuma giderse ona göre davranabiliyorum.
mesela ben 2010 da evlendim benim gelinlik modelim 2011 den sonra moda oldu :rolleyes:
asla moda olan nedir ona bakayım da öyle diktireyim diye düşünmedim tabi ama hani diyoruz ya her genç kızın hayali, ben de satenden taftadan boncuktan puldan ziyade dantel severim ve victorian saç modellerini beğenirim. gelinliğimi dikecek olan terzi bana seçenekler gösterirken pronoviasın 2011 modellerinden iki modeli beğendim ve onları harmanlayarak bir gelinlik dikildi. gerçekten çok içime sindi beğenerek giydim herkes de hala söyler.
yeni ve güncel modellerden bir tarz oluşturamaz mısınız? tabi yine etek kabarık olsun filan

bi de şöyle düşünelim o gece bütün gözler sizin üzerinizde ve herkes gelinliğinin çok güzel olmasını ister sizin böyle bir sorununuz varken inanın ortamdaki en ufak bir gerginlik sizi çok mutsuz edecek.
normal şartlar altında bildiğini okumak benim de düsturumdur ama size kaçın demiyorum sadece huzurunuzu bozmayın diyorum
belki de tutturduğunuz tarz mücadelenize değmeyecektir sadece çocukluk hayali diye saplanıp kalmayın

Model aynı olabilir ama siz atıyorum işlemesini dantelini farklı kullanırsınız.
Yada saçınıza taç değilde çiçek takarsınız. Yani eltiniz dışında herşeyi kafanıza takabilirsiniz :)
Ayrıca belirtmek isterim 1 hafta sonra kardeşim evlenecek kısmetse. Onun eşi de balık model istemişti kendisi minyon olduğu için gelinlikçi kabarık model giymesini daha gösterişli duracağını söyledi. Takılmayın böyle şeyler
e

tabiki de değiştirmeyeceksin benimde hayalim topuzdu, görümcem, eşimin kuzeni benden önce evlendiler onlarda öyle yaptırdı ki aramızda 9 sene değil ay var :D asla sevdiğim istediğim şeyden vazgeçmedim onlar yaptırdı diye kimsede bir şey demedi

hayallerim var diyorsunuz ama, yarın o fotoğraflar k.validenizin evinde sergilenince herkes sizi "ah canım eltisinden görüp yapmış" diyerek eleştirecek.. ha tabi ben etkilenmem derseniz yapın ama artık çok güzel gelinlik ve saç modelleri var, onlardan seçmenizi öneririm..

nasıl istiyorsan öyle yap.
bizde düğün yapacağız kısmet olursa ve benim hiç şöyle yada böyle olsun diye hayalim yok.
ben ne yapacağım :KK34:

sen nasıl istiyorsan öyle yap canım kimse senin ne giyeceğini senin adına karar veremez bence daha güzel olacğın için çekemiyor gibi geldi.

Eltinizde saçı topuzlu prenses gelinlik giyen tek kendini sanmış herhalde :KK53:. Sizide ikinci zannediyor. Amaan bosverin. Yakında senin masanda dort ayakli benim masam da muhabbetine sarmasın :confused:

arkadaşlar ben daha öncedende konu açmıştım ve 3 sene sonra evleniceğimi begendiğim saç ve gelinlik modelinden 9 SENE ÖNCE eltimin yaptırdığını söylemiştim. biz sevgilimin askere gidip gelmesini işe girmesini beklicektik. ama işler değişti 12 eylülde evleniyoruz. kv ve eltim gelinliğini napıcaksın karar verdinmi dediğinde straplez ve prenses model istiyorum dedim. resim göster dediler gösterdim. eltim bende straplez ve prenses giydim ama ben uzun boyluyum ya kaldırdım sende nasıl olurki dedi. daha sonra kv saçlarını tepeden topuz yapar boyu uzun gözükür dediğinde hayır ben salık istiyorum dedim. ona da saç fotoğrafı gösterdim ve eltimin cıldırdı. benimkinin aynısı bu ikimizde aynımı olucaz hem ben 9 sene once yaptım bunları o zaman cekiciliği vardı simdi sıradanlastı bence baska modeller bulmalısın sana yakısmaz falan dedi. bende dedim benim hayalimdi hep bunlar. böyle istiyorum. oda dedi aynı evin iki gelini bari 9 sene bekleseydikte birlikte ikiz gelinler olsaydık. cok moralim bozuldu kv zaten ona toz konduramaz sesini cıkarmadı bütün hayalimi değiştirip sacımı gelinligimi değiştirmelimiyim?

kızlarrr yeni bi gelişme. elticiğim bana hep yakın yakın davranıp konusur. samimiyetinden süpheliyim tabi konuda bahsettiklerimi dedikten sonra. ama dünkü söylediklerinden sonra bugün yine otururken söylediği şey "tatlım bende evliliğimden beri cok fazla kilo almadım hala gelinliğime sığabiliyomusum biliyomusun. giysem bende yeniden sizin cekimlerde iki gelin olsak. kardesler iki tane damat olsa cok tatlı olmazmıydıııııı" ne desem bilemedim. ciddi mi yoksa ben sırf ordada ikiz gibi olmayalım diye farklı model seciyimmi istedi anlayamadım. kimse yine bisey demedi sadece kaynım sacmalama falan dedi

9 sene onseninin gelinlikleride sac modelleride rukus kaldi artik. yaptiracagin sey asla aynisi olmaz zaten, her prenses model birbirinin aynisimi sanki, yada salik sac modeli.
benimki daha degisik olcak aynisi tabiki olamaz de birak bence, niye polemige giriyosunki.
yeni gelisme kismina soyleyecek soz bulamiyorum. cok komiksin de gec. hic kafana takma bence.

hayallerim var diyorsunuz ama, yarın o fotoğraflar k.validenizin evinde sergilenince herkes sizi "ah canım eltisinden görüp yapmış" diyerek eleştirecek.. ha tabi ben etkilenmem derseniz yapın ama artık çok güzel gelinlik ve saç modelleri var, onlardan seçmenizi öneririm..
bende sadece kv evinde sergilenirken eltimin benim gibi yaptı demesi üzerine herkesin o gözle bakmasınlar korktugum icin düşünüyorum yoksa asla vazgeçmeyi düşünmezdim. ama yinede paylasmak istiyorum sizce sağdaki saç modeliyle soldakinin tacı tepedn değil arkadan takılmısı aynı olabilirmi. benim istediğim dalga sağdaki onun yaptırdıgı soldaki tepesi biraz kabarık. ve sağdaki dantel benim istediğimken soldaki onunkine benziyo güpür gibi bi dantel. hersey aynı olsa bile sizce bu sac ve dantel secimi bile ikimizi ayırmazmı yinede aa büyük geline özenmis denilirmi bilemedim

Eklentiler

• fotosaç.webp
    fotosaç.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 167
  • fotodantel.webp
    fotodantel.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 116
malesef öyle. ve bende ağzımı acıp bisey diyemedim yani haklımı acaba diye düsünmeden edemiyorum. kimsenin ikimizi kıyaslıcağını düsünmüyorum ama yinede kötümü yapmıs olurum bilmiyorum

Tatlim sen niye takiyorsun onu ya??? Insan olsa sana ablalik yapardi simdi, kiskanc manyagin teki. O dedi diye hayallerinden vazgecme, vazgecersen ömür boyu yolar seni valla. Cevabini ver otursun.

Sizde "amaaan X. 9 sene olmuş. Kim hatırlasın senin ne giydiğini allasen" deyip ağzını tıkasaydınız. Bir daha öyle sustum kaldım demeyin gereken cevabı verin. Zira kadın resmen laf sokmuş yok ikiz gibi olalım falan diye.
Gelinlik hususuna gelince ben prenses modellere bir türlü alışamadım. Hiç hoşuma gitmiyor açıkçası. Salık saçın da bir esprisi yok bence ama bende eltimle aynı gelinliği ve saçı beğenseydim yolumdan dönmez yaptırırdım.

Sevgilime ablası üzerinden örnek verip konuyu anlattım. Ablam öyle bişey dese ben ağzının payını verir "abla senden geçti artık" der sustururdum dedi. Hayret ki sizin nişanlınız tepki vermemiş. Gerçi yengesi sonuçta ne diyecek ama sana yine böyle şeyler derse bak bu cümleyi kullanabilirsin. :KK70:

Sevgilime ablası üzerinden örnek verip konuyu anlattım. Ablam öyle bişey dese ben ağzının payını verir "abla senden geçti artık" der sustururdum dedi. Hayret ki sizin nişanlınız tepki vermemiş. Gerçi yengesi sonuçta ne diyecek ama sana yine böyle şeyler derse bak bu cümleyi kullanabilirsin. :KK70:
Hahaha :D senden geçti desek bide allah korusun belli olmaz ne yapar :D

arkadaşlar ben daha öncedende konu açmıştım ve 3 sene sonra evleniceğimi begendiğim saç ve gelinlik modelinden 9 SENE ÖNCE eltimin yaptırdığını söylemiştim. biz sevgilimin askere gidip gelmesini işe girmesini beklicektik. ama işler değişti 12 eylülde evleniyoruz. kv ve eltim gelinliğini napıcaksın karar verdinmi dediğinde straplez ve prenses model istiyorum dedim. resim göster dediler gösterdim. eltim bende straplez ve prenses giydim ama ben uzun boyluyum ya kaldırdım sende nasıl olurki dedi. daha sonra kv saçlarını tepeden topuz yapar boyu uzun gözükür dediğinde hayır ben salık istiyorum dedim. ona da saç fotoğrafı gösterdim ve eltimin cıldırdı. benimkinin aynısı bu ikimizde aynımı olucaz hem ben 9 sene once yaptım bunları o zaman cekiciliği vardı simdi sıradanlastı bence baska modeller bulmalısın sana yakısmaz falan dedi. bende dedim benim hayalimdi hep bunlar. böyle istiyorum. oda dedi aynı evin iki gelini bari 9 sene bekleseydikte birlikte ikiz gelinler olsaydık. cok moralim bozuldu kv zaten ona toz konduramaz sesini cıkarmadı bütün hayalimi değiştirip sacımı gelinligimi değiştirmelimiyim?

kızlarrr yeni bi gelişme. elticiğim bana hep yakın yakın davranıp konusur. samimiyetinden süpheliyim tabi konuda bahsettiklerimi dedikten sonra. ama dünkü söylediklerinden sonra bugün yine otururken söylediği şey "tatlım bende evliliğimden beri cok fazla kilo almadım hala gelinliğime sığabiliyomusum biliyomusun. giysem bende yeniden sizin cekimlerde iki gelin olsak. kardesler iki tane damat olsa cok tatlı olmazmıydıııııı" ne desem bilemedim. ciddi mi yoksa ben sırf ordada ikiz gibi olmayalım diye farklı model seciyimmi istedi anlayamadım. kimse yine bisey demedi sadece kaynım sacmalama falan dedi

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gelinliğimi aldıktan sonra gördü k valide ve diğerleri..

ya insanları bu kadar hayatınıza ortak etmeyin.. NE çok seviyorsunuz ya vıdı vıdı vıcık vıcık olmayı.Sonunda üzülen siz oluyorsunuz...

KARDEŞİM DİYECEKSİN BENİM HAYALİMDE BİR GELİNLİK VE SAÇ MODELİ VAR BİTTİ... KONUŞTURMAYACAKSIN İNSANLARI... KONU KAPANDI DİYECEKSİN..

OYLE DE BOYLEDE HER TÜRLÜ KÖTÜSÜN MADEM.. BU SAYGISIZLIK DEĞİL..

SENİN FİKRİNE SAYGI GÖSTERMEYEN İNSANLARA SAF AĞZI AÇIK AAA DİYE İZLEMEK BU DEVİRDE E N A Y İ L İ K OLUYOR.

YETER YAAAAAAAAAAA BIRAKIN BU ENAYİ HALLERİNİ AZ KENDİNİZE GELİN..

BİR KERE EVLENİYORSUN Gİt SÖYLE EŞİN OLACAK KİŞİYE. AĞZINI AÇMASINLAR.

kıskançlıktan ölüyor kız bu elti. çatır çatır hemde. aman sonrasında çok ortalık karıştırır yelloz. o yüzden sadece kendi hayalini gerçekleştir. kimsenin lafına bakma. nişanlını al alışverişe beraber git kimseyi götürme. karıştırma. hayatına bir kez müdahale etme izni verirsen hep bu hakkı kendilerinde görecekler. karakterini ortaya koy. kimseyle göbek bağın yok. 9 sene olmuş hala içinde uhde kalmış demekki. boşver onları sen hayalinin peşinden koş. kimseye sorma fikir isteme. gel bize sor anacım. of içim daraldı ne bu ya. kıskanç kıskanç. bi sıkıntı olursa haber ver toplanıp düğünü basalım :)

Herkes aynı şeyleri söylemiş zaten,ne istiyorsan onu yap 9 yıl geçmiş bu neyin kıyaslaması ??
Sadece bir tek ben şey diye düşündüm acaba seçtiğin model ve saç senin tipine ve yüzüne uygun değil nazik bir dille benzer olduğunu bahane ederek vazgeçirmeye mi çalışıyorlar

Back
X