Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin saçı modeli önerileri

ayprensesii

Çok şükür, Bin Şükür Seni Bana Verene..
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
5.323
2.804
173
Selam kızlar, düğünüme 20 gün kaldı fakat nasıl bir saç yaptıracağıma karar veremedim.
Çevrem kuaföre bırak diyorlar fakat kararsızım.(gelinliğim minik çiçekli biraz uçuş uçuş daha almadım gelinliğimi)
Yaptırmış olan yada yaptırmaya karar verenler fotoğraflarını paylaşabilirmi?
:44:

bn de 2.düşünüyorum ama 3.ön kısmını kullanıcam sanrım kararsızım..:18::44:

Son düzenleme:
gelinliğiniz uçuş uçuşsa ben 2 numaranın alakasız olacağını düşünüyorum bu saç modeli daha ağır gelinlikler için olmalı . 3. resim harika bence 3. olmalı. kendi fikrim tabikide =)

asla topuz yaptırmıcam. kuaförlerin en güzel günümüzde bizi koca kadına cevirmesine izin vermicem ben :) saçlarım açık ve başımda tüllerden yapılmış bir taç olacak :)

şu koyduğunuz topuzlar gibi olsa keşke ben de koşa koşa yaptırırım ama hani istenen ile gerçekleşen birbirini tutmaması durumu yok mu fena.

ben kuaför konusunda çok şanslıydım :) hem saçım hem makyajım beklediğimden çooook daha güzel oldu çünkü :)
zaten bilmediğim bir kuaföre gitmezdimde kuaförüm beni hiç yanıltmadı :)
umarım sizinde öyle olur kızlar :)

gelinliğiniz uçuş uçuşsa ben 2 numaranın alakasız olacağını düşünüyorum bu saç modeli daha ağır gelinlikler için olmalı . 3. resim harika bence 3. olmalı. kendi fikrim tabikide =)

3 ile 2 arasında kararsızım aslında bilmiyorum baklım kuaförüm ne dicekk:44:

bende yapıstırıyolar ya saçı o taz topuz istemiyorum.dağınık olsun istiyorum ama acık sac olursa ugrasamam o sıcakta gelinlikle durmak ztn zor acık sacla hiç uğraşamam :)

inş.bende şanslılardan olurum.ilk kez gidicem o kuaföre ama gidenler çok memnun.:26:

.

haklısınız kızlar ben açık yaptırıcam kasım geliniolucam kısmetse:) sıcak olsa ben de dağınıktan yana kullanırdım tercihimi. ama evlenen tüm arkadaşlarım sımsıkı topuz yaptırmış inanın kayınvalideleri daha güzel gözüküyor. :/ gencecik kızlaarız yahu illa topuz mu olcak :)

:)) kv.delerden güzel oluyolar hee sımsıkı bnde sevmiyorum.ama kararsızım.kararsız gidince bambaşka bişey oluyo.çok kararsızım:26:

mesela benim saçlarım çok düz olduğu için açık bir model seçemezdim çünkü daha fotoğraf çekimi bitmeden saçlarım bozulurdu :)
onun için topuz yaptım ben, hatta kuaförüm dediki yüzüne o kadar çok yakışan bir model seçmişsin ki ben bile şaşırırıyorum yaparken dedi :) gerçekten şaşırıyordu şuna bak ya deyip duruyordu :) çok güzel heyecanlar bunlar ya keşke tekrar olsa :) tekrar giysem gelinliğimi o kadar güzel bir duyguki yaşayınca anlıyor insan :) tabi şimdi bazanın altında yatıyor ne yapacağım gelinliğimi bilmiyorum

ay kayınvalideler kısmı çok iyi bayıldım :) bu arada ben de kesinlikle açık saç taraftarıyım tamamen katılıyorum :)

Çok
merak ettim canım saçını bir resim koyamazmısın

ay kayınvalideler kısmı çok iyi bayıldım :) bu arada ben de kesinlikle açık saç taraftarıyım tamamen katılıyorum :)
Kızlar ben de farklı saç arayışındayım ama açık saçlar çok cabuk bouluyor bilginize,ablam yarım toplattırdı o bile kuaförden çıkmadan bozuldu kızlar bir düşünün bütün gece bir sürü insan öpecek sizi terliceksiniz o saçlar durucakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…