- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
-
3 olmalı çok beyendim 3ü
gelinliğiniz uçuş uçuşsa ben 2 numaranın alakasız olacağını düşünüyorum bu saç modeli daha ağır gelinlikler için olmalı . 3. resim harika bence 3. olmalı. kendi fikrim tabikide =)
asla topuz yaptırmıcam. kuaförlerin en güzel günümüzde bizi koca kadına cevirmesine izin vermicem ben :) saçlarım açık ve başımda tüllerden yapılmış bir taç olacak :)
şu koyduğunuz topuzlar gibi olsa keşke ben de koşa koşa yaptırırım ama hani istenen ile gerçekleşen birbirini tutmaması durumu yok mufena.
ben kuaför konusunda çok şanslıydım :) hem saçım hem makyajım beklediğimden çooook daha güzel oldu çünkü :)
zaten bilmediğim bir kuaföre gitmezdimde kuaförüm beni hiç yanıltmadı :)
umarım sizinde öyle olur kızlar :)
haklısınız kızlar ben açık yaptırıcam kasım geliniolucam kısmetse:) sıcak olsa ben de dağınıktan yana kullanırdım tercihimi. ama evlenen tüm arkadaşlarım sımsıkı topuz yaptırmış inanın kayınvalideleri daha güzel gözüküyor. :/ gencecik kızlaarız yahu illa topuz mu olcak :)
haklısınız kızlar ben açık yaptırıcam kasım geliniolucam kısmetse:) sıcak olsa ben de dağınıktan yana kullanırdım tercihimi. ama evlenen tüm arkadaşlarım sımsıkı topuz yaptırmış inanın kayınvalideleri daha güzel gözüküyor. :/ gencecik kızlaarız yahu illa topuz mu olcak :)
merak ettim canım saçını bir resim koyamazmısınmesela benim saçlarım çok düz olduğu için açık bir model seçemezdim çünkü daha fotoğraf çekimi bitmeden saçlarım bozulurdu :)
onun için topuz yaptım ben, hatta kuaförüm dediki yüzüne o kadar çok yakışan bir model seçmişsin ki ben bile şaşırırıyorum yaparken dedi :) gerçekten şaşırıyordu şuna bak ya deyip duruyordu :) çok güzel heyecanlar bunlar ya keşke tekrar olsa :) tekrar giysem gelinliğimi o kadar güzel bir duyguki yaşayınca anlıyor insan :) tabi şimdi bazanın altında yatıyor ne yapacağım gelinliğimi bilmiyorum
Kızlar ben de farklı saç arayışındayım ama açık saçlar çok cabuk bouluyor bilginize,ablam yarım toplattırdı o bile kuaförden çıkmadan bozuldu kızlar bir düşünün bütün gece bir sürü insan öpecek sizi terliceksiniz o saçlar durucakmıay kayınvalideler kısmı çok iyi bayıldım :) bu arada ben de kesinlikle açık saç taraftarıyım tamamen katılıyorum :)
Çok
merak ettim canım saçını bir resim koyamazmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?