allah yardımcınız olsun önceki konuları bilmiyorum ama 6 sayfayıda okudum bazı arkadaşlar kıskanıyorsun takıntı yaptın demişler olabilir insan kıskanabilir asıl meseleyi es geçmeyelim ne yazıkki sedef tarzı kızlar gerçek hayatta var ben 2 tanesiyle karşılaştım biri görümce adayıydı abisiyle sevgili gibi takılmaya çalışan sürekli beni kıskandırmaya çalışan b..ktan karekterli biriydi 2 yıl boyunca ona hiç uymadım anlamazlıktan geldim öleki hal ve hareketlerini kendi abisi annesi komşuları bile kaldıramazdı

ve hep ben kazandım herkes beni her yönden taktir ederdi annesi bile,kriz geçiriyodu o

ve sevgilimden ayrılınca acayip sevindim o manyak görümceden kurtuldum diye çok şükürrrr allahıma,ikincisi arkadasımdı seviyodum onu iyi bir kızdı aynı ortamda çalışınca iki yüzlü bir damla ahlakı olmayan hiç kimseyi çekemeyen ortalıgı karıştıran biri oldugunu öğrendim beni sürekli ezmeye çalıştı sadece beni degil ortamdaki 4 kızıda aynı mikroplugu yapıyodu onlada düzgün muhatap olmadım mesefa koydum ve işimde iyi bir yere gelince ağzına ettim kusura bakmayın ama öle onu insanlıgımla bitirdim tavsiyem mesafe koyun nişanlının ailesine karsı sorumlulugunu yerine getir hatta sedefin kocasıyla aranı iyi tut sedefte inceden anlar seni

)
sedef gibileri biçok şeyi aleni yaparlar göze sokmaya çalışarak hatta,ben hayatım boyunca karşılaştıgım bu 2 insandada bişeyi farkettim ulaşamadıkları,hayal ettikleri yapamadıkları, şeyleri başkalarının ilişki yada kişiliklerinde yapmaya çalışıyorlar bu 2 insanda benim ailemin tek kızı oldugumu ailemin beni çok sevdigini hayatımda biçok konuda başaralı ve şanslı oldugunu sölerlerdi ama kendi şanslarının farkına varmazlardı başlarının işlerini gözetmekten tabiki,bence asla fırsat vermeyin akıllı olun mutlaka kazanırsınız eğer böle insanlarla karşılaşırsanız kaçın!!!

mücadele etmek yıpratır!!!!
bide sanırım sedefin kocası pasif ilgisiz yapıda olabilir belki o nişanlılık dönemini sizin gibi güzel geçirmediyse can sıkmaya çalışıyor olabilir bazı insanlar ben mutsuzsam sizde mutsuz olun yapıdadır allaha havale ediyorum onları...(nişanlıyım çoook şükür görümcem yok eltimle daha tanışmadım telfondan anladıgım kadarıyla sakin yapıda zaten uzak olcaz

kayganam çok safff çok tatlı o daha uzakta

) allah hepimizi hayırlı gerçekten vicdanlı ahlaklı insanlarla karslaştırsın...
çoook uzun oldu ama arkadaşlar evlilik böle bişe kapısındaki köpeğine kadar önemli tercih ettiğiniz kişi:))