• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin siz sevin böyle kaynanayla eltiyi!

nişanlılık nasıl gidiyor gönlünce devam ediyordur inşallah birde tadını kaçırmak için elinden geleni ardına koymayan sedefi merak ettim

Valla ben konu sahibesine şunu diyeceğim..sana herşey müstehak :)) Sedef aşagı sedef yukarı bize gına geldi sana gelmedi...

Madem sevmiyorsun eltinle kayınvalideni seni bu oğlana zorla mı veriyorlar ayrıl madem..Sedef'in git suratına söyle burada dillendirdiklerini derdinin dermanı bizde değil onlarda :))

Son düzenleme:
Sevme arkadasım, sevme kimse kaynanayı, elti' yi sevmek zorunda degil ki?
Ben olsam elimden geldigince az görüsür, az muhatap olurum olan biteni de unuturum böyle ısıtıp ısıtıp önüne koymanın senden baskasına zararı dokunmaz ya karsılarına gecip sıkınıtını söyleyeceksin ya da gülüp geciceksin..
:ssz:

Merhaba hayirli aksamlar,

Sen herkese hak ettigi degeri verirsen ne üzülürsün ne de kafaya takarsin.

Bende eltimden pek hoslanmiyorum. Ama onu hayatimdan cikaramayacagima göre fazla kale almiyorumz:)

GüLüp gec...

Zamanla hersey yerine oturur

Sen mesafeni koru yeter

Ha en önemlisi müstakbel esinle iyi gecin

Gerisi vesayre

Kolayliklar diliyorum :34:

Bög geldi senin sedefinden de ama.Psikolojik yardım almalısın.Yeter artık.Sedef de sedef.Adamın aklında yoksa da aklına sokacaksın.Saplantı yaptın iyice.Bence kendine iyi bir dr bul ve yardım al.

Durumundan kendin rahatsız olmuyor musun.Haftada 1 sedef konusu açıyorsun.Eski konularını, saplantını bilmeyen kişiler anlattıklarına istinaden yorumda bulunup öğüt veriyorlar.Sonra konularını bilen kişiler çıkıyor.Utanıyosun, sıkılıyosun.Konu ortada kalıyo.Ama sen 1 hafta en fazla 10 gün sonra sedef bana bunu dedi sedef kaynıma sulandı sedef kocama göz kırptı atıyosun ortaya bişeyler.Bu kadar da olmaz ki.Hiç mi durumundan rahatsız olmuyorsun.Yazık günah gencecik insansın.Kuyruğunu kovalayan kedi gibi dönüp duruyorsun.

Fazla incelemeden baktım.3 ayda 7 sedef konusu.:46::46::46::46:Bizle mi dalga geçiyosun anlamadım ki

Eski konularından hatırladım seni arkadasım... Bence sen kendini bile bile ateşe atıyorsun, dayanışmanı iken senin bu kadar sınırını bozan durum, evlenince sende huzur bırakmaz. Üstelik ne yazık ki görünen o ki,seni şimdiden sederi kıskanıyor beklemişler bile. Ne kadar böyle olmadıgını sen bilsen ve anlatmaya çalışsan da onların gözünde hep böyle olacaksın artık. Ayrıca daha önceki konunda da söylemiştim, ben olayların en basından beri nişanlımı da çok masum bulmamıştım. Ama sen kendi basını yapmakta karardıysan, biz ne desek boş, Allah yardımcın olsun...

sedefin yuvasını yıkarsın sen bu takıntıyla gidersen bırak sedefi zaten hamilede kalmış tadını çıkarsın içimdeki his dna testi istersin gibi kıskançlık seninki başka birşey değil:50:

Sedef sedef sedef.

Yazının başında Sedef ismini görünce yine ne yaptı bu Sedef dedim.

Bence sen eltini takıntı haline getirmişsin. Kadıncağız ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bence sana. O en güzelini yapıyor. Seni takmıyor ve senide deli etmeyi beceriyor.
Bana göre sen Sedef'i aşırı derecede kıskanıyorsun. Burada Her hafta Sedef'ten dert yanacağına al karşına derdini sıkıntını ona anlat. Bize anlatmakla eline bişey geçmez daha çok kendi kendini yersin. Ama cidden bu Sedefi merak etmedim de değil.

Madem nişanlın seni anlıyor, seviyor sana ne Sedeften hem. Kocalarınız ayrı, evleriniz barklarınız ayrı.

Suç sedefte değil %100 sende.

Konu sahibi çok haklı arkadaşlar....ben Sedefi tanıyorum....

Yok böyle bir güzellik..bir gören asla unutamaz...bir kadın ne yaparsa yapsın Sedefin yanında sönük kalmaktan kurtulamaz!

EVE DÜŞEN YILDIRIM halt etmiş!

.

Bence de siz Sedef i takıntı haline getirmişsiniz, daha şimdiden bu boyuttaysanız evlendikten sonra da sorunlarınız artarak katlanacaktır. Sizinle evlenebilmek uğruna geceyarılarına kadar çalışan nişanlınızı da bu dertlerle bunaltmayın, ne yapabilir ki yengesine terbiye mi verecek? siz de çekin mesafenizi olsun bitsin. Diğer konularınızı çok net hatırlamıyorum ama sürekli bu kadınla ilgiliymiş.

Son düzenleme:
Konu sahibi çok haklı arkadaşlar....ben Sedefi tanıyorum....

Yok böyle bir güzellik..bir gören asla unutamaz...bir kadın ne yaparsa yapsın Sedefin yanında sönük kalmaktan kurtulamaz!

EVE DÜŞEN YILDIRIM halt etmiş!

.

nerede gördunuz ? artık bızım de gormemız gerekıyor formumuzun meshur sedefını:1:

sureklı "sedef" ıcerıklı konular ıster ıstemez merak uyandırıyor :27:

vay arkadas yaa ne sedefmıs
:1:

allah yardımcınız olsun önceki konuları bilmiyorum ama 6 sayfayıda okudum bazı arkadaşlar kıskanıyorsun takıntı yaptın demişler olabilir insan kıskanabilir asıl meseleyi es geçmeyelim ne yazıkki sedef tarzı kızlar gerçek hayatta var ben 2 tanesiyle karşılaştım biri görümce adayıydı abisiyle sevgili gibi takılmaya çalışan sürekli beni kıskandırmaya çalışan b..ktan karekterli biriydi 2 yıl boyunca ona hiç uymadım anlamazlıktan geldim öleki hal ve hareketlerini kendi abisi annesi komşuları bile kaldıramazdı:D ve hep ben kazandım herkes beni her yönden taktir ederdi annesi bile,kriz geçiriyodu o:D ve sevgilimden ayrılınca acayip sevindim o manyak görümceden kurtuldum diye çok şükürrrr allahıma,ikincisi arkadasımdı seviyodum onu iyi bir kızdı aynı ortamda çalışınca iki yüzlü bir damla ahlakı olmayan hiç kimseyi çekemeyen ortalıgı karıştıran biri oldugunu öğrendim beni sürekli ezmeye çalıştı sadece beni degil ortamdaki 4 kızıda aynı mikroplugu yapıyodu onlada düzgün muhatap olmadım mesefa koydum ve işimde iyi bir yere gelince ağzına ettim kusura bakmayın ama öle onu insanlıgımla bitirdim tavsiyem mesafe koyun nişanlının ailesine karsı sorumlulugunu yerine getir hatta sedefin kocasıyla aranı iyi tut sedefte inceden anlar seni;))
sedef gibileri biçok şeyi aleni yaparlar göze sokmaya çalışarak hatta,ben hayatım boyunca karşılaştıgım bu 2 insandada bişeyi farkettim ulaşamadıkları,hayal ettikleri yapamadıkları, şeyleri başkalarının ilişki yada kişiliklerinde yapmaya çalışıyorlar bu 2 insanda benim ailemin tek kızı oldugumu ailemin beni çok sevdigini hayatımda biçok konuda başaralı ve şanslı oldugunu sölerlerdi ama kendi şanslarının farkına varmazlardı başlarının işlerini gözetmekten tabiki,bence asla fırsat vermeyin akıllı olun mutlaka kazanırsınız eğer böle insanlarla karşılaşırsanız kaçın!!!:D mücadele etmek yıpratır!!!!
bide sanırım sedefin kocası pasif ilgisiz yapıda olabilir belki o nişanlılık dönemini sizin gibi güzel geçirmediyse can sıkmaya çalışıyor olabilir bazı insanlar ben mutsuzsam sizde mutsuz olun yapıdadır allaha havale ediyorum onları...(nişanlıyım çoook şükür görümcem yok eltimle daha tanışmadım telfondan anladıgım kadarıyla sakin yapıda zaten uzak olcaz:D kayganam çok safff çok tatlı o daha uzakta:D) allah hepimizi hayırlı gerçekten vicdanlı ahlaklı insanlarla karslaştırsın...
çoook uzun oldu ama arkadaşlar evlilik böle bişe kapısındaki köpeğine kadar önemli tercih ettiğiniz kişi:))

tatlım yazdıkların dikkatimi çekti ve büyük bi kısmını okudum bak canım sana öncelikli tavsiyem sakin ol lütfen seni çok iyi anlıyorum ben yaşamadım ama zor bi durum şimdi bu sedef denen gereksiz kişilik :) klasik kıskançlık krizine girmiş düşünsene yıllarca o evde tek başınayken birden kendisine daha genç herşeyi daha yeni olan bi kız çıkıyo haliyle bunu hazmedimiycek ve inan bana büyük ihtimalle kocası tarafından o kadar sevgisiz kalmıştır ki başkalarından çıkarıyo hırsını
öncelikle kaynanan la ilgili bi fikir vericem sana sen kaynananın yanındayken bi arkadaşına anlaş seni arasın ve kendi kaynanasından bahsetsin sürekli ne biliyim atın işte kaynanası ona harika bi pırlanta almış olsun yada ne bileyim onu tatile götürmüş olsun sende arkadaşınla telefonda bu konuşmayı kaynana duyurucak şekilde yap sonrada ballandıra ballandıra anlat bu durumu :) yani onun taktiğini yap emn ol sesini kesicektir
ve aynı taktiği sedefe de yap mesela seni gene bi arkadaşın arasın ve eşinin atıyorum kuzeni teyze kızı falan ona yakın davranmış olsun ve sana dert yansın sende içinden geçen herşeyi sanki arkadaşına akıl verirmiş gibi söyle ne halkla senin eşine sarılır o kim oluyo ki valla ben olsam asla müsade etmem o kızı fena yaparım benden çekeceği var falan de sedefe duyur bu konuşmayı ve inan bana bu taktik işe yarar
nişanlına da sakın yansıtma bu sorunları tut kendini gerekirse eve git yastıkları yumrukla ama asla ve asla nişanlına yansıtma sen zararlı çıkarsın
sedefi inan ki ciddiye alma onunki tamamen sevgisizlikten kaynaklı bi kıskançlık söylediklerinin çoğu abartı ve yalandır sen aklı başında bi kıza benziyosun böyle saçma insanları çok cidiye almazsın diye düşünüyorum sen keyfine bak nasıl yapayım deme yap tadını çıkar zaten evlendikten sonra sende çıkarırsın tırnaklarını olur biter :)

canım benim bu konuyu şimdi çözmezsen ileride büyük sorunlar yaşarsın anladığım kadarıyla kayınpederde kaynanada felaket tutuyorlar eltini eltinin maddi durumumu bu kadar peşine düştüklerine göre

canım benim bu konuyu şimdi çözmezsen ileride büyük sorunlar yaşarsın anladığım kadarıyla kayınpederde kaynanada felaket tutuyorlar eltini.maddi durumumu bu kadar peşine düştüklerine göre eltinin

az önce yorumları okumadan yorum yaptım evet arkadaş takıntılı

sedef takıntısı olan arkadaş: takma kafayı yersin sonra bende 4 eltiyiz kimse kimseyi takmıyor eşimin kardeşleri bir araya geldiğinde eltilerde toplanıyor. onları üzmemek için konuşuruz güleriz onun dışında herkes kendi tıkırında

Back
X