• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin siz sevin böyle kaynanayla eltiyi!

Of of sız benı dınlesenız aglarsınız kaynanayla aynı aptmanda oturuyoruz 2 sene olcak hasta oldum benım kaynana cok fena neysekı yaza cıkıcaz yoksa ben tırlatcam:35:arkadasım daha nısanlısın bıde evlen ne yuzlerı cıkcaz kopru gecılsın ama sen sen ol sakın yakın yada aynı yerde oturma bende dıyodum anlasırım dıye ama olmuyor :50:

amanede al benden de o kadar. ben de nişanlıyım. o kaygana ve elti bozuntusundan bende de var... artık içimde kendilerini o kadar bitirdiler ki seslerini veyahut ısımlerını duysam mıdem bulanıyor yemın ederim iştahım kesiliyor... Allah bildiği gibi yapsın.

Sekerım sonunda Sedef hastası olup cıkacaksın :27:
bırak ne halı varsa gorsun takmaa kafana :51:

hiç gülceğim yoktu valla.
cidden sende Sedef takıntısı olmuş. diğer yazılarını da hep okumuştum. sen çok pis kafayı takmışsın sedef'e bu yüzden onun yaptığı her hareket sana batıyor. Bırak sedef'i kendi haline. sen onu kafaya takarsan o sana iyilikte yapsa sana kötü gelir. eltiler arasında hep olur böyle çekememezlik ama diğer yazılarınıda bildiğimden bence sen sedefi ciddi anlamda kıskanıyorsun. oda bunun farkında. baksana o ne rahat. kv ile kp ilk gelin diye illa onu daha çok sevebilirler sonuçta sen daha ailelerine tam girmedin. ilerde seni tanıdıkça seni de severler ama sen sedefi aklından çıkarmadıkça kendini sevdirmeyi bırak kendinden uzaklaştırırsında.

hala sedef takıntısı olmuş diyip dalga gecenlere inanamıyorum.bu kadın diğer eltime ben üşüyünce önceden senin eşinin yatağına girer yanında uyurdum die yalan söyleyen bi insan.diğer eltimle kaynanamın msjlasmasını kıskanıp eltimn numarasını kaynananın telefonunda gizlice filtrenen nolara kayıtlamıs msjlasmalarını bile engellemiş bi insan.eltimle eşi oturrken aralarına girip ay ben abimi özlemişim die defalarca öpüp koklayıp üstne kendi eşiyle eltm tokalasıp öpmeye kalktıklarnda araya grip benm kocamı benden baskası öpemez diye köpüren bir insan.eltimi eltim nişanlıyken arayıp telefonda konusurken çığlığı basıp ardından kahkahalarla gülüp eltm noluo die soruncada senn bu nişanlın hiç rahat bırakmaz beni tuvalete grdmya ısıkları kapayıp sakalr yapıo bana die yne yalan söleyen bi insan.aksine insanlar tuvalete grnce arkasından gidip ışıkları kapayan kendisidir.bu ve bunun gbi bir dünya saçmalık yaptığı halde kaynana ve kayınpedern koruması altında olup yaptıkları göze batmayan ört bas edilen bir insan.o yapıp edip ii olurken karsı tarafa kıskanç damgası vurduran küçük düşüren bi insan.şimdi diyceksnizki sanane sedef diğer eltiye bunları yaptıysa ben aileye grdim greli ufak ufak sinir bozmaları bana karsıda basladı ben aynı seyleri kaldıramam.aynı şeyleri yasamak istemediğim için durup durup burda sedef die konu açıorum sizin deyiminzle ben sedef kafayı taktıysam yok yere değil tehlike arz ettiği için taktım arkadaslar.lütfen brascık daha ılımlı ve olumlu yorumlar yapmaya çalışın yol gstereck yorumlar bekliyorum sizden

canım valla bu sedef beni bile hasta etti burda saçını başını yolasım geldi :52: nedir bu ya vıcık vıcık bir gelin ve herkes onun etrafında nefret ederim öyle insanlardan sen sen ol bence evlenince uzak dur o sedef midir nedir artık ondan hiç gelemem öyle şeylere eşime 1 metre yaklaşana bile tahammülüm yoktur sonuçta o senin eşin olacak o gitsin kendi eşine sırnaşsın oooofff benim bile burda içim şişti :52:

canım valla bu sedef beni bile hasta etti burda saçını başını yolasım geldi :52: nedir bu ya vıcık vıcık bir gelin ve herkes onun etrafında nefret ederim öyle insanlardan sen sen ol bence evlenince uzak dur o sedef midir nedir artık ondan hiç gelemem öyle şeylere eşime 1 metre yaklaşana bile tahammülüm yoktur sonuçta o senin eşin olacak o gitsin kendi eşine sırnaşsın oooofff benim bile burda içim şişti :52:

iyi söylüyosun güzel söylüyosun canımda laftan anlamıyo işte hep ilgi odağı olmak istiyo kimseyi kendi haline bırakmıyo kaynanayı kenara ceker gülüşür atıyorum en basiti bu elinden gelen herseyi yapıp sen hiçbişeysin bu evin gelini benim havasını vermeye çalışıyor.ben bu durumlarda nabıcam onu bilmiyorum gardımı almak istiyorum ona karsı simdiden

kızlar lütfen yardımcı olun düşün düşün iyice canım sıkılmaya basladı bu sedef adını duymaya bile tahamülüm kalmadı.kaynanada sürekli gözüme gözüme sokmaya çalıştıkça iyice deliriyorum nasıl bas edicem ben bu insanlarla.söyle yap böyle davran diye bişiler söyleyin bana nnolur

iyi söylüyosun güzel söylüyosun canımda laftan anlamıyo işte hep ilgi odağı olmak istiyo kimseyi kendi haline bırakmıyo kaynanayı kenara ceker gülüşür atıyorum en basiti bu elinden gelen herseyi yapıp sen hiçbişeysin bu evin gelini benim havasını vermeye çalışıyor.ben bu durumlarda nabıcam onu bilmiyorum gardımı almak istiyorum ona karsı simdiden

eşimede okudum canım o bile şok oldu :52: peki siz evlenince nerde oturacaksınız evlenince lütfen bu vıcık gelin sizden uzak olsun bence şehirdışında oturun nişanlınızada söyleyin ben rahatsız oluyorum diyin hatta sorun bakalım siz kaynınıza öyle davransanız nişanlınız ne yaparmış ?

eşimede okudum canım o bile şok oldu :52: peki siz evlenince nerde oturacaksınız evlenince lütfen bu vıcık gelin sizden uzak olsun bence şehirdışında oturun nişanlınızada söyleyin ben rahatsız oluyorum diyin hatta sorun bakalım siz kaynınıza öyle davransanız nişanlınız ne yaparmış ?

nişanlım zaten zamanında ona bu hareketleri yapcak cesareti verdiği için elbirliğiyle şımarttıkları için bin pişman boşansalar yada ölsede kurtulsam artık bile diyor.o dereceye geldi o bu durumdan rahatsız olduğumu biliyor elinden geldiği kadarıyla uzakta durmaya çalışıyor hatta sen benm yengemsn ama oda benm eşim olcak ben mesafeli olmak istiyorum sorun yasamak istemiyorum dısardan bakınca yanlış anlaşılır bu samimiyet dedi kadın yüzsüz yne canımlar cicimler bi konusmalar yne uyardı canım deil ismim var benm die hiç cvp bile vermedi kadın braz duraksayıp konusmasına devam etti yalnızca tepkimizi bi şeklde koyuyoruz koymasınada kadının sagı solu belli deil bugn düzgün davransa yarın yne sırnasık lanet olsunki nişanlımda anında tepki vermeyi beceremio yalnızca sakin zamanda konusabiliyor durum böyle oluncada sedefin her hareketi beni boğuyor çünkü savasa döndü ortalık o aklınca kazanmış ben yenilmiş oluyorum.sedef sehir dışında farklı biryerde oturuyor ama saolsun çok sever aile ziyaretlerini iki ayda bir kocası gelmese yanına genc bi kız alır gelir nişanlımlarda kalırlar ortalığı bulandırıp giderler bıktım artık ya alsam karsıma adam akıllı bak sedef ben rahatsız oluyorum sorun yasamayalım yapma böle desem ortalığın nasıl karsıcanı düşünmek bile istemiyorum.çünkü dediğim gbi kaynana ve kayınpeder sedefe karsı kör.alelen bişi bile yapsa aa kızım o sana nie öle yapsın canı sıkkınsa sen yanlış anlamışındır diyip kapatıyolar.kaynanam telefonda sedefle konussa benm yanımda bir havalara giriyor görmenz lasım sanki sedef paşa torunu çok sıktılar artık çoookk

aynı dert annemde de vardı keşke yanımızda olsaydında konuşsaydı dinleseydi canım annem en son çareyi evimize sokmamakta bulmuştu artık kendini aşmıştı babam uyurken yatak odasına bile girmeye kalkmıştı öyle yüzsüz bişey napıyosun ya dedim en son ben kızıyım babam yatarken giremem içeri dedim ya nolmuş dedi hayır dedim sende sanırım annem gibi yapıp onu evine adım attırma derim sakın onunla yüzgöz olma bence annem konuşmaya kalktığında utanmaz bir kahkaha patlatıp aaaa ne var bunda demişti öyle insanlarla başedilmez canım bence bulaşma derim :45:

Sedefin eşi ne kadar pasif?
İnsan bu kadınla sedef,egzama hastası olur
kaynı da olsa o erkek el oğludur kardeş değilki
gidip öpsün koklasın
he bana sorarsan ben bi güzel benzetirim hiç eyvallahım olmaz terbiyesiz kadın

ben takıntı yaptığını düşünmüyorum bir eltinin değil sadece elti adayının bile nasıl insanın sinirlerini alt üst ettiğini yaşayarak öğrendim.
Bence takmıyor gibi görün her şeylerinde arama.Burnu havada davran az ama tabi nişanlının yanında dikkatli ol.Ne çekiyorsan bırak onlarda çeksin canını yaktıkça onlar sen üzülür köşene çekilirsen iyice üstüne gelirler.Malesef bazı insanların ego sorunu var.Sedef miş ayşeymiş hikaye sorun ezik hissetmeleri,senin onun yerine sevilme ihtimali kaldıramıyor.Sende sakın şikayet etme onları hayat bazen adil değil nişanlınında adalet dağıtmasını bekleme canım arkadaşım adaleti kendin sağla.

canım benim çok üzüldüm senin için sedefi bu kadar hayatının merkezine koyma sen eşinin anne babasına gereken saygıyı hizmeti yap hallerini hatırlarını sor kayınvalidende sedeften bahsedince dinlemiyor gibi yap konuyu değiştir eltinin yanında kayınvalidene sarıl öp anneciğim de kayınvaliden senide seviyordur bence aranızda rekabet yaptırıyor sedefede seni övüyordur belki bilemezssin ve bu sedefle evlenincede şimdide hiç muhatap olma sana bişey derse laf sokarsa kahkahalarla gül çok ileri giderse umrumda değilsin de hiç taviz verme

Şu sedefi hala yolmadıysan bundan sonra yapacak pek bişey yok maalesef.
Nişanlınla oynadığı oyunlar zaten soru işareti,hele eltisine söyledikleri akla zarar bu ne biçim bi insan anlamadım.

Şu an hamile olduğu için nişanlının ailesi ona eskisinden fazlaca ilgi gösterip taraf tutacaktır.
Çok patavatsız terbiyesiz biri,senin duyduklarından sonra onunla hiç muhatap olmaman gerek.
Evlendikten sonra evine sokma bence o kızı çok tehlikeli.

K. peder ve valide ona ilgi gösterdiği için kızıyorsun ama yapabileceğin bişey yok.
Karışma ne halleri varsa görsünler.Böyle ona iyiler bana değiller diye düşünürsen çok başın ağrır.
Sen kendi hayatınla ilgilen onların muhabbetleri bol olsun takılma bunlara

bugün nişanlıma sedef gercekten abinin yatağına girip yattımı yanında yoksa yalanmı söylemiş semaya (diğer eltime)diye sordum yok be o kadarda değil dedi.sonra sen sedefi neolarak görüyon?!! diye sordu o kadar sinirlendimki agzımdan çıkıverdi birden kaş.r olarak dedim yüz ifadesnden anladığım kadaryla bozuldu ben kızmıyım diye sesini çıkarmadı.sen ne olarak görüyosunki bunca seyden sonra diye sordum hiç bişey olarak görmüorum ben gözmle görmediğim şeyler için kmseyi yargılayamam dedi.demk öyle dedm bunca gözyasımdan semayada banada bunca yaptıklarından ve cıvıklığından sonra sadece bu yani düşüncen ona karsı dedim.kendini beenmiş kibirli biri diye basladı agzını kapadım sus suan ben bunları söledikten sonra konusma bosa gbilernden.sonra kavga kıyamet ztn sonrasındada geldi gönlümü aldı her zmnki hikaye.banamı öle gelio bilmiorum ama sanki ne kadar hayr desede sedefi bana karsı koruo gbi hissediorum:(

bende kendimce bir karar aldım az önce sedefi uzak tutmak için nişanlımın faceinden silmiştim cep telefonundanda numarasını silmiştim.benm sedef yznden ne kadar üzüldüümü bildiği halde nişanlım kendisi akıl etmedi bunları yapmayı ben yaptm hiç tepki gstermedi.
şimdi sedefi tekrar eklicem onun faceine numarasınıda kaydedicem cep telefonuna bişiler için tek basıma urasmak istemiorum artık sizi kendi halinize bırakıorum al yaptığım herseyide eski haline getrdim bundan sonrası sana kalmıs diyip gebersemde sedefle ilgili tek kelime etmycem bundan sonra dorumu yapıorum kızlar bi fikir vern bana

birçok bayan gibi tabı bende içindeyim kaynana hastası olduğumuz gibi sende evlenince kaynana artı sedef hastası olacan Allah yardımcın olsun :50:

Sedefi asiri takiyomusun bilmem ama nisanlinla surekli sedefi konusarak hem adami bunaltiyosun hem kendine iskence ediyorsun.. Bu durumu avantaja cevir bence birak herkes sedefle ilgilensin;/ kiymetli gelinleriyle yasasinlar. sen dugun tarihine hazirliklarina huzuruna bak :)sen al nisanlini uzak bi yerden ev tutarsiniz.
Ohh azicik asim kaygisiz basim..

nişanlım zaten zamanında ona bu hareketleri yapcak cesareti verdiği için elbirliğiyle şımarttıkları için bin pişman boşansalar yada ölsede kurtulsam artık bile diyor.o dereceye geldi o bu durumdan rahatsız olduğumu biliyor elinden geldiği kadarıyla uzakta durmaya çalışıyor hatta sen benm yengemsn ama oda benm eşim olcak ben mesafeli olmak istiyorum sorun yasamak istemiyorum dısardan bakınca yanlış anlaşılır bu samimiyet dedi kadın yüzsüz yne canımlar cicimler bi konusmalar yne uyardı canım deil ismim var benm die hiç cvp bile vermedi kadın braz duraksayıp konusmasına devam etti yalnızca tepkimizi bi şeklde koyuyoruz koymasınada kadının sagı solu belli deil bugn düzgün davransa yarın yne sırnasık lanet olsunki nişanlımda anında tepki vermeyi beceremio yalnızca sakin zamanda konusabiliyor durum böyle oluncada sedefin her hareketi beni boğuyor çünkü savasa döndü ortalık o aklınca kazanmış ben yenilmiş oluyorum.sedef sehir dışında farklı biryerde oturuyor ama saolsun çok sever aile ziyaretlerini iki ayda bir kocası gelmese yanına genc bi kız alır gelir nişanlımlarda kalırlar ortalığı bulandırıp giderler bıktım artık ya alsam karsıma adam akıllı bak sedef ben rahatsız oluyorum sorun yasamayalım yapma böle desem ortalığın nasıl karsıcanı düşünmek bile istemiyorum.çünkü dediğim gbi kaynana ve kayınpeder sedefe karsı kör.alelen bişi bile yapsa aa kızım o sana nie öle yapsın canı sıkkınsa sen yanlış anlamışındır diyip kapatıyolar.kaynanam telefonda sedefle konussa benm yanımda bir havalara giriyor görmenz lasım sanki sedef paşa torunu çok sıktılar artık çoookk

Sen kıskanıyorsun. Oda kıskandıracak hareketler yapıyor. Sen kıskandığını belli ediyorsun. Oda biliyor. Yani canım problem sende çözüm sende.. Takmayacaksın. Belli etmeyeceksin nişanlını da bu konuda rahatsız etmeyeceksin. Sen böyle yapdıkça o sana inat kayınpederinle kaynananla daha çok canım cicim olur. Onlar da bu sevgiye layık olmaya çalışır. İmkanlar dahil olmadığı sürece sen görüşme.. Yaptıklarına gül geç... Canım sen bu oyunun kilidisin unutma. Umursamayacaksın.

Back
X