Gelin sorunsalı

Siz görümce olarak niye kırıldınız anlamadım? Annenizi böyle şeylerle gazlamayın. Tabiyki de herkes için kendi annesi daha önemli. Aksini söyleyen yalan söylüyodur veya annesiyle ciddi problemleri vardır. Siz kendi annenizle eşinizin annesini ayırmazsınız o zaman 🤷🏻‍♀️

Ayy görümce miymiş. Şimdi belli oldu fkhdfhi

Rahat bırak gelini M mat1211 Kendi zamanın geçti onu o zaman yapacaktın. Şimdi bırak isteyen istediğin kullansın istediğini kaldırsın

Benim annem "Kullanın, eskitin, biz kullanmadık, öylece kaldı her şey " der.
Kapalı olmadığım için yazmaları kullanmıyorum ama örgü patikleri falan kullanıyorum kışın bazen. Hatta birkaç kere kv gördüğünde çok sevinmişti. "Kullanın diye ördük" demişti.
Sizin neden kullanınca moraliniz bozuldu ki ? Ne için vermiştiniz ? Bazanın altında beklesin diye mi ? 😅

Bizim gelin annemin ceyizlerini kullanıp,kendi annesininkileri saklasa ,ben bizimkileri daha çok beğenmiş derim.
Ben de şunu anlamıyorum.Kv başka anne başka.Herkes bunu kabullensin.Bizim de gelinimiz var.Annesine istediği hediyeyi alabilir,anneme de.ayni hediye ya da aynı değerde de olmak zorunda değil.bana ne yani sormam bile.cok istiyorsa kardeşim alsın daha iyisini.
Görümce olarak istediğim performansi gosteremiyorum,elti olmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Aynı yerden iki farkli kisiye hediye aldiysam bende ayri ayri paketlettiririm. Kadin belliki paketsiz vermek istemiyor. Bunu garipseyen tek kisi siz olabilirsiniz.
20 yillik evliyse siz kac yasindasiniz da bunlari hala takiyorsunuz?

Aynı yerden iki farkli kisiye hediye aldiysam bende ayri ayri paketlettiririm. Kadin belliki paketsiz vermek istemiyor. Bunu garipseyen tek kisi siz olabilirsiniz.
Birde varya elinde büyümüştür allah bilsin ki yengenin.

Evet bakamıyoruz, maalesef 20 senelik yengesine ısrarla kötü niyetli düşünen birisin.

Verdiğin örnekler çok saçma. Kötülük bu değil. İşine gelmeyen şeylere kötülük diyerek anonim bir yerde yengeni kötülemeye kalkmışsın.
Böyle bir amacım niye olsun onu burada kotulemenin ne bana ne faydası olabilir ki söyler misiniz

Paketletmekteki amaç paketsiz vermek değil hedie dediğiniz şey tabi ki paketle verilir. Hediyeler birbirine karışmasın diye A ve B gibi farklı paketlere koydurmak. Özelde istediğini alabilir aynı anda alınıyorsa böyle bir şeye ne gerek var

Kullanilacaklar her iki taraftan da kullanılsın saklanilacaklar her iki taraftanda saklansin nihayetinde herkes emek vererek yapıyor onlari. Hediyeye gelinceayni anda aliniyorsa her iki kisiye de aynı şey alınırsa özel paket yaptirmaya gerek yok bence.
Ay size ne yahu istediğini kullanır, istediğini atar, saklar. İki kişiye aynı hediyeyi niye alsın, kadının keyfinin kahyası mısınız? Her ikisinin de zevkine göre almıştır. Benim annemle kayınvalidemin zevkleri tamamen farklı mesela. İkisine havlu bile alsam farklı model alırım. Onu da geçtim, insanın annesiyle kayınvalidesi bir olabilir mi? Kayınvalidemle bir sorunum yok, çok severim kendisini ama annemin yerini niye tutsun? Hediye alırken pekala anneme daha kıymetli bir şey alabilirim. Buna niye gocunulur ki?

Paketletmekteki amaç paketsiz vermek değil hedie dediğiniz şey tabi ki paketle verilir. Hediyeler birbirine karışmasın diye A ve B gibi farklı paketlere koydurmak. Özelde istediğini alabilir aynı anda alınıyorsa böyle bir şeye ne gerek var
Aynı pakete koyup lönks diye aralarına mı atacak, iyi misiniz siz?

Ya iyide normali o.
Ayni anda, ayni magazadan iki farkli kisiye hediye alıyorsam ayri paket yaptiririm. Sebebide hediyeler birbirine karismasin...
Ayni pakete koydurup, karistirsin mi hediyeleri ne istiyorsunuz?
Hata gelinde valla. Boyle herseye kulp bulan insana hediye almazdim sahsen. Gidip sadece anneme alirdim

Bir gelin adayi olarak insanları anlamakta zorlanıyorum.Anne başka biri kv başka biri herkes bunu biliyor fakat İnsanın gözüne soka soka bazı şeylerin yapılması normal mi ben mi abartıyorum bilmiyorum artık. 20 yillik evliliginde Annesinin yaptıkları sandıkta beklerken kvnin yaptıkları el önünde kullanilarak çöpe atılacak dereceye getirilir mi? Çok basitinden ki yazarken utanıyorum yemek konulurken dahi anne kv ayrımı yapılır mı? Hediye alınacakken bu benim anneme şu senin annene ayrı ayrı paket yapılsın karışmasın denir mi ? Bu kadar kötülük neden ve bir şey diyemedigimiz içinde bünyeme ağır geliuor kendimi yiyip bitiriyorummmm bununla nasil başa çıkacağım :KK43:((
Bu eşinizle alakalı madem ayrı sen kendi annene istediğin hediyeyi alacaksın oda ne almak istiyorsa onu alsın ikisi de anne sonuçta neden ayrım yapılır anlamıyorum ki

En iyisi kayınvalideye hiç hediye almamak, her türlü memnun edemiyorsun, annenize hediye almak yerine kendi annesine daha büyük bir sey alsaymis keşke.

Aaaa olur mu tabii ki kayınvalidesine verecekti.
Kendi annesine verirse bir tur da onun dedikodusu dönerdi negzel. "Zaten aynı hediye, insan neden paketi annesine verir ki" falan diyecekti bu defa. Fırsatı kaçırmış diye üzülüyor 🥲

Hayatımda daha saçma çok az şey okudum ekfmsöx. Aynı anda vericez diye iki farklı kişinin hediyesi aynı pakete mi koydurulur? O kadar komik ki şu söylediğin.

Herhalde evlendiklerinde sen küçüktün görümcelik yapamadın içinde kaldı. Şimdi ağız tadıyla bir görümcelik yapayım dedin kötülük düşünecek anca bu bahaneyi bulabildin. Bu saçma düşüncenin başka açıklaması olamaz :D

Bir gelin adayi olarak insanları anlamakta zorlanıyorum.Anne başka biri kv başka biri herkes bunu biliyor fakat İnsanın gözüne soka soka bazı şeylerin yapılması normal mi ben mi abartıyorum bilmiyorum artık. 20 yillik evliliginde Annesinin yaptıkları sandıkta beklerken kvnin yaptıkları el önünde kullanilarak çöpe atılacak dereceye getirilir mi? Çok basitinden ki yazarken utanıyorum yemek konulurken dahi anne kv ayrımı yapılır mı? Hediye alınacakken bu benim anneme şu senin annene ayrı ayrı paket yapılsın karışmasın denir mi ? Bu kadar kötülük neden ve bir şey diyemedigimiz içinde bünyeme ağır geliuor kendimi yiyip bitiriyorummmm bununla nasil başa çıkacağım :KK43:((
Belki de annesinin yaptıklarını beğenmediği için kullanmıyordur. Kayınvalidenin (anneniz oluyor galiba) yaptıkları sandıkta bekleseydi ona da lafınız olur muydu? El önünde kullanmak ne demek, misafir ağırlamak değil mi o?
Aynı şekilde önce kayınvalidenin tabağına koysa yazık kendi annesine koymuyor diyecek miydiniz? Hediyeler karışmasın demenin nesi yanlış? Biri beyaz renk seviyordur diğeri mor.

Lütfen bu düşüncelerinizi kendinize saklayın, milleti birbirine düşürmeyin. 20 sene boyunca hep bunları mı düşündünüz?

Kullanilacaklar her iki taraftan da kullanılsın saklanilacaklar her iki taraftanda saklansin nihayetinde herkes emek vererek yapıyor onlari. Hediyeye gelinceayni anda aliniyorsa her iki kisiye de aynı şey alınırsa özel paket yaptirmaya gerek yok bence
Size ne ? Istedigini kullanır. Annem tabi ki 100 adim ondedir. Anne ile kv kiyaslanir mi hic. Annemle kimse kiyaslanamaz :) kendinize dert mi ariyorsunuz, rahat birakin gelini

Back
X