- 10 Mayıs 2022
- 1.461
- 1.934
- 63
Ay Ne saçmalamışsın ama kadın Belki senin annenin yaptığı çeyizi daha çok beğendi insanların önüne onu sunmayı daha çok layık gördü bu taraftan Baktın mı hiç Bu yüzden onları hala kullanıyor belki de yani siz bunu yapıp vermişsiniz kullansın diye ne şekilde nerede ne zaman kullanacağı sizi hiç alakadar etmemeli Ay ben bunu gösteriş için yapayım da kenara koysun tanıdıklar geldikçe çıkarsın Bunları ben yaptım biz verdik biz hazırladık diye Havamızı atalım mı istiyorsunuz 20 sene olmuş sandıkta Duran da çürür en azından kullanıp değerlendirmiş sizin annenizin yaptıklarını. Hediye paketi konusuna gelince de ben de Anneler Günü'nde anneme ve kayınvalideme tunik aldım ikisinin bedenleri farklı zevkleri farklı ikisine yakıştırdığım şeyler farklı ve ayrı ayrı paket de Ettim tabii ki de Özellikle de söyledim birinin paketini farklı yapın diye ne var bunda siz Dünür tarafını Kıskanıyor olabilir misiniz acabaKullanilacaklar her iki taraftan da kullanılsın saklanilacaklar her iki taraftanda saklansin nihayetinde herkes emek vererek yapıyor onlari. Hediyeye gelinceayni anda aliniyorsa her iki kisiye de aynı şey alınırsa özel paket yaptirmaya gerek yok bence.