- Emoji Skoru
- 40
- Puanlar
- 623
- Konu Sahibi Karakalemim
Biz 3 kız 1 erkek kardeşiz en küçüğümüz erkek ,erkek kardeşim 10 yıllık sevgisi ile evlendi herşey normaldi güzeldi , daha sonra eşler arasında bir sorun çıktı biz de olaya dahil olmak istemedim kendileri halletsin istedik ama gelin bu durumu öyle bir büyüttü ki önca ablamı kışkırttı ablamda söylememesi gereken sözler söylemiş zaten sinir kırizi geçirip hastanelik oldu sonra olaya ben dahil edildim yapmadığıma yaptı demediğime dedi dedi sonra annem ve diğer kardeşimide kendi kafasından geçenlerle suçlayıp numaralarımızı sildi kardeşim watsap gruplarından çıktı biz olay büyümesin diye çabaladıkça sanki onları ayırmaya çalışıyormuşuz iması vermeye bize kinlenmeye başladı bir insan bunu niçin yapar kardeşimle sorun yaşadığı dönemde bizden destek beklemiş biz kardeşime karına yuvana sahip çık dedik nasihatlar verdik ama onu dışarıya falan çıkarmamışız
Şimdi biz nasıl bir tavır almalı ne yapmalıyız annem gelini geleceği gün siz gelmeyin dedi çok gücüme gitti biz bunları hakedecek ne yaptık
Şimdi biz nasıl bir tavır almalı ne yapmalıyız annem gelini geleceği gün siz gelmeyin dedi çok gücüme gitti biz bunları hakedecek ne yaptık