Gelin yalancı mı?

Arhezdemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
331
149
33
Mrb kızlar uzun süredir yoktum ve yine bi konuyla geldim neyse şimdi bizim bi gelin var yaklaşık iki ay önce kardeşimle evlendi bu kaç gündür kötü rüyalar görüyorum diye ağzım eğri oluyo dedi bu gecede ağlayarak odaya geldi bişeyi yoktu bi anda ağzı eğildi acile götürdük doktor bişeyi yok dedi aranızda böyle olan var mı? Ben nedense inanmıyorum

Açıkçası kızlar bende öyle düşünmek isterdim ama her konuda yalan söylüyor ve artık güvn sıkıntısı yaşıyoruz ona karşı. Benim saat 4 de ağzım egrildi 1 saat sonra geçer ve her gece bişey olmadan böyle olurum diyen birine inanır mısınız bîlmem ama ben bilîmin de bu konuda Cevapsız kaldığını düşünüyorum. Yahu bi insanın ağzı kırılmadan yada başka olaylar olmadan neden durup dururken eğilsin

Niye yalan soylesin ki ? Yalan olsa doktora gitmek istemez ortaya çıkar diye. Hem doktor fiziksel olarak birşeyi yok demiştir. Psikolojik bir durum olabilir. Kardeşin olsa da yalan mi diyecektin gördüğün halde ? O zaman eminim demezdin.
Yok kardeşim olsa gülerdim açıkçası ama işte kardeşim olmadıgı için daha özverili yaklaştım omuzunda ağladı onu susturmaya telkin etmeye çalıştım

evde kac kisi yasiyosunuz yaw. yazik psikolojik de olabilir.
7 kişiyiz evde ve hepimiz okuyoruz başka şehirlerde ona görümcelik bile yapmadık hiçbirimiz defalarca yalanına şahit olduk ama gururu incinmesin diye yüzüne vurmadık ki ailesi yaşını bile sakladı bizden biz yine sustuk mutsuz olmasın diye

Yok kardeşim olsa gülerdim açıkçası ama işte kardeşim olmadıgı için daha özverili yaklaştım omuzunda ağladı onu susturmaya telkin etmeye çalıştım

İlginç bi vakaymis :/ eğer samimiysen, yalan da söylüyor olsa psikolojik sorunları olduğu kesin

Ama yine de yalan olmayadabilir. Arkadasin dediği gibi anlik kasilma da olabilir.
Benim bi arkadaşım da benzer bir durum var ara ara gerceklesen. özellikle esnerken oluyor. Agzi acik kaliyor oyle ayni harekette 20 sn falan. Kapatamiyor kimildatamiyor agzini. Psiklojik de degil. Gelininizin de benzer birsey olabilir ya da farklı olarak psikolojik bir durumun dışa yansıması, başlangıcı falan olabilir.

Ama yine de yalan olmayadabilir. Arkadasin dediği gibi anlik kasilma da olabilir.
Benim bi arkadaşım da benzer bir durum var ara ara gerceklesen. özellikle esnerken oluyor. Agzi acik kaliyor oyle ayni harekette 20 sn falan. Kapatamiyor kimildatamiyor agzini. Psiklojik de degil. Gelininizin de benzer birsey olabilir ya da farklı olarak psikolojik bir durumun dışa yansıması, başlangıcı falan olabilir.
Hahh işte bende bunun için sizlere danışma gereği duydum. Çok teşekkür ederim güzel geceler

Bir insan böyle bir şekilde yalan söyleyip sizin omzunuzda ağlıyorsa, bunun anlamı "benimle ilgilenin" değil, "bana yardım edin"dir. Bu durum gerçek mi değil mi bilemeyiz çünkü doktorların teşhis koyamadığı (özellikle acil) çok fazla durum söz konusu. Ancak şöyle bir gerçek var, bu kişi yalan söylüyorsa psikolojik bir buhran içerisinde. Mutsuz. Yalan söylüyorsa bile destek olun.

X