Kızlar ben İstanbul'da yaşıyorum düğünüm yalova da olacak. küçük bir şehir olduğu için pek güvenemedim. ve kuaföre gidip istediğim modeli anlattım. kuaförün ne istediğinizi anlayabilmesi çok önemli yoksa sonu çok hazin olabiliyor saçın. ben bizzat nişanımda yaşadım saçı beğenmeyip bozdurdum sımsıkı toplattım o da hiç içime sinmedi. düğünde de aynı şeyle karşılaşmamak için provaya girdim. bunlar da resimlerim. benim çok içime sindi istediğimi yaptı düğün günü yapılacak olanın daha da güzel olacağını söyledi.
merhaba hayrli olsun oncelikle.ben fotograflari goremedim ama istediginiz gibi oldu mu? bi de yalovada nerde yaptrdiginizi ogrenebilir miyim benimde yalova da dugunum olcak ama kuafor bulamadim daha napcam bilmiyorum
merhaba hayrli olsun oncelikle.ben fotograflari goremedim ama istediginiz gibi oldu mu? bi de yalovada nerde yaptrdiginizi ogrenebilir miyim benimde yalova da dugunum olcak ama kuafor bulamadim daha napcam bilmiyorum
Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin..peki koza kuafor ve elif guzellik merkezi hakkinda bir bilginiz var mi ?ben yalovayi pek bilmiyorum netten ulastim bu isimlere..
Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin..peki koza kuafor ve elif guzellik merkezi hakkinda bir bilginiz var mi ?ben yalovayi pek bilmiyorum netten ulastim bu isimlere..
rica ederim..
üzgünüm oralar hakkında bi bilgim yok
ama bahsettiğim kuaföre biz gittiğimizde birçok gelinle karşılaştığımız oldu, yalova zaten küçük bi yer ve bahsettiğim yerin baya müşterisi var
ben öneririm,
siz de görüşme imkanınız varsa görüşün derim
rica ederim..
üzgünüm oralar hakkında bi bilgim yok
ama bahsettiğim kuaföre biz gittiğimizde birçok gelinle karşılaştığımız oldu, yalova zaten küçük bi yer ve bahsettiğim yerin baya müşterisi var
ben öneririm,
siz de görüşme imkanınız varsa görüşün derim