Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kizlar bizim bir gelin var 1000 geline bedel. bize etmedigi kalmadi hatta bize kacarak geldi yani dusunun. bir ben miyim bunu yasayan baska varmi?????????:umursamaz:
bu formdakı konu baslıgı EŞİ VE EŞİNİN AİLESİ dıkkatınızı cekerım.gelınınızden sıkayetınız varsa bence baska bı forma yazmalısınız...
Hep kaynana, görümce, elti, kayın, kayınbaba çekiştirilecek değil ya.
Gelinleri de çekiştirebiliriz değil mi, tatlı tatlı saygı sınırlarını aşmamak koşuluyla !!!
Hadi bakalım buyrun buradan yakın kaydirigubbakcemile3
kizlar bizim gelin bize kacarak geldi evet bizde ona oyle bir kucak actik ki bunu kimse yapmazdi. annem olsun babam olsun veya kardeslerim ve ben ona bir evlat bir abla ve bir kardes gibi davrandik. annem ona yavrum dedi ben ona canim dedim ama olmadi iste. rahatlik batti derler ya aynen oyle oldu. bir cocugu oldu sanki o deil de annem dogurdu tabi bakar torunu cok sever ama...... gecenlerde oglu 1 hafta annem lerde kaldi ne aradi ne de sordu. evime misafir gelir cagiririm gelmemek icin bahaneler uydurur ondan sonra abime kardesin beni cagirmadi dermis.hic bir seyine karismayiz. herseyini annem yapar bir defa eline saglik dememistir. bu arada bende gelinim yani kesinlikle yanlis anlasilmasin iyi gelin vardir kotu gelin vardir aynen kotu kaynana veya kotu gorumce gibi.............