Ama seveni varmış ki kardeşinizle evlenmiş.
Ona olan nefretinizi belli bir sınırda tutamaz mısınız?
canım açık konuşmak gerekirse kardeşim o sıralarda azmakbaşı hastalığına yakalanmıştı.
apar topar oldu bişeyler.
kendisi de pişman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama seveni varmış ki kardeşinizle evlenmiş.
Ona olan nefretinizi belli bir sınırda tutamaz mısınız?
e ne diyelim bu forumda, adini soylesek anliycakmisiniz? ailemizin gelini,abimizin karisi olsa yenge diyelim de kardesimin karisina gelin diycez tabi hala mi diyelim teyze mi??:26:
Objektif olmak diğerine ötekileştirmek değildir,bunu ifade etmek istedim.Konu sahibini rencide edecek cümlelerden kaçınmak gerek zira bir konuda sıkıntılı ki burada içini dökmek istemiş.Kırıcı yorum yapmaktansa başka konulara akmak en doğrusu.
canım açık konuşmak gerekirse kardeşim o sıralarda azmakbaşı hastalığına yakalanmıştı.
kendisi de pişman
hersey bi yana da kardesiniz esi hakkinda boyle konusmasi ihanetliktir
aksam koynuna girmeyecek oyleyse
ne kadar pasif kardesiniz veyahut karaktersiz
sizin konunuzada arkadaslar zaten yazar bends bunu yazmak istedim
banada garip geldi ama kısaltma olarak o kelimeyi tercih ettim.
yoksa kardeşimin hanımı mı yazmalıydım.biraz uzun..
bu arada bazı arkadaşlar da yengeniz demiş![]()
kendisi de pişman
kendisi de pişman
kadın sinirini yenemiyor,
kardeşim hergün 20 kere karısından fırça yiyor.telefondan nasıl bağırdığını bana kadar gelen sesten anlıyorum.
kardeşim çok pasif.
tamam tamam deyip geçiştiriyor.
Yenge ve gelin, aynı harf sayısına sahip, uzunluk açısından fark yok yani,
Ayrıca konunuzu yazarken kullandığınız onca kelimeye rağmen, 1 kelimeyi esirgemeyin "kardeşimin hanımı" deyiverin ne olacak
Bilmiyor olabilirsiniz diye söylüyorum, bu yenge-gelin muhabbeti eski bir konudan kalma o yüzden diğer arkadaşlar da "yenge" olarak düzeltti lafınızı.
kendisi de pişman
Azmakbaşı hastalığı nedir :S
Yani kendi kararlarını kendi veremeyecek durumda mıydı
arkadaşım sen böyle konu açtığın tüm hakaretleri yazıcaklar sana hatta sen gelini kıskandığını söylüceklerrrr..nedense hep görümceler gelinleri kskanıyor..ama şöyle de bişey var ki benim abimn nişanlısı bizi kıskandığını ,işimizi kıskandığını ve işten çıkarılırsan benim gözüm yüzünden çıkarılırsın diyen insan ...bilemiyorum yani...
kardeşiniz sadece cinsel dürtüleri fazla diye mi evlendi?
karısına seks objesi olarak mı bakıyordu?
bunlar nasıl tanımlamalar?
geline hakaret ediyosunuz, hadi el kızıdır
insan kardeşine bu yakıştırmaları yapar mı?
azmakbaşıydı evlendi
çocuğu niye yaptı?
hangi hastalığa tutulmuştu?
çocuk yapmazsa ölecek hastalığı mı?