merhaba kızlar 1 yıllık evliyim ben, ailem şehir dışında çalıştığı için annemle babamın satınaldığı iki evden birine yerleştik. Ev yeni ve boş bekarken de hep kredi taksitlerine yardımcı oluyordum aidatlarını ben ödüyorum. bunlar tabi bir gerekçe değil orada oturmamızın en büyük sebebi işyerime yakın olması ve de yeni ev annem kiraya vermeye kıyamadı onun yerine sen yerleş bana kira öder gibi kenara paranı koy dedi. bende ev için çekilen krediyi ödüyorum her ay. yani bir nevi ha kirada oturmuşum ha annemin evinde maddi olarak bir değişiklik yok. böyle olduğu halde evliliğimden 5 ay sonra gelinimizin orda burda eşim için iç güveysi diye konuştuğunu bize acıdığını bir evleri bile yok asalakların gibi şeyler söylediğini hatta bunu bir sosyal paylaşım sitesinde yazdığını gördüm. abime direk onun görselini çekip gönderdim söyle saçma sapan şeyler yazmasın bu nedemek diye. abim hiç birşey söylemedi ve ordan kaldırılmadı da o yazı. bu arada onlar da yurt dışında yaşıyor. sonra yine aynı şeylere devam edince eşim de duydu bildiğiniz kanlı bıçaklı olduk tabi.
Sonra abim aman siz ona bakmayın huzurunuzu kaçırıp rahatınızı bozmasına izin vermeyin gibi şeyler söyledi bize ama olanlar oldu birkere.
O kadar kötü birşey ki bir tek kardeşiniz var, ve bir araya gelemiyorsunuz . artık gelinimizin olduğu yere benim eşim gelmiyor. ben yine abimin hatırına gördüğümde selamlaşıyorum ama kinim öfkem çok. zatenn kırk yılda bir görüyorum.
Tavrımda çok kararsızım sırf abim üzülmesin diye olumsuzluk çıkarmıyorum ama abime de kırgınım. çok iyi niyetli merhametli bir insan. kimseyi kırmak istemiyor.
Ama o kız evliliğimin en güzel zamanlarında benim huzurumu kaçırdı günlerce uyuyamadım.
Allah da onun huzurlu olmasına fırsat vermez elbette biliyorum etme bulma dünyası. bu zamana kadar en ufak kötü sözüm kötü niyetim olmadığı halde neden bunları yaşadım bilmiyorum. Allah hiç birinizin ailesine huzursuzluk vermesin.
Sonra abim aman siz ona bakmayın huzurunuzu kaçırıp rahatınızı bozmasına izin vermeyin gibi şeyler söyledi bize ama olanlar oldu birkere.
O kadar kötü birşey ki bir tek kardeşiniz var, ve bir araya gelemiyorsunuz . artık gelinimizin olduğu yere benim eşim gelmiyor. ben yine abimin hatırına gördüğümde selamlaşıyorum ama kinim öfkem çok. zatenn kırk yılda bir görüyorum.
Tavrımda çok kararsızım sırf abim üzülmesin diye olumsuzluk çıkarmıyorum ama abime de kırgınım. çok iyi niyetli merhametli bir insan. kimseyi kırmak istemiyor.
Ama o kız evliliğimin en güzel zamanlarında benim huzurumu kaçırdı günlerce uyuyamadım.
Allah da onun huzurlu olmasına fırsat vermez elbette biliyorum etme bulma dünyası. bu zamana kadar en ufak kötü sözüm kötü niyetim olmadığı halde neden bunları yaşadım bilmiyorum. Allah hiç birinizin ailesine huzursuzluk vermesin.