gelinimiz

resrab

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
49
10
36
merhaba kızlar 1 yıllık evliyim ben, ailem şehir dışında çalıştığı için annemle babamın satınaldığı iki evden birine yerleştik. Ev yeni ve boş bekarken de hep kredi taksitlerine yardımcı oluyordum aidatlarını ben ödüyorum. bunlar tabi bir gerekçe değil orada oturmamızın en büyük sebebi işyerime yakın olması ve de yeni ev annem kiraya vermeye kıyamadı onun yerine sen yerleş bana kira öder gibi kenara paranı koy dedi. bende ev için çekilen krediyi ödüyorum her ay. yani bir nevi ha kirada oturmuşum ha annemin evinde maddi olarak bir değişiklik yok. böyle olduğu halde evliliğimden 5 ay sonra gelinimizin orda burda eşim için iç güveysi diye konuştuğunu bize acıdığını bir evleri bile yok asalakların gibi şeyler söylediğini hatta bunu bir sosyal paylaşım sitesinde yazdığını gördüm. abime direk onun görselini çekip gönderdim söyle saçma sapan şeyler yazmasın bu nedemek diye. abim hiç birşey söylemedi ve ordan kaldırılmadı da o yazı. bu arada onlar da yurt dışında yaşıyor. sonra yine aynı şeylere devam edince eşim de duydu bildiğiniz kanlı bıçaklı olduk tabi.
Sonra abim aman siz ona bakmayın huzurunuzu kaçırıp rahatınızı bozmasına izin vermeyin gibi şeyler söyledi bize ama olanlar oldu birkere.
O kadar kötü birşey ki bir tek kardeşiniz var, ve bir araya gelemiyorsunuz . artık gelinimizin olduğu yere benim eşim gelmiyor. ben yine abimin hatırına gördüğümde selamlaşıyorum ama kinim öfkem çok. zatenn kırk yılda bir görüyorum.
Tavrımda çok kararsızım sırf abim üzülmesin diye olumsuzluk çıkarmıyorum ama abime de kırgınım. çok iyi niyetli merhametli bir insan. kimseyi kırmak istemiyor.
Ama o kız evliliğimin en güzel zamanlarında benim huzurumu kaçırdı günlerce uyuyamadım.
Allah da onun huzurlu olmasına fırsat vermez elbette biliyorum etme bulma dünyası. bu zamana kadar en ufak kötü sözüm kötü niyetim olmadığı halde neden bunları yaşadım bilmiyorum. Allah hiç birinizin ailesine huzursuzluk vermesin.

merhaba kızlar 1 yıllık evliyim ben, ailem şehir dışında çalıştığı için annemle babamın satınaldığı iki evden birine yerleştik. Ev yeni ve boş bekarken de hep kredi taksitlerine yardımcı oluyordum aidatlarını ben ödüyorum. bunlar tabi bir gerekçe değil orada oturmamızın en büyük sebebi işyerime yakın olması ve de yeni ev annem kiraya vermeye kıyamadı onun yerine sen yerleş bana kira öder gibi kenara paranı koy dedi. bende ev için çekilen krediyi ödüyorum her ay. yani bir nevi ha kirada oturmuşum ha annemin evinde maddi olarak bir değişiklik yok. böyle olduğu halde evliliğimden 5 ay sonra gelinimizin orda burda eşim için iç güveysi diye konuştuğunu bize acıdığını bir evleri bile yok asalakların gibi şeyler söylediğini hatta bunu bir sosyal paylaşım sitesinde yazdığını gördüm. abime direk onun görselini çekip gönderdim söyle saçma sapan şeyler yazmasın bu nedemek diye. abim hiç birşey söylemedi ve ordan kaldırılmadı da o yazı. bu arada onlar da yurt dışında yaşıyor. sonra yine aynı şeylere devam edince eşim de duydu bildiğiniz kanlı bıçaklı olduk tabi.
Sonra abim aman siz ona bakmayın huzurunuzu kaçırıp rahatınızı bozmasına izin vermeyin gibi şeyler söyledi bize ama olanlar oldu birkere.
O kadar kötü birşey ki bir tek kardeşiniz var, ve bir araya gelemiyorsunuz . artık gelinimizin olduğu yere benim eşim gelmiyor. ben yine abimin hatırına gördüğümde selamlaşıyorum ama kinim öfkem çok. zatenn kırk yılda bir görüyorum.
Tavrımda çok kararsızım sırf abim üzülmesin diye olumsuzluk çıkarmıyorum ama abime de kırgınım. çok iyi niyetli merhametli bir insan. kimseyi kırmak istemiyor.
Ama o kız evliliğimin en güzel zamanlarında benim huzurumu kaçırdı günlerce uyuyamadım.
Allah da onun huzurlu olmasına fırsat vermez elbette biliyorum etme bulma dünyası. bu zamana kadar en ufak kötü sözüm kötü niyetim olmadığı halde neden bunları yaşadım bilmiyorum. Allah hiç birinizin ailesine huzursuzluk vermesin.
Abin evlatlarıysa sende evlatlarısın ne demek asalak ananın babanın evi kimse karışamaz ona ne oluyor

fesat kadın

Annenin, babanın ekonomik durumu el veriyorsa sen kirada oturacakken sana ev vermeleri gurur kırıcı bir şey değil. Çocuğum olmadan önce bu fikir bana çok uzak gelirdi ama kızım olduktan sonra yatırım yapmaya çalışıyorsam sadece onun için. Böyle bir durumla karşılaşsam gözüm kapalı ben de kızıma veririm evi. Kaldı ki sen krediyi ödüyormuşsun zaten. Gelininiz içinde ne düşünürse düşünsün bunu sosyal medyada teşhir edebilecek terbiyesizlikteyse cidden tehlikeli biri. Bence hiç sallamayın, cevap vermeyin. Uluyan köpek kendi kendine susar.

Bu gelinlerin evlenince erkek tarafını ve tüm varlıklarını sahiplenmesi

ve kız evlatlarına bir yardımda bulununca çekememezlikleri bir bitmedi.

onlar gelin geldi diye aile kız çocuklarını tamamen silsin öyle mi

bazıları sadece görümceleri değil kayınları varsa onları da silsinler

hep bize hep bize olsun istiyor

Kyduruyor bırak huzursuzluğu İcinde gebersin

aslında o ev abinin ne kadar hakkıysa seninde okadar hakkın..
sanırım o asalakki bunu ayırt edemiyor..
seni el sayıyorsa, ona da nereden geldin unutma demek lazım

Evli olmasam da bekarken bana ne yapsa bu kadar zoruma gitmezdi ama arada eşim var diye çok arada kaldım. Aradan neredeyse 1 yıl geçicek hala daha duyduklarım yaşadıklarım gözümün önünden gitmiyor. Bayramda annemle ikimiz çay bahçesine gittik buraya onlar da geldi ben çok üşüdüm şal istedim annem sen de üşüdüysen sana da isteyelim dedi. Ayy bitlimidir pirelimidir hayatta istemem dedi. Bide ben 7 aylık hamileyim yani insanlar bana bişey söylerken kırmamak için kırk kez düşünürken bu laf sokma derdinde.

ele karısmak gercekden cok zor allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın
bızımde basımızda boyle bı gelın var ne esım ne ben hıc gorusmuyoruz onlarla ..
arkamızdan cok konustugunu duyduk
türlü türlü huyları olan ınsanlar var naparsın abının huzuru ıcın sessız kalcan mecbur
hıc muhattap olmamak en ıyısı

Artık iç güveysi falan kalmadı ya.
Ev almak kolay değil. Kimin durumu iyiyse ev versin.
Ne mutlu ki ailenin verecek gücü varmış.
Ahh bu gelinler.. BAzen kv falan neden buluyoruz ama kızlar gelinlerde fena mı ne :KK53::KK53:

ele karısmak gercekden cok zor allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın
bızımde basımızda boyle bı gelın var ne esım ne ben hıc gorusmuyoruz onlarla ..
arkamızdan cok konustugunu duyduk
türlü türlü huyları olan ınsanlar var naparsın abının huzuru ıcın sessız kalcan mecbur
hıc muhattap olmamak en ıyısı

Ben bizdeki gibisi yoktur diye düşünüyorum ama evet insanlar çeşit çeşit Allah iyileriyle karşılaştırsın. Kardeş gibi güzel geçinmek varken, onu da geçtim hadi senin yediğin önünde yemediğin arkanda bir dediğin iki olmadı beni çekemeyecek hiç bir sebebin yok. neden bu hayatta birilerine huzursuzluk verirsin ki.

Ben bizdeki gibisi yoktur diye düşünüyorum ama evet insanlar çeşit çeşit Allah iyileriyle karşılaştırsın. Kardeş gibi güzel geçinmek varken, onu da geçtim hadi senin yediğin önünde yemediğin arkanda bir dediğin iki olmadı beni çekemeyecek hiç bir sebebin yok. neden bu hayatta birilerine huzursuzluk verirsin ki.
eksık , komplekslı ınsanlar boyle seylerle beslenır,
bırını mutsuz ettıkce mutlu olur
bunlarla orta yolu bulabılmen dost olabılmen ımkansızdır
hep ıyı nıyetlı davranırsın ama o enayı yerıne koymaya calısır
allaha havale edın canınızı sıktıgına degmez bence okadar onemsemeyın
dunya malesef kotulerle dolu

upload_2015-7-30_10-37-59.png

Gelin hanim kiskanmis bence sizi. Ama sizde neden susuyorsunuz ki? Duyduklarinizi, gördüklerinizi anlatin ona...

Sizin bes paraniz olmayadabilir evsiz barksiz da olabilirsiniz
Ne kosulda olursa olsun gelin hanimi ilgilendirmez sizin maddi durumunuz kaale bile almayin hatta abinize soyleyeceginize gelin hanimin kendisine bunu soyleseniz daha iyi olurdu haddini bilmeli bir insan

X