Gelinine etti, kızından buldu

önemli olan anlamaları biz ettik biz bulduk

demeleriki birdaha elkızlarına karışmasınlar allah onların yuvasını yıkmasın bu onlara bir ders olsun HERKıM BENıM HAKKIMDA NE DÜŞÜNÜYORSA ALLAH ONLARA BıN MıSLıSıNı VERSıN

bu tür konular beni bazen rahatlatıyo ne diyeyim
edenin ettiğini bulması iyi
ama inş. ayrılmazlar
bi yavru var ortada

ben acıdım ama bebeğe işallah görümcenin aklı başına gelmiştirde bundan sonra daha dikkatli davranır allah kimsenin yuvasını bozmasın etme bulma dünyası işte bi kaynana varmış gelini doğum yapcakmış kızıda gelinim inek gibi kızım tavuk gibi doğursun demiş hani inekler bağırıyo ya doğururken daha büyük hayvan tabi dediği gibide geline inekler gibi bi avazda doğurmuş ama kızı tavuk gibi zorla doğurmuş yumurta küçük ama tavuğun kıçından zorla çıkar hayvanda doğururken ecell teri dökermiş görümcenin olayı aynı bu olaya benzemiş gelin acı çeksin üzülsün görümce rahat etsin allah işte razı gelmiyo insana herşeyi bu dünyada gösteriyo

Etme üveye özünde bulursun, etme geline kizinda bulursun dememisler bosuna.

Allah korkusu olan bir insan zaten hamile bir kadini kocasindan bosatmaya ugrasmazdi arkadasim. Gelinini birak düsmanina yapamaz vicdanli bir insan bunu.:hulya:

Görümcene sastim dogrusu, bunca kötülük yapmak istedigi elestirdigi kadinin evine hangi yüzle gidebiliyor? Hicbirseyde kalmamissa insanda biraz gurur kalmali.:kahve:

aynen katılıyorum

evlendim evleneli beni sürekli eleştirdiler kayınvalidemle görümcem herşeyi aldıgımı yedigimi içtimi herşeyi sonra eltim geldi onada aynı kızcagıza etmedikleri kalmadı kayınvalidem bende arvatsam seni bu kapıya arvat etmem dedi daha eltim 33günlük evliydi bir gelin 33günde nekadar kötü olur onunda herşeyini eleştirdiler kocasını şişirdiler oda eltime gider bagırır şiddet alır gider kaç kere boşa oglum dedi benim yanımda üstelik hamileydi ozaman:sinifsinif:::ecrin_bebek:kaçkere küsüp gitti eltim getirme oglum ben sana başka alırım dedi benim yanımda yazık günah hamile dedim çocugu onun olsun dedi kayınvalide eltim mutfaga gitse hemen ogluna karıyo çok pinti hiçbişeyden anlamıyo beceriksiz neler neler tabi oda isteristemez karısından soguyo 3yıl oldu defalarca kavga şiddet küsüp gitme çokoldu.görümcemde beraber kızardı kayınvalidemle eltim birgün ona sende evleneceksin bana yaptıklarınızın akibetinden korkmuyormusun dedi ona oda ben seningibi olmamki dedi kocamı kendime baglarım dedi.sonra evlendi amcası ogluyla 2yıl oldu hergün geçimsizlik kavga şiddet hep varimiş bize söylemiyodu kayınvalidem ama15gün önce kocası tlf açtı eşime ben bacınla anlaşamıyorum onu sevmiyorum ayrılmak istiyorum demiş.kayınpederi tlfda boşanma davası açıcaz bacın bu kapıda avrat olamaz artık demiş hergün kavga ediyo bagırıp çagırıyo demiş susturamıyoruz agzı açılınca gelin bacınızı götürün demiş öpöz amcası üstelik allaha büyük konuştu eltimin durumundan beter oldu üstelik hamile 4aylık kocası çocugu neyaparsan yap diyo aldırmaya gitmiş almamışlar :emir_bebek:4aylık günah demiş doktor etme bulma dünyası işte şimdi görümcem oeltimin yanına sıgındı yengecim oldu şimdi.biraz orda biraz bizde kalıp memlekete gidecekler kayınvalidemle.rabbim haklarına hayırlısını versin o çocugun hürmetine ayrılmazlar inşallah allah kimsenin yuvasını bozmasın:teselli:

Ilahi adalet kimsede kimsenin ahini koymuyor isterse aradan yillar gecsin

Back
X