Gelinini istemeyen kayinvalideye anneler gunu hediyesi?

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
73
Selam kizlar. Konularimi bilenler bayagi fazla. Kayinvalidem yuzunden 2 kez ayriligin esinden dondum. Son 6 aydir da arama ciddi mesafe koydum. Kayinvalideme hediye aldim. Vermeye gittim. Yine laflari yiyince susup geldim. Vermedim. Ne yapayim. Annem asla.olamaz ama esimin annesi. Bilmiyorum.

Son düzenleme:
Ben de asla vermezdim!!!!
Ama eşin vermek istiyorsa versin.Gerçekten bu zaman da aman kötülüğe iyilikle karşılık vereyim yok.İnsanlar iyi niyeti suistimal ediyorlar.Ben bununla ilgili o kadar çok olay yaşadım ki hep alttan alan taraf ben oldum. Belki birgün herkes hatasını anlar diye ve hala kimse hatasını anlamıyor ve yaptığım herşey için pişmanlık duyuyorum kendimi boşa incitmişim yıpratmışım!!! .O yüzden iyi niyetini göstereceksen git değecek birine göster ,zaman kaybı olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kizlar. Konularimi bilenler bayagi fazla. Kayinvalidem yuzunden 2 kez ayriligin esinden dondum. Son 6 aydir da arama ciddi mesafe koydum. Ama esimi uzmemek boynunu bukmemek icin ben bir cok kez susup evine gittim. Yaptiklari daği asti. Uzule uzule hasta oldum neler cektim. Bana saygi sevgi hic bir seyi yok. Esim ortamda yokken ne laflar sokuyor. Ne kadar acimasizlik varsa. Cocugumun olmamasina kadar neler soyluyor. Daha 18 aylik evliyim. Ama esimle 7 yil gorustum. Hastalikta saglikta hep yan yana durduk. Kaynanam disinda derdimiz olmadi. Olsa da degmez uzulmeye dedik. Kendimizi ise verdik. Borc harc bogulduk.
Benim annem.cok uzakta evlendim hic gidemedim yanina. Esimin saglik durumu nedeniyle. Ona dun bir hediye alip yolladim. Kayinvalideme de aldim. Vermeye gittim. Yine laflari yiyince susup geldim. Vermedim. Ne yapayim. Annem asla.olamaz ama esimin annesi. Bilmiyorum.

Sana da selamlar benide zamanında istememişti kayınvalidem oğluna yakıştırmamıştı o doktor veya hemşire gelin istiyormuş :) hala arada konusu geçicek gibi olur hemen lafı derim " baak sen beni istemedin ama nasılda aldım oğlunu diye ":) başından beri eşim sağolsun umursamadı bile annesinin düşüncelerini neyse konuya döneyim sen neden herşeyi alttan alıyorsun sana laf dedimi sende cevap ver yada sonra cevap ver ben öyle yaparım valla ondan sonra pişman olur lafı dediğine özellikle şakayla karışık laf sokunca daha güzel oluyor tavsiye ederim kendini üzmeye değmez onu o şekilde kabul edip sende altta kalmıcaksın ağustosta 3 yıl olucak evlendiğim tedaviyle anca oldu bebeğimiz hamileyim şuan benimkide onun içinde laf ediyordu ama hep tıktım ağzına sende ezdirme kendini sen sustukça tepene çıkar eşin laf söylemiyor mu annesine veya sen dicek olsan sana tavır yaparmı eşin

HİÇBİR ALLAH'IN KULU HAK ETMEDİKÇE ONUN BUNUN ANNESİ BİLMEMNESİ YA DA YAŞI İTİBARI İLE SAYGI GÖSTERİLMEYE MECBUR DEĞİLDİR.
Nedendir hala bu bana şunu bunu etti ama yok saygımdan yok eşimin annesidir diye gerekçelerle kapısına kadar gitmek.
O hiç oğlumun karısı deyip alttan almamış,sizi sevmiyor işte.
Hiç de inanmıyorum ama kan bağı var,eşim var vırt zırt bahanelerine.
Birileri ile iyi olmak zorunda değiliz arada mecbur bağ var diye.
Size karşı saygı yerlerde siz kapısına gidiyorsunuz.
Az bile yapmış kadın laf sokmak ile.En azından dürüst ve tavrında istikrarlı.
Sevilmediğinizi kabul edin.

böylelerine iyilik yaptıkça tepene çıkar.
verseydin hediyesini, g.tü yere inmezdi artık.
muhatap olma.

Ayy benimki uzakta ..uzun zamandır aramiyordum aramam gerekiyor sanırım zira bende bana yasatilanlari unutamadigim için samimiyeti bıraktım aylardir..sen birde evine gitmişin esin versin hediyesini istiyorsa. Ben babamı silmisim heyhayt kan bagim olmayan onlar kim oluyor hele esim ailemle samimi degilken ben sirf soyadim ayni diye ne bu baglilik ..ben alttan alıp cekecegime milleti onlar beni pofpoflayip çeksin..tum yasadiklarimdan sonra edindiğim tecrübe. .tavsiye ederim ki sağlık problemlerim var ciddi hayat onu bunu takacak kadar uzun değil. .hediyeyi çok sevdiğiniz bi akrabaniza komsunuza verin mis gibi kahve yapıp için ve birdaha gorusmemeyi deneyin kadın istemiyor oh ne iyi

madem laf sokuyo niye yalnız gidiyosun, eşinle git. eşin zorluyomu gitmek zorundasın diye. o sana saygı göstermiyosa, sende gösterme. sırf eşinin annesi diye saygı göstermek zorunda değilsin. haketsin saygı gösterilmeyi. hediyeyide çarpsaydın kafasına

kurban olsunlar hedıyeye boyle kaynanalar ... ıslerıne el kızı oluyoruz boyle gunlerde de bak kutlamadı benı annesnden saymıyo dıye ogullarına dert yakınırlar... dun neysek bugun de o kalalım o zaman el kzıyız el kalalım :D

ben gitmem de vermem de.
zaten dünyayı bağışlasanız da sevmeyen kv. yine sevmez. uğraşmayın derim, sinir olduğunuzla kalırsınız.
kocanızın hatırına tel.de kuru bir tebrik edersiniz biter gider.

Aldığımı aldıysam verirdim de hiç hediye telaşına düşmezdim böylesi için.
Değer görmek isteyen buna uygun davranmalı bence.
Eş hatrı da bir yere kadar.

Ben de asla vermezdim!!!!
Ama eşin vermek istiyorsa versin.Gerçekten bu zaman da aman kötülüğe iyilikle karşılık vereyim yok.İnsanlar iyi niyeti suistimal ediyorlar.Ben bununla ilgili o kadar çok olay yaşadım ki hep alttan alan taraf ben oldum. Belki birgün herkes hatasını anlar diye ve hala kimse hatasını anlamıyor ve yaptığım herşey için pişmanlık duyuyorum kendimi boşa incitmişim yıpratmışım!!! .O yüzden iyi niyetini göstereceksen git değecek birine göster ,zaman kaybı olmasın.
hatta seni enayi yerine koyuyorlar.ezik olarak görüyorlar.kimse kıymet bilmiyor

Back
X