Gelininiz dislerini fircalasin demis!

GurratilAyni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
106
2
0
Zonguldak
Bazen insanlari anlamakta cok zorlaniyorum. Gecenlerde kayinvalidemlerdeyken uzaktan bi akrabasi geldi. Akraba bile sayilmaz hatta. Ilk defa tanistik. Ilk goruste sevmistim. Konustuk sohbet ettik. Giderken eltime demis ki, gelininiz cok guzel ama soylede o dislerini fircalasin demis. Eltimde geliyor bunu esime soyluyor. Esimde bana. Ve ben sokkk! Ya bir insan nasil neden boyle birsey soyler. Yakin dostum olsan hadi neyse dicem. Daha seni ilk defa tanimisim. Evet dislerim bembeyaz degil guldugum zaman inci gibi durmuyorlar ama bu fircalamadigimi gostermez ki. Hem fircalamasam da niye bu kadar dert oldu benim dislerim. Esim de bana cok safsin diyor. Seni kiskandi ondan bi kusur bulmaya calisti bula bula bi tek onu buldu diyor. Bilmiyorum ya sizce neden boyle bisey demis olabilir. Gercekten kiskandigi icin boyle bisey dermi insanlar??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu nasıl bır terbıyesızlıktır anlamadım
onamı kalmıs senın dıslerın
terbıyesızlık düpedüz
ben olsam bır daha görürsem bır dıyecegınız varsa bana deyin derdım
rezıl ederım
:47:

Patavatsızlıktan olabilir.
Kendince iyilik yapmış olabilir (agız kokunuz falan vardır belki,eşinize falan sorun)
Deli olabilir.
Kıskanmış da olabilir.

Kadını tamam anladım da eşiniz de dahil size zincirleme şekilde söylenmesi daha garibime gitti.Dert etmeyin canım,gidin bir diş doktoruna muayne olun.Diş beyazlatma işlemi yaptırın.Maddi durumunuz müsait değilse eğer,karbonatla fırçalayın ayda 1-2 kez.Agız gargarası kullanın,zaten dişlerinizi düzenli fırçalıyormuşsunuz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bazen insanlari anlamakta cok zorlaniyorum. Gecenlerde kayinvalidemlerdeyken uzaktan bi akrabasi geldi. Akraba bile sayilmaz hatta. Ilk defa tanistik. Ilk goruste sevmistim. Konustuk sohbet ettik. Giderken eltime demis ki, gelininiz cok guzel ama soylede o dislerini fircalasin demis. Eltimde geliyor bunu esime soyluyor. Esimde bana. Ve ben sokkk! Ya bir insan nasil neden boyle birsey soyler. Yakin dostum olsan hadi neyse dicem. Daha seni ilk defa tanimisim. Evet dislerim bembeyaz degil guldugum zaman inci gibi durmuyorlar ama bu fircalamadigimi gostermez ki. Hem fircalamasam da niye bu kadar dert oldu benim dislerim. Esim de bana cok safsin diyor. Seni kiskandi ondan bi kusur bulmaya calisti bula bula bi tek onu buldu diyor. Bilmiyorum ya sizce neden boyle bisey demis olabilir. Gercekten kiskandigi icin boyle bisey dermi insanlar??

İnsan yakın arkadaşına bile zor söyler ki bunu. Münasebetsiz insanlar. Elti niye eşine söylemiş ki bunu?

Evet bence de kıskandıgından söylemiş kafanıza takmayın benim de dişlerim bembeyaz değil ama günde 3 kere fırçalarım
Herkesin dişleri beyaz olmak zorunda değil siz mutlu olun yeter:ssz:

Patavatsızlıktan olabilir.
Kendince iyilik yapmış olabilir (agız kokunuz falan vardır belki,eşinize falan sorun)
Deli olabilir
Kıskanmış da olabilir.

Kadını tamam anladım da eşiniz de dahil size zincirleme şekilde söylenmesi daha garibime gitti.Dert etmeyin canım,gidin bir diş doktoruna muayne olun.Diş beyazlatma işlemi yaptırın.Maddi durumunuz müsait değilse eğer,karbonatla fırçalayın ayda 1-2 kez.Agız gargarası kullanın,zaten dişlerinizi düzenli fırçalıyormuşsunuz.

Zaten beyazlatma dusunuyordum bu olaydan sonra kesin karar verdim. Kadin eltime soyleyince eltimde esime soyluyor. Cunku eltim kaynanamlarla oturuyor esimi kucukten beri o bakmis ona daha rahat oldugu icin

ayy ınsan kendını eşine karşı çok kötü hisseder ya çok rencide edici eltinde ya da görümcenmıydı ne zıkkımsa hiç iyi niyetli değilmiş niye sana söylemiyo ya da söyleme be kadın geç Allah Allahhhhhhhhhhh ne manyak insanlar var sen de ona haber sal k.çını yıkasın oturduğu yer kokuyo de

Bazi akrabalar,es,dostlar bilirsiniz bir seyler soylemeyi, insanlari ignelemeyi,uzmeyi cok severler.
Ayni uslupla kendilerine bir sey soylemeye kalksaniz olay olur.
O yuzden boyle insanlari da onlarin fikirlerini de hic ciddiye almaya gerek yok.
Ancak benim esas takildigim nokta ise; uzaktan akrabanin bunu eltinize soylemesi ve eltinizin de kalkip bunu esinize soylemesi.
Acikcasi bu bana daha ilginc ve itici geldi..

yuhh artık bu ne patavatsızlık hatta terbiyesizlik.bnce eltindede var bi gariplik yoksa sana söylerdi eşine değil kadının söyleiği hoşuna gitmiş belliki

Hadi o insan patavatsız peki elti neden direk gelip sana söyleyeceğine eşine söylemiş. Söylememeliydi bana göre.. Söyledi madem seni utandırmayacak bir şekilde dile getirseymiş.

eltin yalan söylüyor olabilir mi? o kadın böyle dediyse bile eltin neden eşine söylüyor?
Eltim kaynanla otuyor. Esimi kucuklugunden beri biliyor. Yemegini utusunu hep o yapmis. O yuzden hani daha yakin onunla. Ben daha yeni evli oldugum icin pek samimi degiliz. O da bana soylemeye cekinmis

ayy ınsan kendını eşine karşı çok kötü hisseder ya çok rencide edici eltinde ya da görümcenmıydı ne zıkkımsa hiç iyi niyetli değilmiş niye sana söylemiyo ya da söyleme be kadın geç Allah Allahhhhhhhhhhh ne manyak insanlar var sen de ona haber sal k.çını yıkasın oturduğu yer kokuyo de
gulmekten öldum becede arkadasın gıbı soyleyın haber salın neredeyse munasabetsıze kıcı kokuyo dıyın :1::1::ssz::ssz::ssz:

bayıldım bu cevaba süper kapak...

Acıkcası yine de bu zincirleme dedikoduyu çok saçma buldum.Ama her şerde bir hayır vardır :) Eşinizden artık rahat rahat isteyebilirsiniz "dişimi beyazlatmak istiyorum" diye :) Sonra da bembeyaz inci gibi dişlerinizle gidin bir çay saati yapın,işi gücü olmayan hanımefendi de rahatlamış olur :) Başkasının lafı için değil tabii siz de istiyormuşsunuz zaten bahaneniz olsun bu olay.

hadi o kadın deli bi laf etmiş diğerleri niye kulaktan kulağa yetiştirmiş. bencede kıskanmış, yerinde olsam gider dişçiye şu diş beyazlatma işleminden yaptırıp onları orta yerinden çatlatırdım dediklerine pişman olurlardı :)

Boyle seylere takmayin ya bosver uzulmeye degmez hem tanimiyorsun ki deger verdigin sevdiğin bir insan olsa neyse dicemde cahilligine verin gülün geçin

Bana söylense kızmazdım heralde çünkü ağzım koksun dişim sarı görünsün istemem :26: tabi biraz patavatsızlık olmuş çünkü daha yeni tanıştığın biri

Back
X