Gelininiz dislerini fircalasin demis!

Ben sarı diş seviyorum deseydiniz keşke !

münasebetsiz . Kesinlikle kıskançlıktan söylediğini düşünüyorum .

ayy ınsan kendını eşine karşı çok kötü hisseder ya çok rencide edici eltinde ya da görümcenmıydı ne zıkkımsa hiç iyi niyetli değilmiş niye sana söylemiyo ya da söyleme be kadın geç Allah Allahhhhhhhhhhh ne manyak insanlar var sen de ona haber sal k.çını yıkasın oturduğu yer kokuyo de

Ahahahhaha öldüm gülmekten yahu :D

aynen insanlar kendine bakmadan milletin kusurunu dile getirmeye ne de hevesli, ki kusur bile değil bu, kimsenin dişleri tvdeki insanlar gibi bembeyaz değil ki, , zaten onlardaki beyazlık da kimyasallardan, sen de beyazlatırsım canım ya dert mi, yada evde karbonatla falan bişeyler yaparsın..

Birincisi bu insanlar seni yeni tanımış, eşin dostun değil, onlara noluyor, gelip çok söyleyesin varsada sana deseymiş yahu, eltine demiş.. Millet işte kendi kusurlarını örtemediğinden, gidip güzele laf atıyor.. Ah zavallılar.. Taktığın şey dert mi canım, benim de dişlerim bozuk, halam gitmiş yıllar sonra beni ergenkene gören halacığım, mutfakta annemlere diyor fısıldsyarak, görünmez teller de var istemiyosa ondan takın diye. Ay sanane yahu, biz saf mıyız zaten taktırcaz, çok diyesin varsa da gelip bana de, sinirlerim bozulmuştu baya..

İnsanların böyle sana, işine, görünüşüne laf sokması çok irite edici gerçekten.. Alınganlıklada alakaşı, takma kafana bende hep takarım bişeyleri ama yararı değil zararı oluyor takmanın.. Yahu bikaç seanslık işlem zaten beyazlatma.. Bide şunu anlayamadım diş fırçalanında beyazlaysydı ohooo herkes de bembeyaz geziverirdi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bazen insanlari anlamakta cok zorlaniyorum. Gecenlerde kayinvalidemlerdeyken uzaktan bi akrabasi geldi. Akraba bile sayilmaz hatta. Ilk defa tanistik. Ilk goruste sevmistim. Konustuk sohbet ettik. Giderken eltime demis ki, gelininiz cok guzel ama soylede o dislerini fircalasin demis. Eltimde geliyor bunu esime soyluyor. Esimde bana. Ve ben sokkk! Ya bir insan nasil neden boyle birsey soyler. Yakin dostum olsan hadi neyse dicem. Daha seni ilk defa tanimisim. Evet dislerim bembeyaz degil guldugum zaman inci gibi durmuyorlar ama bu fircalamadigimi gostermez ki. Hem fircalamasam da niye bu kadar dert oldu benim dislerim. Esim de bana cok safsin diyor. Seni kiskandi ondan bi kusur bulmaya calisti bula bula bi tek onu buldu diyor. Bilmiyorum ya sizce neden boyle bisey demis olabilir. Gercekten kiskandigi icin boyle bisey dermi insanlar??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar cahil insanlar varya hayret ediyorum onami dusmus senin dislerinin temizligi hangi cesaretle bu tarz bisi soyleyebiliyor ! geri zekali iste cnm belliki seni cekemiyor sacma sapan konusmus iste bosver takma !! bence o salak her kimse gidip kendine guzel bir ayna alsin once kendini incelesin bu tarz insanlar genelde pis olduklari icin baskalarinin huzurunu bozmayi cok severler !

kıskanç şeyyy-(ler) eltin den bahsediyorum..hadi o kadin terbiyesizlikyapti..eltin neden millete anons ediyo ki..hic muhatap olmayin bas bayaǧi kiskaniyo..aksine neseli olun pozitif olunkiiyice çatlasin

Bu nasil bir laftir anlayamadim eltiniz de bunu esinize mi soylemis.. e tabi esiniz de size soyleyince utanmissinizdir esinize karsi kendinizi mahcup hissetmissinizdir...malesef hayatta boyle insanlar var patavatsiz insanlari cok haketmedikleri surece yani yalan vs soylemedikleri surece rencide etmem... Kaldi ki dis gorunusunu elestiricem bir insanin disini orasini burasini elestirmek banami kalmis... hele birde sevdigi insana esine karsi rencide etmek kucuk dusurucu konusmak bence cok patavatsizca ve sacma bir tavir

Yahu ne sacma insanlar var kimene ki sizin dis fircalamamanizdan.Kaldi ki sizin iyiliginizi dusunen birisi ise eger gelip size gizlice soyler eltinize soylemesi cok ayip sizi dupeduz kiskanms.Ayrca eltinize de dkkat edin hic iyi niyetli degl bence.Eger eltiniz de sizin iyiliginizi dusunmus olsaydi gelip size gizlice siylerdi esinize soyleyip sizi rencide etmezdi.O akrabada ve eltinizde kiskanclik sezdimm

Bence eltiniz bunu size söylemek için firsat kollamis ve bahane bulmuş çünkü iyi niyetli bir insan bunu asla ama asla esinize hatta size bile demezdi...

Ayrica diş beyazlatmaya gidene kadar internette karbonatla yapilan evde diş Beyazlatma tarifleri var.. Dişe zararlı diyorlar ama ben 6 ayda bir haftada 4 gün yapiiyorum ve gerçekten fark ettiriyor hemen de gecmiyor..

akraba kadın tuhafmış ama eltin daha tuhafmış. müjdeli haber verir gibi ne bu böyle. o ona o buna sonra hepsi sana söylemiş.
bence akraba ve elti bunu kendi aralarında konuştular. maksat iyi bir şey yapmaksa eşine niye söylüyor da seni rencide ediyor, kırmadan sana söylesin ki, bu da haddi değil.
ne densizler var yaa

Bence eltiniz esinizi sizden kiskanio. Onun icin eline koz gecmis seni kotulemek icin ve de kullanmis. Burda kiskanmaktan kastim yillarca esinize o bakmis, doyurmus, utusunu yapmis, onu kardesi gibi gormus. Sonra sen gelince haliyle esin onun pabucunu dama atti, o da kiskancligindan seni kotuluyo iste. O akrabada eline koz vermis. Belki de eltin dedi ona "ay bizim gelinin de disleri sari dimi biraz "dediyse; akrabada fircalasin demis olabilir. Tabi eltiniz bunu bole aksettirmio, disini fircala dedi diye sonunu soyluyo...
Cok mu kotu niyetliyim anlamadim :)) :))

Zaten beyazlatma dusunuyordum bu olaydan sonra kesin karar verdim. Kadin eltime soyleyince eltimde esime soyluyor. Cunku eltim kaynanamlarla oturuyor esimi kucukten beri o bakmis ona daha rahat oldugu icin

eltiniz eşinize söyleyene kadar size söyleseydi, eşinize ne gerek var söylüyor, belki siz kafaya takıcaksınız eşinize söylenince bunu hiç düşünemiyor mu? bu arada kadın ayıp etmiş

Bazen insanlari anlamakta cok zorlaniyorum. Gecenlerde kayinvalidemlerdeyken uzaktan bi akrabasi geldi. Akraba bile sayilmaz hatta. Ilk defa tanistik. Ilk goruste sevmistim. Konustuk sohbet ettik. Giderken eltime demis ki, gelininiz cok guzel ama soylede o dislerini fircalasin demis. Eltimde geliyor bunu esime soyluyor. Esimde bana. Ve ben sokkk! Ya bir insan nasil neden boyle birsey soyler. Yakin dostum olsan hadi neyse dicem. Daha seni ilk defa tanimisim. Evet dislerim bembeyaz degil guldugum zaman inci gibi durmuyorlar ama bu fircalamadigimi gostermez ki. Hem fircalamasam da niye bu kadar dert oldu benim dislerim. Esim de bana cok safsin diyor. Seni kiskandi ondan bi kusur bulmaya calisti bula bula bi tek onu buldu diyor. Bilmiyorum ya sizce neden boyle bisey demis olabilir. Gercekten kiskandigi icin boyle bisey dermi insanlar??
.

Eltim kaynanla otuyor. Esimi kucuklugunden beri biliyor. Yemegini utusunu hep o yapmis. O yuzden hani daha yakin onunla. Ben daha yeni evli oldugum icin pek samimi degiliz. O da bana soylemeye cekinmis.

Aynen oyle oldu. Esim istersen beyazlatiriz dedi bende zaten istiyodum da bi firsat bekliyodum. Hatta yapmisken tel takalim daha guzel olur dedi. Bakalim uygun zamani bekliyoruz. Ondan sonra da kiskancindan ne kulp bulacaklar cok merak ediyorum
.

Herkes söylemek kadına mı düşmüş demiş ama maalesef kadına düşmüş.Ailen söylememiş,eşin söylememiş,eşinin ailesi söylememiş,kadın görmüş,söylemiş.
Dişlerinin sarı olduğunu sen de kabul ediyorsun.Öyle olmasa beyazlatmayı düşünmezdin.Sarı diş,ister istemez kirli görüntüsü verir.
Eltinin eşine söylemesi hoş olmamış ama sebebini sen kendin açıklamışsın.Eşinin ablası gibiymiş ve seninle çok samimi değilmiş.
Yani bu kadar alınacak bir durum yok,uyarmakla hayırlı bir işe vesile olmuşlar.

tamam o kadın tam dengesiz ama olayda eltide kopuyo hayret bişi sen durrken kocana nie söylüyo resmen esinn senden soğumasına yönelik bi hareket yerinde olsam eltine derdim sanamı kaldı benim laf bekçiliğim madem bi sıkıntı war eşimi nie karıştrıyosun ben bunun altında kasıt ararım bben durrrken eşim ne alaka çok iğrenç ya we eşin sana nie dio bunu ay deli oldum

Bunu o misafirin söylediğine emin misin? Eltinle aranız nasıl bilmiyorum ama eltiler genelde kıskanç oldukları için o bile uydurmuş olabilir sırf seni rencide etmek adına (günahı boynuna).

bence eşine degil sana söylemeliydi seni eşinin yanında küçük düşürmüş resmen:26:

sizin hakkınızda bunu söyleyen kıskanç fesat.eşinize duyuran da ondan da kıskanç bence.Ne düşüncesiz patavatsızlar ya.sinirlendim ! :31::31:

Millet eltiye yüklenmiş de sanki elti söylemese adam görmeyecek dişleri. Ya adam kör değil, görüyordur. Zaten fırsattan istifade hemen 'Tel de takalım' demiş. Bu daha onur kırıcı asıl. :ssz:

Sorun o kadin degil eltin farkinda misin? Su an kadin gercekten oyle bir sey dedi mi bilemiyoruz bilemeyiz. Ama bir gercek varsa eltin senin hakkinda duydugu ilk kotu seyi esine yetistirdi. Sana gelip soyleyebilirdi hem de o kadinin uyardigini soylemeden seni utandirmadan. Canim dislerin cok mu sari sanki beyazlatsana bizim disci cok ucuza yapiyor gel beraber gidelim gibi bisey demek cok zor olmasa gerek. Eltin dupeduz terbiyesiz kiskanc fesat. Cok dikkat et o kadina. Sakin acik verme.

Biri sana gelip 'Dişlerin çok mu sarı sanki? Gel beyazlatalım' dese ne hissederdin Dans? Yapma allasen :27:

Millet eltiye yüklenmiş de sanki elti söylemese adam görmeyecek dişleri. Ya adam kör değil, görüyordur. Zaten fırsattan istifade hemen 'Tel de takalım' demiş. Bu daha onur kırıcı asıl. :ssz:

Biri sana gelip 'Dişlerin çok mu sarı sanki? Gel beyazlatalım' dese ne hissederdin Dans? Yapma allasen :27:

Arkadaslarimla sohbet ederken birbirimize boyle seyler deriz biz. Cozumu olan seyler icin kirilmazdim ben olsam. Tabi konu sahibi ne tepki verirdi bilemem. Butun arkadaslarim bana burnuna estetik yaptirsana der mesela. Ama bn cesaret edemiyorum. Elti de boyle arkadasca yaklasabilirdi. Kadinin soyledigini gelip esine soylemesi kalp kirici ve cok kotu niyetli olmus. Gercekten dislerde problem varsa esi neden daha once yapmamis bu teklifi ya da kiz kendi nasi farketmemis o da ilginc tabi. Tabi biz olayin ic yuzunu bilmeden kisileri tanimadan yorum yapiyoruz. Nolursa olsun eltinin iyi niyetli olmadgi kesin..

Back
X