Gelinle ipler koptu...

Evine 3 maaş girmesine rağmen torununa saçma sapan elbise dikip hediye eden, ikinci el kıyafetleri insanlara hediye diye kakalamaya çalışan bir teyzem var mesela. Gelini artık bıkmış durumda giydirmiyor. Onun gibi bi durum mu aldığınız kıyaferler sıfır etiketli mi ki? "Verdiğimiz kıyafetler" yazdığınız için dikkatimi çekti durum sormak istedim.
Ay benim kvde de doğum günlerim de züccaciyeye gidip ordaki en ucuz, uyduruk şeyi alır sonra bana verir. Görsen pırlanta set hediye ediyor öyle bir kurumlanma🤣 Teşekkür edip evde yer kaplamasın diye çöpe atıyorum ben napiyim artık.

Bacım evlenip aile olmuş çiftleri bı salın yaa bir salın. Niye senin kimononu giysin mecbur mu ?? Taktiğin şeye bak anormal bir düşüncede olduğunuz burdan belli . Benim gelinim benim aldığım şeyi giymeyecek aman bana ne ben görevimi yaptım diyip elimi eteğimi çekerim. Amma takmissiniz ya

Bizsiz doğum günü yaptı...Ve resimleri yayınladı....Niye bu kadar bana saldırıyorsunuz. Benim cephemden çok zor bir durumun içindeyim
Çocuk senin çocuğun değil . Kendi doğurduğu çocuğa yaptığınin hesabıni kimseye vermek zorunda değil

Birazdan hakaretler gelir. Görümce çıldırabilir her an :D
Geçen konuda yorum yapanlara küfür ettin8z, cirkefleştiniz, burda kadın sizden kaçmakta haklı yazdım. Sizin işiniz gücünüz hayatınız yok mu, gelin onu yaptı bunu yaptı gibi zırvalarla uğraşacagınıza kendi hayatınıza bakın.

hiçbir gelinin gerçekten sevildiği ve iyi niyet gördüğü aileden kaçacağını sanmıyorum. samimi değilsiniz bence.
doğum günü meselesine gelince de senin mazeretin var diye çocuğun doğum günü mü bekleyecekti? tabii ki yapılacaktı. yok kepaze olunmuş da bilmemne kimse çocuğuna yapacağı etkinlik için kimsenin keyfini bekleyecek değil.

Gelin sizi takmıyorsa sizde onu takmayın bu kadar basit.. doğum gününde sizsiz fotoğraf paylaşması(bence sakıncası yok şahsi fikrim) sizi niye kepaze etsin. Bir kişi erkek tarafı gitmemiş derse bin kişi gelin çağırmamış der önemsemeyin sallayın gitsin... elalem ne der düşüncesiyle yaşanmaz.

Mazeretimiz vardı....Yeğenimin 1. yaşında da annelerinin işi vardı ertelendi. Tetanos aşısı oldum.Antibiyotiklerden allerjik durumum azdı gelecek durumda değildim...Daha evvel ertelenen şey yine ertelenebilir bizim açımızdan çok kötü oldu...Resim yayınlanması sizce doğru mu?
Kendi çocuğu yapmak istemiş yapmış gidemediyseniz hediye alir sonra verirsiniz ne yani gidip pasta yememek mi mevzu sevmiyorsa sizi üstelemeyin herkes can ciğer olmak zorunda mi

Benim durumum yaşamadan anlayamazsınız....Buradan yorum yapmak kolay....Ertelenebilirdi diyorum daha önce ertelenmiş...Niye böyle çarpık düşünüyorsunuz...Daha önce burada gelinlerden çok çekenlere destek mesajları yağdırırken sizlerin bana yaptığını anlamış değilim....Bana neden hak vermiyorsunuz?
Haksizsiniz Allah sizin gibi gorumceklerden gelinleri korusun ne doğum günüymüş aaaa

Gelininiz sizinle görüntülü konuşmak zorunda değil.
Doğum günü gününde kutlanır size göre değiştirecek değil.
Eşyalarınızı kullanmak zorunda da değil rahatsız etmeyin kadını.
Kardeşinize de helal olsun gerçekten adam gibi adam ve koca eşini yapmak istemediği hiç bir şeye zorlamıyor helal olsun. Çok mutlu olsunlar 👏👏 💖

Back
X