- 23 Aralık 2020
- 328
- 104
- 23
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
Merhaba kızlar biz üç kardeşiz üçümüz de evliyiz, yengemler çocuklarla her yaz köye geliyor ve bir ay falan kalıyor bu süreçte aralarında gerilimler kavgalar oluyor ben bariz şekilde haklı haksız görebiliyorum fakat beni ilgilendirmiyor diye sessiz kalıyorum iki tarafa da aynı şekilde davranıyorum ama bir yengem haksız aslında . Aralarındaki tartışmalardan dolayı annem ve babama da trip yapıp onlara eziyet ediyor bu haksız bulduğum taraf, ben arada bir annemlere gidince sonradan öğreniyorum olayları diğer yengeden annem hiç anlatmıyor bana ama onların üzülüp yıpranmasını da istemiyorum zaten yaşlılar ve köy işleri üstüne bir de stres her yaz , yengem abimi aşırı dolduruyor resmen ana babasına düşman gibi surat yapıyor karı koca nefret etmeye başladım bunlardan ve annem bu abime daha düşkün malesef onun ve eşinin hatalarını göremiyor sanırım hep sineye çekiyor sizce ben bu konuda ne yapmalıyım yengemle tüm bağları koparmak istiyorum abimle de kopacak ki zaten hiç görüşmüyoruz sayılır annemlerin gözünü açmak istiyorum cidden evlat diye bu kadar çekilmez saflık yapıyorlar yanlış mı düşünüyorum acaba hiç bulaşma mı dersiniz susunca da onaylıyor gibi oluyorum ama tepkimi göstermek istiyorum artık desteklediğimi sanmasınlar diye