merhaba ne yapacam ben akıl verin bana 8 yıllık evliyim evlenicegim zaman esimin ailesi oturdukları evi bize verdiler kendilerine ev aldılar 2 ay oncesine kadar kaynanamın cocuklar yüzünden laf sokmaları haric büyük ir sorunumuz yoktu (calıtığım icin cocuklara annem bakıyor ve kaynana beğenmiyor tabi bakılmasını sankı kendi daha iyi bakıyor ya ) neyse bu cocuklarla ilgili sorun apayrı zaten ben agızlarının payını veririm her sekilde benim sıkıntım 3 sene once kaynım evlendi ve kaynanamlarla bir yasıyorlar bir gün kaynımla görümcem kavga ediyor ve görümcem evlerden hak istiyor bunun üzerine eltimde kaynanamdan ayrı oturmak istiyor ve evlerin kardeslere bölünmesini istiyorlarmıs ve tabiki bizim oturdugumuz evide hic hesapta yokken satılıga cıkaralım bölüstürelim diyorlar e bu evi bize vermistiniz bu ev hani bizimdi deyincede e napalım falan filan laf kalabalığı yapıyolar ay ne yapmam lazım bilmiyorum çok sinirliyim ev esiminde üstüne degildiki ne yapmalıyım akıl verin valla çan çan öten ben durdu aklım