Böyle bir olayı bizimkilerde yaptı,kayınpederle kayınvalidenin, bir bahçeli evleri vardı,sattılar o evde büyük oğulları 2,3 sene oturdu,daha önceden kiradaydı,gelirini kayınvalideler alıyordu,sonra büyük oğulları geçimim zor dedi geçti kaldı.Neyse evi sattılar daha önce konuşmuşlardı 2 ev alınacaktı biri kendilerine birinide büyük oğullarına biraz peşinat yapacaklardı,sonra büyük gelinle kavga kıyamet kopunca kayınpeder para vermek istemedi,istediklerinden az bir miktar kopardılar,sonra sinsi küçük oğlan geldi apar topar siz o parayı bana verin ben biraz da kredi çekeyim size iyi bir ev alalım ev benim adıma olsun sizde orda kalın dedi,benim eşimide aradılar biz böyle yapıyoruz ne diyosun dedi,o da ne desin tamam dedi.Sonuçta Büyük abiyle küçük kardeş kalı bıçaklı düşman oldular.Perde arkasında hep eltiler var.Ben bu adaletsiz durum karşısında sadece şunu düşünüyorum,dünyanın hali hiç belli olmaz evi oğlunun üstüne yaptılar, yarın bir gün oğulları o evi alırsa napacaklar, hadi oğlu almadı oğluna bişey olsa gelin dakika beklemez eve el koyar,işte o zaman akılsız başın cezasını çekecekler.Size gelince ben de diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum siz hiç karışmayın,para onların ev onların.Ama şuna da katılmıyorum,baştan öyle konuşulmuştu,diye bişey olamaz ,şimdiden dağılım yanlış zaten sağken yani,ama bir dağılım yapılacaksa adil olmak lazım.