inşallah cnm ya bakalım yaın gidicez..ya ne kadar zor..tabiki senin içine sinmesi lazım...aslinda erkekler genelde her gelinliği beğenirler..ne bilym ben inşşah senn begendıgı nişanlında begenir..
açıklık yada dekolteyle ilğili bi problemimiz yok zaten model de sorun onu sevmemiş ben onun gelini olacakmışım birlikte bakıcakmışız ama zaten yogunuz ikimiz gidene kadar zaman geçiyo geçen hafta halledecektik yarına kaldı yarın olsa karar verilsede kurtulsam artık..
tşk ederim ne güzel yorum yapmışsınız öyle..çok hoşuma gitti:)Tabii ki sizin içinize sinmesi önemli de nişanlınınızın görmek istemesi hatta karışması benim çok hoşuma gitti.
Adam dekolteye karşı değilmiş ki sadece kendi zevkini de sizin üzerinizde görmek istiyor gibime geldi.
Düğününüz her ikiniz için de en özel gecelerden biri olacak,onun da sizinle beraber hareket etmesi heyecanlandığını gösterir ki "Benim gelinim olacaksın" cümlesi çok tatlı bence!
Beraber gidin,nazla,cilveyle istediğinizi alırsınız ama mutlaka alışverişte yanınızda olsun!
Hayırlısı olsun,mutluluklar dilerim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?