Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modellerigelinliğim hakkında fikirleriniz?
klasik straplez modeller görmekten öyle fenalık geldi ki artık kafamda hep eledim o modelleri o yüzden böyle bir tercih yaptım sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum..
genel itibariyle güzel. ama bu işler zevk meselesi. mesela ben eteğin bel kemiğinin biraz aşağısında başlamış gelinliklerin görüntüsünü sevmiyorum, sanki daha kısa gösteriyor ve düşük bel bir pantolon gibi geliyor. biri tutsa da şu eteği yukarı kaldırsa demek geliyor içimden böyle gördüğüm her gelinlikte üst danteli de bence vasatın altında. tamam en kalitelisini artık aramıyoruz da biraz daha iyi bir şey olabilir. model olarak güzel, sade, zarif.
Ben de akayın sitesinde gormustum bu gelinliği ve en cok bunu begenmiştim. Özellikle sırt kısmı çok hoşuma gitti. Güle güle giyin, hayırlı olsun şimdiden. Sorması ayıp ama bu gelinliğin fiyatın nedir acaba ?
üst kısmı çok hoş ama altını ben pek beğenmedim
kesinlikle aynı fikirdeyim her yerde straplez
ben tesettürlüyüm kendime kapalı bi gelinlik bulamadım :S en sonunda açık bir modele kol çalışması yapılacak şekilde bulabildim