Gelinlik Modelleri gelinliğim sizce nasıl?

canım ben çok beğendim. Fiziğinde çok güzel harika taşımışsın. Bu gelinlik nerede düğün yaparsan yap bence uyar. Mutluluklar dilerim.

oo bence çok güzel diktirdin mi hazır giyim mi. bana provanias gibi geldi.

teşekkürler :)
geliğinlik hazır, marka sincerity.
fakat bel kemiğinden sonra kabarsın istemiyordum, bende değiştirdim.
yeni konu açıp fotoğraf ekledim hatta.

buraya da ekliyim. bu justin alexander.

Eki Görüntüle 715355

Son düzenleme:
Sade hoş bi gelinlik, sadeliği seviyorsan ki böyle bi gelinlik denediğine göre seviyorsun o yüzden bunu secebilirsin.

ilk yüklediğin gelinlik çok güzel canım ama bunda karar verdiysen bu da güzel, arkadaşların dediği gibi fiziğin çok iyi, her şeyi taşırsın için rahat olsun:16:

bayıldımm çok zarifsin içinde:16:
duvağın da resimdeki gibi rahibe duvak olsun çok yakışmış çok:16:
mutluluklar dilerim...

gelinliği çok beğenip kapora bıraktım. fakat sonrasında içim rahat etmedi, sizlere de bir sorayım dedim.
sizce nasıl?
bunu almalı mıyım?
Gelinlik çok sade ve şık eger pek abartıyı sevmiyorsan çok hoş bir model benimde düğünüm ekimde bende senin tam tersinim gösterişi çok seviyorum bak benim gelinliğimde bu fakat göğüs kısmı biraz aşagıya gelecek kurdaleside pembe ayakkabımda pembe sence nasıl

Gelinlik çok sade ve şık eger pek abartıyı sevmiyorsan çok hoş bir model benimde düğünüm ekimde bende senin tam tersinim gösterişi çok seviyorum bak benim gelinliğimde bu fakat göğüs kısmı biraz aşagıya gelecek kurdaleside pembe ayakkabımda pembe sence nasıl

oooo çok güzelmiş bence. kurdelesi beyazken bile süper.
pembe derken pudra tonlarında mı kullanacaksın ? pudrayla da çok hoş durur bence.
mutluluklar :)

Back
X