• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliğim yanlış dikilmiş

ayse1625

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
bir firmada gelinlik diktiriyorum denediğim model ve dikilen model arasında dağlar kadar fark var düğünüm ağustos ayında firma gelinliğin çok benzer olduğunu sadece zikzak şekildeki taşlar çıkıp Random dağıtılınca sorunun düzeltileceğini söylüyor sizce düzelir mi bu süreçte basıl devam etmeliyim

Son düzenleme:
Soldaki gelinlik ve sağdaki çok farklı modellerde bence
Anladığım kadarıyla sen soldakiinden istiyorsun eğer yapabileceklerine güveniyorlarsa yapsınlar öyle bir şey

Soldakinin rengiyle sağdakinin rengi mi farklı ışık mı farklı ? Düzeltilebilir duruyor

Soldaki gelinlik ve sağdaki çok farklı modellerde bence
Anladığım kadarıyla sen soldakiinden istiyorsun eğer yapabileceklerine güveniyorlarsa yapsınlar öyle bir şey
Evet soldakinden istiyorum elimizde dantel yoktu en uyumlu dantel buydu gaytte aynı diyerek bu gelinlik dikilmiş eğer istediğime çevrilmezse nasıl para iadesi alacağım

Soldaki ile sagdakinin sadece taşı farklı değil belden aşağı tam orta kısımdaki tüldeki desende farklı
Tasi dagitsalarda ayni olacağını sanmıyorum

Göz var izan var hiç düzeltilebilir gibi gelmedi bana sorun taş değil ki sadece dantel başlı başına farklı belden inişi de farklı ayrıca sağdaki gelinlik çok zevksiz duruyor sakın çok güzel oldu söylemlerine aldanıp kabul etmeyin.

Evet zikzak şeklindeki beyaz ben ilk resimdekinin beyazını isemiştim
Renk farkı bariz belli ya hadi rengi yanlış seçtiler de senün gösterdiğin modelle yaptıklarının nelakası var ayol dünya para veriyorsun onu da beceremiyorlae

Çok sinir bozucu. Benimki de kolunu yanlış dikip beni diktiği kol modeline ikna etmeye çalışmıştı. Tam istediğiniz olur mu bilmiyorum ama değiştirebilir sanki. Bir de eğer başörtülüyseniz bence fotoğrafları kaldırın buradan.

Bu dünyada insallah bir kere gelinlik giyeceksiniz ve bu sagdaki zikzakli gelinlik kadar cirkin olan bir şeyi kabul etmeyin göğüs kismindaki detay ayri kötü. Soldaki gercekten cok güzelmiş iki model arasinda alaka bile yok tamamen sizi manipule etmeye çalışıyorlar kabul etmeyin.

Bu dünyada insallah bir kere gelinlik giyeceksiniz ve bu sagdaki zikzakli gelinlik kadar cirkin olan bir şeyi kabul etmeyin göğüs kismindaki detay ayri kötü. Soldaki gercekten cok güzelmiş iki model arasinda alaka bile yok tamamen sizi manipule etmeye çalışıyorlar kabul etmeyin.
Bende reddediyorum ama inatla ikna etmeye çalışıyorlar bakalım revize edip tekrar prova alalım dediler peki sizce para iadesi alabilir miyiz daha düğünefazlaca vakit var mutlaka başka yerden bulurum

Bende reddediyorum ama inatla ikna etmeye çalışıyorlar bakalım revize edip tekrar prova alalım dediler peki sizce para iadesi alabilir miyiz daha düğünefazlaca vakit var mutlaka başka yerden bulurum
Para verirken herhangi bir kağıt vs imzaladiniz mi para verdiginize dair elinizde kanit varsa eger onlar işi yokuşa surdugunde sikayet hakkı doğabilir.

Merak ettim. Fotoları kaldırdınız mı

resimler niye kalkmis ya
tekrar paylassaniza bakalim
malesef terzi isi sans isi. o isin aynisini yapmasi cok zor. sizin sansiniz agustostaymis dugun, daha cook vakit var. enselerinde boza pisirin, aynisini yapmaya calissinlar. baktiniz yapamiyorlar para iadesi alip hazir gelinlik secersiniz

Para verirken herhangi bir kağıt vs imzaladiniz mi para verdiginize dair elinizde kanit varsa eger onlar işi yokuşa surdugunde sikayet hakkı doğabilir.
Evet sözleşmemiz var paranın yarısından fazlasını verdik derdim o aslında bir de şubenin sahibi tekrar dikmeyi kabul etti aslında ama ödemeyi alan kadın hayır olmaz diyor eninde sonunda düzelecek inşallah. Nişanlım ve ailesi farklı şehirlerde kaynanam çok ısrar etti buradan al diye bende kend şehrimden almak istedim biraz da o yüzden çekiniyorum laf edecekler diye hemde 1 kere olan bir şey düzeltilmezse ne olacak bilmiyorum

resimler niye kalkmis ya
tekrar paylassaniza bakalim
malesef terzi isi sans isi. o isin aynisini yapmasi cok zor. sizin sansiniz agustostaymis dugun, daha cook vakit var. enselerinde boza pisirin, aynisini yapmaya calissinlar. baktiniz yapamiyorlar para iadesi alip hazir gelinlik secersiniz
Para iadesi yok diye diretiyorlar ben cıngar çıkarıp paramı geri alabilir miyim 35 bin lirasını ödedik çünkü

Bir modelist olarak söylüyorum düzeltilme ihtimali sıfır. Danteli çıkartıp beğendiğiniz danteli eklemeliler. Sizin beğendiğiniz modelde çok daha dazla el işi var gibi görünüyor fotodan, bu da yaptıkları modelin istediğiniz modelden daha ucuz olduğunu gösterir. Muhtemelen ellerinde o dantel hazır vardı onu kullandılar belki kakalarız diye. Revizeyi asla kabul etmeyin istediğim modelle aynı işlemeyi istiyorum diyin

Para iadesi yok diye diretiyorlar ben cıngar çıkarıp paramı geri alabilir miyim 35 bin lirasını ödedik çünkü
Tüketici haklarına şikayet edeceğinizi felan söyleseniz acaba? Ve vermezlerse gerçekten şikayet etseniz..
Bir de kalabalık gidin bence gözleri korksun ya. Düzeltilebilir mi bilmiyorum ama bukadar özensiz bir yere güvenmeyin bence. Modellerin alakası bile yok çünkü

tuketici hakem heyetine yaz istersen resimler ve kapora verdigini gosteren kagit ile beraber onlar elbet cevap verir. edevlet uzerindendi sanirim.
teee yillar once annem birini sikayet etmisti, hani hic is cikmayacak bir yerden sirf giciklik olsun diye. tuketici hakem heyeti hizlica sonlandi, anneme odemesini yaptilar .
hazir vaktin bolken once duzeltmeleri icin bir sans ver olmadi resimlerke kanitlarla basvur. az bir para almiyorlar, duzgun iş yapsinlar

Back
X