• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliğim yanlış dikilmiş

Geri yükledim bakabilirsiniz
ezelin anası kör meliha mı dikmiş resmen baklava deseni vermisler, yani hic mi cizmediniz etmediniz elinizde model var🤬🤬
ama belinize oturusunu sevdim ama sizi ince gostermis. insallah esasli bir kavgadan sonra daha da guzellestirirler

Bu iki gelinlik çok farklı duruyor maalesef. Çocuk resmi gibi o zikzaklar hiç olmuş mu Allah aşkına. Bu ayıplı ifaya girer hukuken. Gelinlikçileri darlayın düzeltmeye çalışsınlar gelinliği yapamıyorlarsa ve iade yapmıyorlarsa hukuki yollara başvuracağınızı soyleyin ama ilk aşamada aranızı iyi tutmanızı tavsiye ederim en güzel zamnlarınızda stresli bir işe kalkışmak istemezsiniz. Bir de gelşnliğe toplam ne kadar ödediniz? Bursada iki tane ablanın aşırı darladığı bir gelinlikçi var oraya mı diktiriyorsunuz tanıdım sanki

Bursa’da bir firmada gelinlik diktiriyorum denediğim model ve dikilen model arasında dağlar kadar fark var düğünüm ağustos ayında firma gelinliğin çok benzer olduğunu sadece zikzak şekildeki taşlar çıkıp Random dağıtılınca sorunun düzeltileceğini söylüyor sizce düzelir mi bu süreçte basıl devam etmeliyim
Gelinlik aynı değil ki bütün taşları çıkarsa da kumaş baklavalı olacak. Desen o çünkü, asla senin istediğine benzemez ve kusura bakma çok fena olmuş baklavalı olan

Bu iki gelinlik çok farklı duruyor maalesef. Çocuk resmi gibi o zikzaklar hiç olmuş mu Allah aşkına. Bu ayıplı ifaya girer hukuken. Gelinlikçileri darlayın düzeltmeye çalışsınlar gelinliği yapamıyorlarsa ve iade yapmıyorlarsa hukuki yollara başvuracağınızı soyleyin ama ilk aşamada aranızı iyi tutmanızı tavsiye ederim en güzel zamnlarınızda stresli bir işe kalkışmak istemezsiniz. Bir de gelşnliğe toplam ne kadar ödediniz? Bursada iki tane ablanın aşırı darladığı bir gelinlikçi var oraya mı diktiriyorsunuz tanıdım sanki
35 bin ödedik bi o kadar daha teslim de ödenecek

Bende reddediyorum ama inatla ikna etmeye çalışıyorlar bakalım revize edip tekrar prova alalım dediler peki sizce para iadesi alabilir miyiz daha düğünefazlaca vakit var mutlaka başka yerden bulurum
Ya allaha aşkına göz var nizam var o gogus bolgesindeki desen hic olmus mu o ne oyle ya hadi orayi gormeyeyim desem etek kısmı ayri kotu zikzaklqr bile orantisiz.. kabul etmeyin bunu oysa ne guzel zevkiniz varmis sizin zevkinize gore dikilsin

35 bin ödedik bi o kadar daha teslim de ödenecek
Bu gelinliğe 20 bin lira bile vermem maalesef. Kesin senet falan da imzalatmışlardır. 70 bin lira çokmuş bu gelinliğe bence. Bir de bu gelinlik öyle çok bulunamaz bi gelinlik değil. bi kadın ismiyle başlayan çok ünlü bir gelinlik firmasının mağazalarında aynısndan ve çok çok benzerlerinden bulurdunuz. Eğer bu gelinlik yapılamazsa ve içinize sinmezse aklınızda bulunsun bunlardan çok var bahsettiğim mağazada.

Yeni nesil koltuk örtüsü mü bu, zikzak desen nedir? Kabul etmeyin kesinlikle.

Terzi sanatımı konuşturayım demiş ama sanatı dilsiz muhtemelen

İki gelinliğin resmini de ayrı ayrı A5 e bastırıp götürüp sizce çok mu benziyorlar diye hesap sorarım böyle de farkederler herhalde 🤣

Bi de lütfen yanlış anlamayın trileçe üzerine random şekil verilmiş gibi olmuş 🤣 ben olsam kabul etmez paramı ister başka yerlere bakardım nasıl düzeltecek bunu yani .

Bu gelinliğe 20 bin lira bile vermem maalesef. Kesin senet falan da imzalatmışlardır. 70 bin lira çokmuş bu gelinliğe bence. Bir de bu gelinlik öyle çok bulunamaz bi gelinlik değil. bi kadın ismiyle başlayan çok ünlü bir gelinlik firmasının mağazalarında aynısndan ve çok çok benzerlerinden bulurdunuz. Eğer bu gelinlik yapılamazsa ve içinize sinmezse aklınızda bulunsun bunlardan çok var bahsettiğim mağazada.
Yok senet imzalamadık sadece sözleşme var peki ben inat edip para iadesi istiyprum desem yaparlar mı hakem heyetinin sonucu gelene kadar mağdur olmak istemiyorum

Yok senet imzalamadık sadece sözleşme var peki ben inat edip para iadesi istiyprum desem yaparlar mı hakem heyetinin sonucu gelene kadar mağdur olmak istemiyorum
O onların inisiyatifine kalmış. Normalde siz paranızın iadesini isteyebilirsiniz ama gelinlikçi vermek istemez yokuşa sürer işi. Sizin gibi kaç kişiye yapmışlardır böyle alışıklardır. Bu tarz yerleri hukukla falan da korkutamazsınız küçük bir işletme değilse maalesef. Yasal yollara başvurup almanız daha baskın görünüyor. Ama yine de bşr deneyin şansınızı mutlaka.

O onların inisiyatifine kalmış. Normalde siz paranızın iadesini isteyebilirsiniz ama gelinlikçi vermek istemez yokuşa sürer işi. Sizin gibi kaç kişiye yapmışlardır böyle alışıklardır. Bu tarz yerleri hukukla falan da korkutamazsınız küçük bir işletme değilse maalesef. Yasal yollara başvurup almanız daha baskın görünüyor. Ama yine de bşr deneyin şansınızı mutlaka.
Küçük bir işletme değil 5 6 ilde şubesi olan bir firma ona güvendik aslında tutulduysa sorun olmaz gibisinden

bir firmada gelinlik diktiriyorum denediğim model ve dikilen model arasında dağlar kadar fark var düğünüm ağustos ayında firma gelinliğin çok benzer olduğunu sadece zikzak şekildeki taşlar çıkıp Random dağıtılınca sorunun düzeltileceğini söylüyor sizce düzelir mi bu süreçte basıl devam etmeliyim
Bir haber var mı? İadeyi kabul ettiler mi

bir firmada gelinlik diktiriyorum denediğim model ve dikilen model arasında dağlar kadar fark var düğünüm ağustos ayında firma gelinliğin çok benzer olduğunu sadece zikzak şekildeki taşlar çıkıp Random dağıtılınca sorunun düzeltileceğini söylüyor sizce düzelir mi bu süreçte basıl devam etmeliyim
Ücret ödediniz mi

Back
X