Gelinlik Modelleri Gelinliğim...

canım üstüyle altı çok uyumsuz olmuş
renk farkı bile var
üstü çok işlemeli boncuklu olduğundan gözü yoruyor bu yüzden alt kısmı daha sade olabilir

Önemli olan öncelikli olarak senin beğenmen ve içine sinmesi
Bu benim gelinliğim modelini internette bulup diktirmiştim. Üzerine yapılan işlemelerinden askıda yaptırmıştım.
İlk resim prova sırasında tek askısı üzerine iğneyle tutturmuşlardı
2. resim düğünde bitmiş hali
fikir olsun diye ekliyorum

Bu arada hemşeri sayılırız eşimde Kayserili kaydirigubbakcemile5

canım bana da çok karışık, göz yoran bir gelinlik gibi geldi.
ama tabi benim zevkim başka..
ben daha sade seviyorum.
o nedenle bana üstteki taşları ve gelinliğin alt kısmındaki kıvrımlar ve etekteki çiçek biraz fazla geldi.
ama bu senin zevkin ve senin gelinliğin ve sen içinde çok mutlu görünüyorsun önemli olan da bu sanırım.
umarım güzel bir evlilik yaşarsınız, heep mutlu olursunuz.
düğün fotoğraflarını şimdiden merak ediyorum.a.s.

bu arada stella gelinliğini çok beğendim.

ben çok begendim.. bana hitap eden bır gelınlık..

severim kabarık kabarık.. allahım bir ömür mutlu eder inşallah.

gelinliğiniz çok güzelmiş çok yakışmış gerçekten ben de böle tek parça istiyorum ama herkes iki parça olsun diyo.inş istediğim gibi bişey bulur ve diktiririm.

bencede hiç olmamış benim fikrim tabi..
mutluluklar dilerim

bu gelinlik yeri bana tanıdık geliyor kaydirigubbakcemile3 canım Neşe gelinlikte daha güzelleri vardı ama sen taşlı işlemeli tarzdakileri seviyorsan bence hoş olmuş. yakışmış... allah hayırla giydirsin...

canım gelinliğini sen beğenmişsen ve içine sinmişse sorun yok ama madem fikrimizi sordun ben pek beğenmedim yani.bi arkadaşın dediği gibi ya ışıktan bilmiyorum sanki renk farklılığı var. boncuklardan değil bence.üst kısım daha kremsi. alt beyaz. ama sen iyi taşımışın. belki ben bu kdar kabarık sevmediğimden olabilir. ama ALLAH MUTLU MESUT ETSİN GÜLE GÜLE GİY

Merhaba, öncelikle hayirli olsun
Renk farkini bende farkettim.. baska bir gelinlige ait gibi duruyo, ya alti ya üstu degistirin bence, iki parca uymus ama vücudunuza, güzel durmus =)

Ayrica Stella gelinligine bayildim, askilari yaptirmasaydin bukadar güzel olmazdi, cok güzel olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…