Gelinlik Modelleri gelinliğim

bayıldım:69:
inşallah bana da evlenmek nasip olursa böyle bi model istiyorum sade ama hem şık hem zarif:12:

o kriz hayalkırıklığından olmasın da:)

mattmazel, naçizane bir öneri, bence gelinliğinin resmini koyacağında yeni bir konu aç. burası sayfalarca ilerledi, bitmişini görmek isteyenlere zorluk olmasın :D

merak etme, sen gelinliğine bayılsan, tam içine sinse garip olurdu zaten. ama o senin gözüne öyle görünüyordur. çok güzel olmuştur merak etme sen. gelin olmak zor iş...

Bende görmekk istiyorumm modele bayılldımmmm :16:
fikir olsun tesettürlü olarak işte bu dediğim model olmadı hiç :25:
Şöle bi gözümde canlandırdımda bence muhteşem olucak gelinliğin sabırsızkıla bekliyorumm bndeeee :21:

kızlarrr gelinliğimi aldım:))))

giyip foto koyacağım ama ne zaman koyabilirim şu an bir fikrim yok..

en kötü ihtimalle iki hafta sonra düğün fotosu koyarım..

ama daha erken koymaya çalışacağım

kızlarrr gelinliğimi aldım:))))

giyip foto koyacağım ama ne zaman koyabilirim şu an bir fikrim yok..

en kötü ihtimalle iki hafta sonra düğün fotosu koyarım..

ama daha erken koymaya çalışacağım

gelinliği teslim aldığınız gün son bir prova yapmadınız mı? keşke o zaman fotoğraf çekseydiniz. şahsen ben öyle yapmıştım, annemi ayarlamıştım önceden :D düğünden önce giyer misiniz bilmem çünkü gelinlik giyinmesi çok zor...

inşallah düğününüz çok güzel geçer, biz de mutluluk dolu fotoğraflar görürüz burada. herhalde gelin-damat çekimi yaparsınız, onlarda da güzel pozlar olur...

gelinliği teslim aldığınız gün son bir prova yapmadınız mı? keşke o zaman fotoğraf çekseydiniz. şahsen ben öyle yapmıştım, annemi ayarlamıştım önceden :D düğünden önce giyer misiniz bilmem çünkü gelinlik giyinmesi çok zor...

inşallah düğününüz çok güzel geçer, biz de mutluluk dolu fotoğraflar görürüz burada. herhalde gelin-damat çekimi yaparsınız, onlarda da güzel pozlar olur...

o anda resim çektirmek hiç aklıma gelmedi desem:)

her işim acele olduğu için, gyip çıkarıp alayım düşüncem vardı, resm çektirmeyi unuttum..yanımdaki arkadaşım da hatırlatmayınca kaldı öyle.

Neyse 2 hafta sonra garanti görceksek oda iyi :1: bende siparişimi verdim geçen cuma günü ama inşallah iyi birşey çıkar ortaya hiçbir şeyini seçemedim aceleye getirdi sanki kadın biraz sıkıldım o yüzden :50:

fotoları dört gözle bekliyoruz:)

darısı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beni unutma matmazelll :)
:39::16::10::23::39::38::4:

$Adsız.webp

kızlar merakınızı giderecek bir resim olsun..daha güzel bir alanda daha güzl bir pozla yenisayfa açarım..

Gelinliğiniz çok güzelmiş, sizde de çok güzel durmuş maşallah.

Bende gelinlik giydiğim, provasına gittiğim, o tatlı telaşlı günleri özledim.

O aşamada olan arkadaşlar, kendilerine sıkıntı yapmasınlar ve tadını çıkarsınlar bence..

sonunda beklediğim an geldiii:52::52::52: çok hoş olmuş canım gelinliğinn mutluluklar diliyorum şimdidennn :nazar:

yaaa kızlar ben kafamda ve gerçekte bi sürü gelinlik tasarlıyorum ama hiç birine işte bu diyemiyorum ya sizdede böyle oluyomu yada oluyomuydu nie böle anlamıyorum :26::26:

hayırlı uğurlu olsun canım allah bir yastıkta kocatsın.
bnm anlamadığım bu kataloglardan beğendiğimiz muhteşem gelinlikler neden terziye diktirince çok uyduruk ve alakasız duruyolar?
bakiosun işte hah bu süper bişi diosun sonra bi de dikilmiş halini görüyosun uzaktan yakından ilgisi yok rezil basit bişi:S bu terzilerde hiç iş yok.

Back
X