Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelinliğimde Saç ve takı konusunda yardımınıza ihtiyacım var.

ecomik

..
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
25
15
38
bu gelinliğine saç olarak hangi model yakışır, birde takı olarak kolye kullanmalımıyım sizce ?

Eklentiler

• qw.webp
    qw.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 237
bu gelinliğine saç olarak hangi model yakışır, birde takı olarak kolye kullanmalımıyım sizce ?

Ensede topuz yaptırabilirsiniz, nostaljik bir detay da eklerseniz saçınıza hoş olabilir. İsterseniz bir aksesuar olabilir bu nostaljik detay isterseniz de modele eklenebilir topuzundan örgüsünden falan bir şeyler. Takı konusundaysa malesef yardımcı olamayacağım pek ilgi alanıma girmeyen bir konu çünkü.

Ensede topuz yaptırabilirsiniz, nostaljik bir detay da eklerseniz saçınıza hoş olabilir. İsterseniz bir aksesuar olabilir bu nostaljik detay isterseniz de modele eklenebilir topuzundan örgüsünden falan bir şeyler. Takı konusundaysa malesef yardımcı olamayacağım pek ilgi alanıma girmeyen bir konu çünkü.

topuz bende kötü duruyor, yaşlı gösteriyor sanki. ımmmm bilemedim

Dağınık romantik bir topuz ya da yarım toplu arkaya doğru dağınık saçlar ama ön kesinlikle açık olmalı kollar kapalı çünkü yaka da kapalı Hoppa:KK23:

çok teşekkür ederim , sence kolye takmalı mıyım ?
Hayır kolye olmaz yakadan dolayı zaten set mecburen taktıklarında olacak ama normal şekilde olmamalı güzel şık bir küpe gider ama zaten alyanslarınız olacak yeterli gelecektir :D

Saç konusundaki yorumlara katılıyorum. Bence kolye olmamalı bu gelinlikte. Yakada çok fazla detay var gelinliğin güzelliğini bozar.

Merhaba,

Merak ettim gelinliğinizi dikerken kullanacakları dantelin kendini gördünüz mü? Bu tarz şerit desenli danteller bulmak hayli zor da. Desen farklı tarzda olursa gelinliğin havası da değişecektir çünkü.

Kolye takmama konusuna katılıyorum. Küpelerin ise çok küçük olması gerekmiyor, gösterişli de olabilir.

Dağınık topuzu ancak büyük şehirde çok iyi bir kuaföre yaptıracaksanız öneririm, yoksa ülkemizdeki kuaförlerin %99.9'u "aman açılır, bozulur, sen merak etme o doğallaşacak" diyerek inanılmaz yapay maşa görünümlü, spreyden semsert olmuş kıro görünümlü saçlar yapıyorlar. Hiç o yabancı çekimlerdeki doğal kızlara benzeyen Türk gelini görmedim bu yüzden şimdiye kadar.

Siz böyle bir hava bekliyorsunuz:
152.jpg

Onlar sizi şöyle bir şekle sokuyorlar:

yarim-topuz-gelinbasi-37.jpg

Malesef....

Konu ilgili alt başlığa taşınmıştır..

Merhaba,

Merak ettim gelinliğinizi dikerken kullanacakları dantelin kendini gördünüz mü? Bu tarz şerit desenli danteller bulmak hayli zor da. Desen farklı tarzda olursa gelinliğin havası da değişecektir çünkü.

Kolye takmama konusuna katılıyorum. Küpelerin ise çok küçük olması gerekmiyor, gösterişli de olabilir.

Dağınık topuzu ancak büyük şehirde çok iyi bir kuaföre yaptıracaksanız öneririm, yoksa ülkemizdeki kuaförlerin %99.9'u "aman açılır, bozulur, sen merak etme o doğallaşacak" diyerek inanılmaz yapay maşa görünümlü, spreyden semsert olmuş kıro görünümlü saçlar yapıyorlar. Hiç o yabancı çekimlerdeki doğal kızlara benzeyen Türk gelini görmedim bu yüzden şimdiye kadar
Malesef....

haklısın , kuaför zaten en zor nokta benim için nerde yaptırıcam nasıl yaptırıcam ..
küpe olarak gösterişli birşey düşünüyorum dediğin gibide kolye takmıcam :) tülü henüz görmedim ama kadın fransız tülü olduğunu ve aldığı yerde bunların olduğu söyledi, üstelik benimle gelebilirsin bile dedi. Çalıştığım için gitmem zor tabi.
Geldiği vakit göreceğiz bakalım aynısımı.
Bu arada göndermiş olduğun saç resimlerinden önü tüllü olan çok hoşuma gitti, o şekilde daha farklı model resimleri varmı elinde ? çünkü onu kullanmak istiyorum o şeyi adı her neyse :KK48:

Hımmm gelinlikçilerin çoğu müşteri anlamaz nasılsa diye düşünerek yüzeysel benzerliklerle yetinir malesef, bence o yüzden birlikte seçmeniz en doğrusu olur eğer dantelin bir örneğini onda görmediysen. Geldiği zaman görürüz diyorsun ama terziler mecbur bırakma konusunda çok beceriklidirler, bu forumda 4 yıldır bir sürü olay okudum böyle. Ilk kez çalıştığınız bir terzi ise veya bizzat kendi model üstünden diktikleri olarak çok sağlam referansları yoksa ipleri biraz daha sıkı tutmakta yarar var.

Bu tarz duvaklara birdcage veil diye arama yaparak ulaşabilirsin, bizde pek satılmaz ama gelinlikçi biliyorsa malzemesini Eminönü'nde rahat bulur.

Merhaba,

Dağınık topuzu ancak büyük şehirde çok iyi bir kuaföre yaptıracaksanız öneririm, yoksa ülkemizdeki kuaförlerin %99.9'u "aman açılır, bozulur, sen merak etme o doğallaşacak" diyerek inanılmaz yapay maşa görünümlü, spreyden semsert olmuş kıro görünümlü saçlar yapıyorlar. Hiç o yabancı çekimlerdeki doğal kızlara benzeyen Türk gelini görmedim bu yüzden şimdiye kadar.

Siz böyle bir hava bekliyorsunuz:
152.jpg

Onlar sizi şöyle bir şekle sokuyorlar:

yarim-topuz-gelinbasi-37.jpg

Malesef....

Çok doğru, hatta ben salaş, romantik topuzları sevmeme rağmen, belkide (tabii duvak önemli) normal boyutlarda balerine yakın bir topuz yaptırabilirim, nasılsa onu yapamayan kuaför yok artık..:KK43:

Back
X