Gelinlik Modelleri Gelinliğimdeki drape konusunda yardım

Kızlar, aşağıdaki resimde duruşunu hiç düzeltmediğimiz kuyruğum var. Gördüğünüz gibi henüz gelinliğimin arka kısmı boş, bir ayrıntı eklemeyi düşünüyorum. Aslında kat kat danteller hoşuma gider ama zaten önden dantel açılımım olduğu için.

e4cda75f.jpg

Aslında tam drapelerin bittiği noktaya fiyonk koyayım, fiyonkun uçlarını da aşağı uzun bırakayım diyordum. Ama kate middletonın gelinliğinde gördüğüm arka çok hoşuma gitti. Sizce böyle bir parça diktireyim mi üstüne?

article-1381851-0BD378DC00000578-240_634x722.jpg

kate-middleton-wedding-dress-sarah-burton-full-length.jpg

9529136-small.jpg

cnm herhalde bu gelinlik 50 prova ile biticek :9:
şimdi arkasına bişiy ekletebilirisn. ama sanırım kate in gelinliğinin kumaşı tok bi kumaş.seninki bu kadar belirgin olmasın bence. tv de kate in gelinliğini görünce,anneme dedim netten bi arkadaş bunu çok beğenir,tam onun tarzı :76:
bide bişi sölicem, en dikkat ettiğim şeydir çünkü.gelinliğinin eteğinin arkasındaki, yere kadar inen dikiş çok göze batıyor. sanki ipliği çekmişsin gibi de büzüşmüş gibi. terzine söylemelisin bence bunu!!!

ben de o dikişi gizlemek istiyorum zaten. bakalım salı günü provam var, sorarım nasıl bir şey yapılacağını. dediğim gibi en azından fiyonk eklerim herhalde...

Yine gelinlikçim Tunaliz modadan geliyorum. Bu filiz hanım beni anlayışıyla öldürecek. Bugün öndeki drapelerin çaprazını düzelttik. İkincisi, üst kısma straplesin arkasına bir kat daha astar eklemeye karar verdik. Kollara ikinci kat astar koyamayacağız çünkü içine sığamıyorum. Kollarla göğüs kısmı arasında hafif bir ton farkı olacak ama omuzlarımda yani tam ikisinin buluştuğu yerde başörtüm olacağı için sorun olmayacağını umuyorum.

Arkasını da aynı Kate middleton gibi yapacağız. Gerçi benimki sadec üzerinden taktığımız eklenti olacak. Hatta benim gelinliğim balık kesimi olduğundan aslında daha çok açılıyor içine sığmam için, o yüzden bu parçayı çıtçıtla sonradan tam belime oturtacağız.

Fotoğraf için 23 mayısı beklemek gerekecek :D :D

Canımm şimdi gördüm çok hoş olmuş, zarif, abartısız ve asil bir gelinlik maşallah.
Nacizane yorumum, drapelerin eski halinin değişmesi çok iyi olmuş, şekilleri de çok hoş durmuş, kollar modele ççok uyumlu, ben de snein gibi dar kol seviyorum gelinlikte. Etek kısmında bitmişi bu mu bilmiyorum ama dantelin ne kadar çok gözükürse o kadar iyi diye düşünüyorum, çünkü dantelin dokusu muhteşem duruyor makro fotoda. Bu arada kuyruğun da dantel kullanman mümkün mü? Bilmiyorum sanki öyle olsa hoş olur gibi tabi $$$ olayını da biliyorum :)
Fotoyu bulup ekliyorum hemen.

Son düzenleme:
Drapeyi beğenmene sevindim bugün biraz daha düzelttik drapeleri daha iyi oldu. Arkadan dantel ben de seviyorum ama hem dantel bitti ve bunun aynısından yok. Hem de zaten önden dantel çıktığı için arkadan da olursa bana fazla geliyor. Katein arkadaki şeye de bayıldım açıkcası

Önden düz olsaydı arkayı kesin senin dediğin sekilde yapardım

Bende kendi gelinligimde capraz drape kullandim, bence cok asil, abartisiz ve harika duruyor, ortadaki hareketlilik olmali, dantele ayri bir güzellik katiyor kendi fikrimce, degistirme derim kesinlikle böyle kalsin :)

Bende kendi gelinligimde capraz drape kullandim, bence cok asil, abartisiz ve harika duruyor, ortadaki hareketlilik olmali, dantele ayri bir güzellik katiyor kendi fikrimce, degistirme derim kesinlikle böyle kalsin :)

Sanırım ilerki sayfalara geçmedin, drapelerin yapısını değiştirdim. İkinci gelinlikteki gibi yaptım. Pile değil de büzgü drape yani. Ama genel görünüşü aynı.

görünüsü pek fark etmemis sadece belirginligi gitmis drapelerin,
bitmis halini görürüz insAllah en kisa zamanda burda umarim cok güzel bir gelin olursun canim...

minenesciğim 100 mesajım dolmadığı için sana cvp yazamıyorum bana tel yada mail adresi gibi bir iletişim bilgisi bırakırsan görüşelim inşallah, memnun olurum :)

gelınlıgın cok zarıf ve hoş.drapeye bayılıyorum zaten benımkıde dıkımde govde kısmında çapraz drape kullanıyorum

ben de son halini merak ettimmm
gelinliği ilk sayfada gördüğüm an danteli daha yukardan gbaşlasa demiştim zaten sen de aynı şeyi düşünmüşsün ve drapelerin birleştiği yere de daha farklı bir eklenti yapacağını söylemişsin ki bence kesinlikle yapmalısın
arkası içinse sen siparişi vermişsin ama aklıma nerde gördüm bilmiyorum ama önde kullanamadıgın düğmeleri arkada kullanmak geldi kuyruk sokumuna kadar,fiyonk olmazı bence kate middletonınki nasıl durur göreceğiz bakalımm:16:

ben de son halini merak ettimmm
gelinliği ilk sayfada gördüğüm an danteli daha yukardan gbaşlasa demiştim zaten sen de aynı şeyi düşünmüşsün ve drapelerin birleştiği yere de daha farklı bir eklenti yapacağını söylemişsin ki bence kesinlikle yapmalısın
arkası içinse sen siparişi vermişsin ama aklıma nerde gördüm bilmiyorum ama önde kullanamadıgın düğmeleri arkada kullanmak geldi kuyruk sokumuna kadar,fiyonk olmazı bence kate middletonınki nasıl durur göreceğiz bakalımm:16:

Gelinliğimi 23 Haziran'da teslim alıyorum Allah'ın izniyle. Aslında bitti sayılır ama gelinlikçim çok yogunmus, rica etti. Ben de acelem olmadıgı için kırmadım. Son gelişmeler istediğim yönde. Drapeler son yüklediğim fotoğraftan sonra düzeltilmiş hali tutturulup dikildi. Artık tamamen memnunum . Astarı iki kat yaptık içteki straples kalıp nerdeyse hiç görünmüyor. Düğmeler aralikla dikiliyor.

Yalnız arkada sadece boydan düğme olacak. Fiyonk veya başka bir şey eklemiyoruz çünkü uzun duvak kullanmaya karar verdim ve üstünü örter yapsak bile.

İlk kez kendimde göreceğim üstü opak kumaştan kısa, altı tülden uzun ikili duvak modeli tasarladım bakalım nasıl olacak. Gelinliği teslim alınca yeni konu açıp paylaşacağım insallah

cok taslı kabarık gelınlıkler teseturde hos durmuyo sadelık yakısıyo

cnm öncelikle cok tebrik ediyorum ve cok büyük mutluluklar diliyorum...gelinliğini yeni gördüm topiği:66: söyle bir okudum da cok yerinde değişiklikler yapmıssın.kesinlikle ilk halinden cok daha güzel bir model ortaya cıkacak...ayrıca bende oldum olası prenses gelinliklerini beğenirim ben de kapalı bir gelinlik tercih etseydim bu tarzlarda beğenirdim cok zevkli bir secim yapmışsın cok beğendim mutlulukla giyin inşallah:)):nazar:
ayrıca şunu söylemeden geçemeyeceğim,gelinliğinin dikiminle bu kadar uğraşman ince dataylara önem vermen cok hosuma gitti :)ben olsam asla bu kadar ugrasamazdım bir kaç provadan sonra sıkılır bazı şeyleri göz ardı ederdim:))bir de 10 provadan bahsediyosun aman allahım...allah yardımcın olsun ama sonunda bunların hepsine değecek olması da ayrı bir keyif veriyor insana:))

Back
X