gelinliğime uygun beyaz eşyalarımı aldık kızlar fikirlerinizi bekliorum

doludolu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
377
9
46
Konya
yorumlarınızı merak ediyorum kızlar çok heyecanlıyım ya bana ait eşyalarım ve evim olcK fikri an itibariyle beni ayak parmaklarıma kadra heyecanlandırdı

Eklentiler

• $MCSA00584268_A2_SMS30E02TR_def.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 101
  • $MCSA044059_HGV62W120T_def.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $MCSA049601_SMS30E02TR_def.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 125
  • $MCSA00407133_C9684_KDN46NW20N_32041_def.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 108
  • $MCSA00423833_D1012_KDN46NW20N_50711_def.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 110
  • $MCSA00452576_WAQ20361TR_def.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 103
kızlar bunlardan alan var mı aranız da ya da kullanıp memnun kalan değerli yorumlarınızı bekliyorum ...:26::26:

enerji haftası oludugndan kampnaya varmış naktımız de vardı aldık inşalllah

mutlu günlerde kullanırız

çamaşır makinasında cok kararsız kaldık 8 mi 9 mu diye ?

elyaf yorgan peluş battanıye sıgar dedi adam nişanlıma inşallah sığar

sığmazsa zaten artık leğende yıkarsın dedim bende niaşnlıma

anlaştık dedi

fırın da hiç bilmiyorum tavsıye ettıler aldık boschun ürünlerinde servis problemı olmaz dıye umuyoruz..

şubatta oturma grubu bakacağız kızlar sizin fikirlerinizi bekliyorum çeyiz hazırlamaya devam... :103::103::103::103::103::103::

Güle güle kullanın... Sağlıkla, huzurla aşkla oturduktan sonra o evin içinde evdeki eşyaların markası, kullanışlılığı hiç önemli değil inan :)
Elektronik şans işi kime ne düşerse. En iyi marka birinde sorun yaratır, en ucuz ürün senelerce dayanır belli olmaz... Takılma bunlara keyfini çıkart :)

İyi günlerde kullanın canım. Benim de tüm beyaz eşyalarım Bosch ve çok memnunum.
8kg da battaniye yorgan yıkanıyor cnm iyi günlerde kullan. Fırınımı çok seviyorum.
Bir tek bulaşık makinesinde sorun yasadım sansıma memnun kalmadım 3 programlı benimki. Bir ara kirli çıkarıyordu ama servisten sonra düzeldi ama şans işte. Bosch servis konusunda çok iyî ciddiye alıyorlar

ewet canım kesinlikle haklısın bu beyaz eşyalar şans işi resmen :)

inşallah mutlu bir yuvamız olur bu anı cok bekledık cunku şimdi bi kaç eşya alınca o kadr heyecanlandım ki resmen artık ikimiz eşyaalrı oluyor

çok sağol güzel dileklerin için birbirmize dua edelim hep

Allah herkesin yuvasını mutlulğnu daim etsin

ben de fırınla bulaşık makinaısnda kararsız kaldım kendi evimizde davul fırın var :) kek pasta kurabıye hepsını guzel pişiryor annemın oncekı fırını mayalıları içinde ekşitiyorumşşş

cok anlamıyorum fırından o yuzden..bulaşıı ben de uc programlı aldım dördüncü program hiç bir işe yaramıyor dedi adam bana ::::::::))

bende yeter diye düşünüdm 3 program inşallah iyi çıkar ..zaten en onemlısı srevıs ımkanı çünkü bu eşyaların bizle nereleri gezceeği belli değil maalesef

değerli yorumun için teşekkürler

fırın çok güzel tatlım hiç düşünme, ben ilk başlarda böreği üste koyuyordum altı pişmiyordu sonra kullanma kılavuzunu okuyunca en alta koydum misler gibi pişiriyor, kekler güzel kabarıyor, poğaça güzel pişiyor seviyorum fırını yani.
bulaşık makinesi benim talihsizliğim olabilir simdi zaten iyi yıkıyor ama fazla doldurmuyorum, arkadaşlarımda gördüm tepeleme koyuyorlar benimki sevmiyor tepelemeyi maalesef.
şimdi ev değiştiriyorum ankastre olacak bazıları mecburen yine bosch seçtim onları da. Çok kaliteli doğrusu.
Hepsini huzurla kullan inşallah

battaniye ve yorgan yıkıyor olmasına sevindim bu arada

aman benimki duymasın çünkü niye 9 değil diye bayağı bi mıkırdandım

canım yeni evin hayırlı olsun yeni eşyalarını da orda mis gb kullan

ben de öle tepeleme isterdim ama bakalım benim şansıma ne çıkıcak

bosch güzel ya hem de cok uygun aldık en cok ona sevınıyorum

artık arta kalan hakkımı diğer eşyalarda değerlendiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…