Gelinlik İspanyol rosa clara markasına ait, 2013 bengala modeli. Bence 2000euro civarında bir fiyatı olabilir. Yapabileceksiniz orijinalini alın. İspanya'da daha ucuzdur ancak Türkiye'de Beymen'de satılıyor bu marka.
Diktirecekseniz benzemesi için gerekli şartları söyleyeyim size. Bir kere, "Fransız kupon dantel" kullanacaklar. Gelinliğin genelini dikmek için "kordonesiz Fransız kupon dantel" olacak. Yakadaki ve kolların uçlarındaki kısımda ise duvak kenar dantelinden aplik var. Bir de etek ucu o dantelle dönülmüş. Onun için de "kordoneli Fransız kupon duvak kenar danteli" olacak. Burada kupon kelimesi önemli, çünkü piyasamızda her dantele Fransız danteli deniyor ki alakası yok.
Gelinliğin içteki straples kısmı prenses kesim ile boydan parçalar şeklinde yapacaklar, etek kalça altından takma olmayacak. Son olarak, dantelin altında çizgi çizgi duracak bir kumaş kullanmışlar ancak ben piyasada böyle bir şey görmedim, o çizgili görüntüyü istiyorsanız dalya organzeyi satenin üstüne dubleletebilirsiniz.
Bu gelinliğin hakkı en az 3000tldir, bütçeniz daha kısıtlıysa bu kadar dantelli bir model seçmeyin derim.
Detayli yorumunuz icin cok tesekkür ederim.
Beyaz Butik adli magaza Rosa Clara satiyormus. Yazdim fakat yüksek sezon oldugu icin magazada bulunmuyor dediler.
Yeni getiriyorlar o zaman :) Sitesinde satış noktası olarak halen sadece Beymen'i gösteriyor. Yarın bir bayanın istediği modeli denemesi için Beymen'e gideceğiz, bu model varsa bakar, fiyatını da öğrenirim.
Eki Görüntüle 593926 Eki Görüntüle 593927 Eki Görüntüle 593928 Eki Görüntüle 593929
Bu gelinlige okadar asigim ki.... Bide uzun dantelli bir duvak, tamamdir :)
InsAllah ekimde evleniyorum, yurtdisinda yasiyorum, haziranda Türkiyedeyim insAllah gelinlik ve dügün alisverisi icin.
Nereleri tavsiye edersiniz? Hangi modaevleri kaliteye ve dikime cok önem veriyor?
Yardimci olun, lütfen...
Bu arada eger Türkiyeye gider ve kabarik gelinlik modellerini daha cok begenirsem bu gelinligin krem/beige rengini diktirmeyi düsünüyorum kina abiyesi olarak.
Ama simdilik bunu gelinlik olarak düsünüyorum...
Yeni getiriyorlar o zaman :) Sitesinde satış noktası olarak halen sadece Beymen'i gösteriyor. Yarın bir bayanın istediği modeli denemesi için Beymen'e gideceğiz, bu model varsa bakar, fiyatını da öğrenirim.
Aaaa... Sizin blogunuzla dün tanistik
Ne güzel tesadüf sizinde simdi burda yorum yapmaniz... Dün evlilik hazirliklari ve gelinlik konusunda arastirma yapiyordum, sizin blog cikmisti karsima :)
Güzel tevafuk olmuş. Yurtdışında derken, hangi ülke? Amerika ise, Rosa Clara İspanya'dan bile ucuz olabilir. Pronovias en ucuz orada diye biliyorum mesela...
Bahsettiğim gibi, Beymen'deydim bugün. Malesef bu modelden getirilen tek adet de satılmış, deneyemedik. Fiyatını serisine bakmadan tahmin etmiştim. En yüksek fiyatlı seriye dahilmiş, 10.450TL idi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?