hayirdir neden böyle bir karar aldin?
hatira olarak saklamak istemezmisin?
Gelinlik güzel ama 2. ele vermezler o fiyatı bence..
Gelinlik güzel ama 2. ele vermezler o fiyatı bence..
aslında çok uygun verdim fiyatı ama dediğim gibi almak isteyen arkadaşım olursa yine yardım edeceğim.. çünkü düğün aşaması cidden yıpratıcı bir süreç bizler de geçtik o günlerden:)
beğendım ulaşmak ıstıyorum
Meraba
arkadaşlar gelinliğimi satıyorum. Sadece bir kez giydim herhangi bir hasarı yoktur.. 36-38 bedendir. Gelinliğim tek parçadır üst kısmı swarovski taşlarla süslü olmakla birlikte arka kısmı ip bağcıklı, kuyruğu uzundur. İp bağcığının altında portatif bir ek var isterseniz bnm gibi kapalı olarak kullanabilirsiniz, isterseniz de bu eki çıkararak sırt dekoltesi verebilirsiniz.
gelinlik + kol bilekliği + kese torbası + uzun duvak (boş tül) + kısa duvak (inci süslü) olarak göndereceğim. Ben geçen yıl özel olarak 2.500 tl ye diktirdim bu nedenle 1.350 tl diyorum fiyatına ancak yine almak isteyen arkadaşıma yardımcı olurum :)
Eki Görüntüle 379061 Eki Görüntüle 379060 Eki Görüntüle 379062 Eki Görüntüle 379063
gelinlik güzel ama o fiyata kimse almaz hemen nedenini söyliyim gelinlikçilerde o fiyata hatta daha uygun fiyata hiç kullanılmamış gelinlikler var onun için kimse istemez
çok teşekkür ederim :)Hangı gelınlıkcıde bu kadar kalıtelı ve şık duran gelınlık 1,300 ?
Daha az önce cok kotu dıye yorum yaptıgım gelınlık fıyatları 950 tl idi.. Tabıkı ucuz fıyatada gelınlıkler var ama boyle değil.
Ben gelınlıgınızı cok begendım :)) evlenıcek olsam modelınızı tercıh edebılırdım
Alacak arkadasada sımdıden hayrlı olsun
çok beğendim gelinliğinizi. daha düğünüm belli deil. ayrıca aynı yerde olsaydık deneme imkanım da olurdu.denemeden almak içime sinmez ..
Çoooooookkkkkk güzellllllll, muhteşem birşeyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?