Gelinlik Modelleri Gelinliğimi satıyoruuum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi toc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

toc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
23
2
86
Meraba
arkadaşlar gelinliğimi satıyorum. Sadece bir kez giydim herhangi bir hasarı yoktur.. 36-38 bedendir. Gelinliğim tek parçadır üst kısmı swarovski taşlarla süslü olmakla birlikte arka kısmı ip bağcıklı, kuyruğu uzundur. İp bağcığının altında portatif bir ek var isterseniz bnm gibi kapalı olarak kullanabilirsiniz, isterseniz de bu eki çıkararak sırt dekoltesi verebilirsiniz.

gelinlik + kol bilekliği + kese torbası + uzun duvak (boş tül) + kısa duvak (inci süslü) olarak göndereceğim. Ben geçen yıl özel olarak 2.500 tl ye diktirdim bu nedenle 1.350 tl diyorum fiyatına ancak yine almak isteyen arkadaşıma yardımcı olurum :)

Son düzenleme:
çok güzelmiş gelinliğinin modeli ayrıca uygun bir fiyat vermişsin
ama nasıl kıyıcaksın valla benimde evimde gelinliğim ama kıyamam gibi geliyo

hayirdir neden böyle bir karar aldin?

hatira olarak saklamak istemezmisin?

aslında evleninceye kadar ben de hep asla satmam hatıra olarak saklarım diye düşünüyordum.. çok beğenerek giydim samimi konuşmak gerekirse kıyamıyorum da ama çok yer kaplıyor ve ne kadar saklayabilirim ki en azından hala modayken satabilirim diye düşündüm...

Gelinlik güzel ama 2. ele vermezler o fiyatı bence..

canım zaten arkadaş kendisi giymiş birtek neden verilmesin
ben 2010 da evlendim o zaman bile şöyle bu fena değilmiş diyebileceğin kiralık gelinlikler 1300 den 1400 den başlıyordu
bu satın olduğu için tek kişi kullandığı için bana fiyatı uygun geldi aslında

Gelinlik güzel ama 2. ele vermezler o fiyatı bence..

aslında çok uygun verdim fiyatı ama dediğim gibi almak isteyen arkadaşım olursa yine yardım edeceğim.. çünkü düğün aşaması cidden yıpratıcı bir süreç bizler de geçtik o günlerden:)

çok güzel bir gelinlik, fiyatı da makul...

eşimle nikah tazelemek isterdim. tekrar gelinlik giymek... duvak takmazdım...

gelinliği alan kişiye mutluluklar dilerim.

gelinlik güzel ama o fiyata kimse almaz hemen nedenini söyliyim gelinlikçilerde o fiyata hatta daha uygun fiyata hiç kullanılmamış gelinlikler var onun için kimse istemez

Hangı gelınlıkcıde bu kadar kalıtelı ve şık duran gelınlık 1,300 ?
Daha az önce cok kotu dıye yorum yaptıgım gelınlık fıyatları 950 tl idi.. Tabıkı ucuz fıyatada gelınlıkler var ama boyle değil.
Ben gelınlıgınızı cok begendım :)) evlenıcek olsam modelınızı tercıh edebılırdım
Alacak arkadasada sımdıden hayrlı olsun

gelinlik güzel ama o fiyata kimse almaz hemen nedenini söyliyim gelinlikçilerde o fiyata hatta daha uygun fiyata hiç kullanılmamış gelinlikler var onun için kimse istemez

teşekkür ederim yorumun için ancak bu işin birazcık içine giren herkes kaliteli gelinlikle daha ucuz malzemeyle dikilen gelinliğin ayrımına hemen varabiliyor.. 500 tl ye de gelinlik var 5.000 tl ye de herkesin gücüne ve de zevkine göre.. fotograflardan belki anlaşılmamış olabilir ancak; üst işlemeleri sırf swarovski taşlı (yapıştırma değil dikili), eteğinde sadece 2 top tül kullanıldı aralarına ışıltılı durması için simli tül atıldı.. ben kendi zevkime göre özel olarak diktirdim değerinden çokçok aşağı da vermek içimi acıtır doğrusu. mutlaka satıcam diye birşey yok başka birinin kısmetinde de bu gelinlik varsa gidicidir değilse de benimle kalır :)

çok teşekkür ederim :)

çok beğendim gelinliğinizi. daha düğünüm belli deil. ayrıca aynı yerde olsaydık deneme imkanım da olurdu. denemeden almak içime sinmez ..

benım gelınlıgımde satılık bı sıteye koymuştum. burdanda gelınlık satabıldıgımızı bılmıyordum. ben benımkını 600 tl ye verıyorum. 1.250 ye dıktırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…