• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelınlıgımı secmeme yardım edermiisnz kızlar!!!

EN GUSELİ HANGİSİ ???

• Ankete Katılan
    90
bende çok beğendim 3ü

ay saol cnm bendede agır basan o ama nişanlım basit geldi abna dedigi içn tereddt edıorum.cok ozelligi yok dıo.o 1. modeli begendi en cok drapeli yanlardan filan kat kat inio daha zarif geldi bana dıo ama bakalım :kedi:

canım ben aysiradan aldım gelinliğimi ve 1. ile aldığım model arasında kaldım.şöyle söyleyim 1. kesinlikle insanın üzerinde süper duruyor ama benim aldığım model senin 3 te eklediğin modele benziyor.üzerine giydin mi tatlım bunları.hepsi güzel ama en güzeli sana en yakışanıdır.oyum 1 ve 3 arasında .umarım en doğru seçimle peri kızı gibi olursun.herşey gönlünce olsun.opuyorumnanaktan

canım ben aysiradan aldım gelinliğimi ve 1. ile aldığım model arasında kaldım.şöyle söyleyim 1. kesinlikle insanın üzerinde süper duruyor ama benim aldığım model senin 3 te eklediğin modele benziyor.üzerine giydin mi tatlım bunları.hepsi güzel ama en güzeli sana en yakışanıdır.oyum 1 ve 3 arasında .umarım en doğru seçimle peri kızı gibi olursun.herşey gönlünce olsun.opuyorumnanaktan

ewet cnm 1. model resmde pek bellii olmuo ama giynce cok gusel zarıf duruo nişanlımm da cok begendi onu....bende 3.modeli cok begendm sanki o daha cok yaksıtı gibi ustume..belkide piskolojik olarak bilmıorum hep o tarz modellere baktıgım içindir ama en cok içime sinen oydu.sadece nişanlımın hiç bi ozelligi yok ki bununn demesi kafamı karıstırdı kafamçokkarıştıcok saol cnmm benmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Önemli olan senin içinde kendini nasıl hissettiğin. Benim de nişanlım sırf fransız danteli olan modelleri beğeniyor.bende başkalarının üzerinde beğenmeme rağmen kendime yakıştıramadım içinde iyi hissetmedim kendimi. Kendime çok yakıştırdığım için swarovski taşlı gelinlik tercih ettim. Gelinliğin içinde kendini iyi hissetmezsen mutsuz olursun o yüzden hangisinde kendi iyi ve güzel hissediyorsan onu seç derim.

ole tabi cnm en cok 3.modeli begendm sonucta ebn gycem gelınlııgı yani ama nişanlımın dedigi gibi basit mi sencede bi ozelligi yokmu ??

3. model bence de süper
sen gelinliği giydiğinde kendini nasıl hissettiğine bak
bir sürü gelinlik denedim ben de hepsi birbirinden güzel
sen de emin ol diyeceksin işte bu diye bir şekilde bir tanesi sıyrılıyor arasından
bana sorarsan 3. model hiç de basit değil çok hoş ve zarif bir model

ewet cnm 1. model resmde pek bellii olmuo ama giynce cok gusel zarıf duruo nişanlımm da cok begendi onu....bende 3.modeli cok begendm sanki o daha cok yaksıtı gibi ustume..belkide piskolojik olarak bilmıorum hep o tarz modellere baktıgım içindir ama en cok içime sinen oydu.sadece nişanlımın hiç bi ozelligi yok ki bununn demesi kafamı karıstırdı kafamçokkarıştıcok saol cnmm benmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aynı şeyi bende yaşamıştım tatlım.benim nişanlımda 1. fotodaki gelinliğe bayıldı ve aklımı çok karıştırdı.o da bunun eteği çok güzel çok zarif bir model dedi durdu bana ama hangi kız arkadaşımla gitsem şu an aldıım modeli beğendi.kızların zevki daha farklı oluyor orası kesin.en sonunda nişanlım benim içinde en mutlu olacağım modeli almamı söyledi.bende diğer modeli aldım ama onun beğendiğini alsam aklım hep diğer modelde olacaktı memnun olmadan giyecektim.bir kere gelinlik alıyoruz ve bizim için o gün çok önemli.bence kimseyi dinleme aklını karıştırma.ben şu anda çok mutluyum istediğim modeli aldım diye.bence sende öyle yap pişman olmazsın.çok mutlu bir gelin olursun.:lepi: olumunekankayizsmile

arkadaşım çok şanslısın....ben hemencecik almak zorunda kalmıştım. o sırada atama bekliyordum..ama yinede içime en fazla sineni almıştım. en önemlisi düğününde ne kadar eğlendiğin ve eğlendirdiğin.. bence 3(ki bu benimkine benziyor) ama 4 e de hayır demem yani. ama hangisini seçersen seç mutlaka aklında kalan bir diğer model daha oluyor...MUTLULUKLAR...bayanssulusmile

valla ben 1.yi beğendim ama tarzları üç aşağı beş yukarı birbirine benziyo

3. model tek kelime ile harika
saol cnm opuyorumnanaktan
3. model bence de süper
sen gelinliği giydiğinde kendini nasıl hissettiğine bak
bir sürü gelinlik denedim ben de hepsi birbirinden güzel
sen de emin ol diyeceksin işte bu diye bir şekilde bir tanesi sıyrılıyor arasından
bana sorarsan 3. model hiç de basit değil çok hoş ve zarif bir model
walla cnm bende onu gyınce işte bu dedm hep nişnlımın yusunden kafm karıstı iştealsanaalsanasmile
opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

aynı şeyi bende yaşamıştım tatlım.benim nişanlımda 1. fotodaki gelinliğe bayıldı ve aklımı çok karıştırdı.o da bunun eteği çok güzel çok zarif bir model dedi durdu bana ama hangi kız arkadaşımla gitsem şu an aldıım modeli beğendi.kızların zevki daha farklı oluyor orası kesin.en sonunda nişanlım benim içinde en mutlu olacağım modeli almamı söyledi.bende diğer modeli aldım ama onun beğendiğini alsam aklım hep diğer modelde olacaktı memnun olmadan giyecektim.bir kere gelinlik alıyoruz ve bizim için o gün çok önemli.bence kimseyi dinleme aklını karıştırma.ben şu anda çok mutluyum istediğim modeli aldım diye.bence sende öyle yap pişman olmazsın.çok mutlu bir gelin olursun.:lepi: olumunekankayizsmile
walla cnm aynen ole oldu o kat kat drapeli iniodu yandn orası filn cok hosuna gtti ha benmkinide begnmedi deil begendi ama bence en guseli 1.model dedi..tabi benm gonlumden gecende 3.model digeri olursa hep aklımda kalcak benm begendigm dedgn gibi..saol cnm benm inş dedign gibi olur..senn gelınlıgınde cok gusel buaradaopuyorumnanaktan
arkadaşım çok şanslısın....ben hemencecik almak zorunda kalmıştım. o sırada atama bekliyordum..ama yinede içime en fazla sineni almıştım. en önemlisi düğününde ne kadar eğlendiğin ve eğlendirdiğin.. bence 3(ki bu benimkine benziyor) ama 4 e de hayır demem yani. ama hangisini seçersen seç mutlaka aklında kalan bir diğer model daha oluyor...MUTLULUKLAR...bayanssulusmile

walla okadar cok model warki insann kafası karısıo hepsini denemek istıo ole secım yapmak istıo.şimdi ben 3.modeli istıorum tamam ama 4.modeli deneyemedım olmaıdgı için acaba o nasıl olur die dusunuorum şimdide :) arasındaki fark katların biri dantel biri tul olması digeride hep tul bu aslında cokda fark yok :)

walla cnm aynen ole oldu o kat kat drapeli iniodu yandn orası filn cok hosuna gtti ha benmkinide begnmedi deil begendi ama bence en guseli 1.model dedi..tabi benm gonlumden gecende 3.model digeri olursa hep aklımda kalcak benm begendigm dedgn gibi..saol cnm benm inş dedign gibi olur..senn gelınlıgınde cok gusel buaradaopuyorumnanaktan

tatlım benim herşey gönlünce olsun.bence nişanlın senin isteğine saygı duyacak ve senin mutluluğundan mutlu olacak.sana yakışan içinin istediği modeli al canım benim.ayrıca gelinliğimi beğenmene sevindim canım teşekkür ederim.mutlu ol inşallah opuyorumnanaktan

Back
X