- Konu Sahibi kararsizkararli
-
Merhaba
Satış aşamasında yaşanabilecek her türlü sorun, alışverişi yapan kişiler arasında halledilmelidir. Hiçbir suretle bu konuda kadınlar kulübü sorumlu tutulmalıdır.
Bu şekilde bizim için sorun yok.
Bilginize
Düğünü biten arkadaşlar eminim hevesle gelinliklerini saklıyorlardır. Eğer yeterince hevesini alan arkadaşlar gelinliklerini satmak isterlerse, paylaşabilirler mi? Benim beğendiğim modeller çok pahalı, diktirmede de aynısı olmuyor...Şahit olduğum bir olay beni iyice soğuttu zaten...Dediğim gibi satmak isteyen arkadaşlar varsa, belki benim gibi düşünen arkadaşlara yardımcı olabilir. Sadece fikir...
Düğünü biten arkadaşlar eminim hevesle gelinliklerini saklıyorlardır. Eğer yeterince hevesini alan arkadaşlar gelinliklerini satmak isterlerse, paylaşabilirler mi? Benim beğendiğim modeller çok pahalı, diktirmede de aynısı olmuyor...Şahit olduğum bir olay beni iyice soğuttu zaten...Dediğim gibi satmak isteyen arkadaşlar varsa, belki benim gibi düşünen arkadaşlara yardımcı olabilir. Sadece fikir...
Merhaba, benm eylülde evlenen bir arkadaşım satıyor gelinliğini.. resimlerine bakmak istersen fotograf çekmecesi ayse emre yazarsan çıkan ilk link.. pronovias markası ve dediğim gibi eylül ayında aldı. su an 4500 civarı bi şey.. daha yeni oldugu için 2000 demişti en son ama ilgilenirsen sorarım. yanında duvagını kesesini falan da veriyor
Zamanım vardı, senin için sahibindende bir gezdim. Pronovias diye arama yaptım. Şu anda 2000-2500 arasında satılan komple dantel 10a yakın model var. Bunlar: Fresno, Alcanar, Hamilton, Magnolia, Friburgo, Patricia, Imagen.
Bunlar içinde benim favorilerim Fresno (2250, bolerosu dahil) ve Imagen (aşırı komik bir rakam, 1700)dür. Resimleri aşağıda:
Fresno:
İmagen, mankende kötü durmuş ama ilanda satan kızın üstündeki resimde süper göründü
harikasın:) Peki bu fiyatlar nerde, internetten mi
çok faydalı bi yer olmuş bende gelinliğimi satmak istiyorum kuru temizlemeye verdim düğünden sonra sonra kaldırdım arada havalandırıyorum ama öyleeee duruyor bari beğenen birinin işine yarasın ama bedeni küçüknetten bakıyorum bulursam resimde ekliycem markası aysira
Kız sahibinden.com sitesini bilmiyor musun? İlahi...
orda 389 usd ye gelinlik vardı, orjinal midir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?