• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik, Araba ve ben :(

Tatlim_10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
608
1
66
Almanya
dert sayilmaz benimki sadece ufak bir problem hem Konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum ama evli olan arkadaslarin yardimina ihtiyacim var:17:

yakinda dügünüm olacak ama ben gelinlikle arabaya nasil binilir, inilir, oturulur bilmiyorum :14:
kinamda cok zorlandim dügünümde bu konuda zorluk cekmek istemiyorum..arabada nasil oturulur kabarik gelinlikle????
siz nasil yaptiniz??? bana bir yardimci olsaniz noluuuur :14:

eşin yardımcı olacak tabi arabaya oturmana
senin yapman gereken tarlatanı güzelce kavrayip gelinliğin üstüne değil cıbıldak poponun üstüne oturmak olcak güzel bacım :12:
tarlatanın üstüne oturursan merıliyynn monrööö misali sevindirirsin yurdum insanini bu da hoş olmaz tabi :55:

Gelinin her hareketi doğaçlama oluyor. O anı kare kare hatırlayan kaç gelin vardır ki ? :)

Arabaya binerken genelde zaten yanınızdakiler yardımcı oluyor,
bindikten sonrada düzeltiyorsunuz etek kısmını gelinliğinizin sonra yola devam.

Arabaya binerken, eğer tarlatan olacaksa gelinlikte, havaya çok kaldırmamasına dikkat edin. :)

Allah mutluluklar versin.. :16:

Son düzenleme:
canım sen zaten o anda öyle bi duyguda olacaksın ki herkes yöneticek seni :1: ben evimizin merdivenlerini nasılçıktım h,ç ama hiç hatırlamıyom. :(

eşin yardımcı olacak tabi arabaya oturmana
senin yapman gereken tarlatanı güzelce kavrayip gelinliğin üstüne değil cıbıldak poponun üstüne oturmak olcak güzel bacım :12:
tarlatanın üstüne oturursan merıliyynn monrööö misali sevindirirsin yurdum insanini bu da hoş olmaz tabi :55:

isteee beimde sorunum biryerlerimi göstermeden güzelce arabaya binip oturmak :16: birde önce oturup sonra gelinligi kavramam lazim ??? ama cok hos tarif etmissin cok sagol :34:

Gelinin her hareketi doğaçlama oluyor. O anı kare kare hatırlayan kaç gelin vardır ki ? :)

Arabaya binerken genelde zaten yanınızdakiler yardımcı oluyor,
bindikten sonrada düzeltiyorsunuz etek kısmını gelinliğinizin sonra yola devam.

Arabaya binerken, eğer tarlatan olacaksa gelinlikte, havaya çok kaldırmamasına dikkat edin. :)

Allah mutluluklar versin.. :16:

belki hatirlayan bilen vardir dedim :34: ama ben sorun ettim :14: kinada cok problem oldu hatta salona girmeden tarlatan yirtildi aynisi gelinlikde olsun istemiyorum

bebem millet koca bulamıyo ki evlensin :4:
sen bulmusun da gelinliği nasi tutcaani merak ediyon :37:

ayaginin birini arabanın içine atarken tut kaldir tarlatani otut popişinin üstüne
oldu bitti maşallaah
gerdeği neyim sorma valla bak kazen abi şutlar topyekün hepimizi :23:

bebem millet koca bulamıyo ki evlensin :4:
sen bulmusun da gelinliği nasi tutcaani merak ediyon :37:

ayaginin birini arabanın içine atarken tut kaldir tarlatani otut popişinin üstüne
oldu bitti maşallaah
gerdeği neyim sorma valla bak kazen abi şutlar topyekün hepimizi :23:

hahaa gerdegi sormam merak etme :32: benim tek sorunum gelinligi maf etmeden dügünü bitirmek ama senin dedigin sekilde denicem insallah biryerim görünmeden inip binerim:34:

canım benım tek derdın de bu olsun .
tarlatanın uzerıne oturmadan ,tarlatanı tutarak oturusun
emın ol hıc bıryerın gorunmmez .canım super mını elbıse degıl ya bu
ne korkuyorsun fırıkık vermekden:1:

bak şimdi: ))
benimde düğünüm 1 ay sonra benimde aklıma kurt düşürdün :27:
aklıma bile gelmemişti bu :86:
o değilde ben en çok tüm gün o gelinliğin içinde nasıl kalacağım,birde asansör olmayan 5 katlı evimizi nasıl çıkıp ineceğim merak ediyorum doğrusu :27:

gelinlğn alt kısmını yürürken fln tutup yardımcı olacak kişiyi iyi seç derim ben.arkdşmn sadıçı kızın tarlatanına öle yapışmıştı ki farkına varmadan habire kaldrp duruyordu :) mini gelinlik gyse o halinden dha açık duramazdı :))

Oturmana kalkmana esin yardimci oluyor zaten canim.

Ben de bu konuyu cok dusunuyordum ama o kadar kolay oldu ki hersey, ne oturmada kalkmada, ne yuruyuste sorun cikmadi.

nikahta evet diyene kadar olan şeyleri hayal meyal hatırlıyorum desem hatta nikah anını bile hatırlamıyorum:1: ama bu kadar kafana takma yoksa çok strese girersin oluruna bırak bazı şeyleri zaten sana yardım edecek çok kişi olacak... tarlatanı elinle tut gelinliğin üstünden sen ön kımına müdahale et eşin de arka taraftan tutacak gelinliğini sen oturacaksın ama gelinlik altında kalmayacak oturana kadar eşin arabanın kapısından ayrılmasın. ben bir de fazla yaslanmamıştım dimdik gittim arabada ay çok komikti gelinlikçim dedi ki tarlatan eğilir dikkat et diye ama düğünde zoydur zoydur oynadım stresi attım ya:1:

Back
X