telefon olayi...

Pirlanta01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2019
52
13
3
33
Merhaba kk üyeleri..
sizi herdaim takip ediyorum yazamazsam bile sürekli konulariniza hakimim :)

Ben 7 yillik evliyim 4 yasinda bir kizim var. Benim esimle ilgili kafama taktigim bir olay var, lütfen bana akil verin, sizinle konusmak beni rahatlacak, cünkü buaralar icime kapandim.
Esimin meslegi dolayisiyla whatsapp aktiv kullanan bir kisi. esimin 2 tane telefonu var , biri aramalar icin biride whatsapp icin, söyleki arama yaptigi telefona whatsapp yüklenmedigi icin eski whatsapp yüklenen bir telefon daha kullaniyor, yeni araba aldigimiz icin biraz maddi sikintimiz var, o yüzden alamadik acikcasi.
Esimin telefonu hic durmaz sürekli müsteriler arar. son 1 haftadir takip ettigim veya yeni farkina vardigim bir durumda su arama telefonu sürekli aksam yatmadan ucak moduna aliniyor, tabiki istesem acabilirim, yaptimda birkac kez birsey cikmadi, kendiylede konustum bana rahatsiz etmesinler arayip durmasinlar ben alardir ucak moduna aliyorum simdi mi aklina geldi bunu sorun etmek aciklamasini yapti ama icime oturdu.
Bugün sabah uyandigimdada fark ettim ki arama telefonu arabada birakilmis , sabah uyanmadan ciktim arabaya gittim kontrol etmek icin ucak modunda , actim ama birsey bulamadim ama araba unutup unutmadigindan emin degilim, yada bilerek mi birakti bende bilmiyorum..
Bana yaptigi tek aciklama , dinlenmek istiyorum müsteriler rahatsiz etmesin , baska aciklamasi yok.
Sizce nasil davranmaliyim ?? biraz susup pusuya mi yatim , yada bana nasil akillar verebilirsiniz?
Normalde esine cocuguna ilgili sabah isine aksam evine gelen bir esim var, bunuda eklemek istedim.
simdiden cok tesekkür ederim yorumlariniz icin :)

Merhaba kk üyeleri..

Ben 7 yillik evliyim 4 yasinda bir kizim var. Benim esimle ilgili kafama taktigim bir olay var, lütfen bana akil verin, sizinle konusmak beni rahatlacak, cünkü buaralar icime kapandim.
Esimin meslegi dolayisiyla whatsapp aktiv kullanan bir kisi. esimin 2 tane telefonu var , biri aramalar icin biride whatsapp icin, söyleki arama yaptigi telefona whatsapp yüklenmedigi icin eski whatsapp yüklenen bir telefon daha kullaniyor, yeni araba aldigimiz icin biraz maddi sikintimiz var, o yüzden alamadik acikcasi.
Esimin telefonu hic durmaz sürekli müsteriler arar. son 1 haftadir takip ettigim veya yeni farkina vardigim bir durumda su arama telefonu sürekli aksam yatmadan ucak moduna aliniyor, tabiki istesem acabilirim, yaptimda birkac kez birsey cikmadi, kendiylede konustum bana rahatsiz etmesinler arayip durmasinlar ben alardir ucak moduna aliyorum simdi mi aklina geldi bunu sorun etmek aciklamasini yapti ama icime oturdu.
Bugün sabah uyandigimdada fark ettim ki arama telefonu arabada birakilmis , sabah uyanmadan ciktim arabaya gittim kontrol etmek icin ucak modunda , actim ama birsey bulamadim ama araba unutup unutmadigindan emin degilim, yada bilerek mi birakti bende bilmiyorum..
Bana yaptigi tek aciklama , dinlenmek istiyorum müsteriler rahatsiz etmesin , baska aciklamasi yok.
Sizce nasil davranmaliyim ?? biraz susup pusuya mi yatim , yada bana nasil akillar verebilirsiniz?
Normalde esine cocuguna ilgili sabah isine aksam evine gelen bir esim var, bunuda eklemek istedim.
Suphelendiginiz gibi başka birisi olsa mutlaka mesaj gelirdi teli acmanizin ardından ,bende olsam rahatsız olurdum bu durumdan benim esimide akşam 9,10,11de müşterileri arar eşim hiç kapatmadı bu güne kadar ,yinede siz takipte olun.

Konunuzu sonuna kadar okuduktan sonra eee niye şüphelenmiş ki bu kadıncağız şimdi bu durumdan dedim. Cidden neden şüphelendiniz? Adam gece geç saatlerde de çalan telefon sesi duymamak için uçak moduna almış telefonu ne var bundan ben anlayamadım. Daha önce aldatmaya mı meyletti de her şeyde bir şey arıyorsunuz? Bence kafanızı rahat tutun ben şüphelenecek bir durum göremedim.

Benim eşimde öyle sabah akşam ararlar.. Tek telefon kullanıyor tatile gittiğimizde sir süre çalışmıyorum aramalara bakamam dese.bile aranıyordu.. en son bıkmıştı bitane daha telefon alacağım birini iş telefonu diğerini aile telefonu yapacağım iş telafonunu eve galince kahatacağım bu böyle çekilmiyor demişti.. Demem o ki eşiniz haklı ..

Bence cevabı mantıklı eşimin de müşterileri arar ki gece 12 de bile arayan çoktur ben rahatsız oluyorum ki çocukları tam uyutuyorum sessizlik olacak derken telefon çalıyor.

Baktın eskisine göre kendine de çok dikkat ediyor giyin kuşam süslenme gibi o zaman şüphelen.

neden şüphelendiniz anlamadım . Sonuna kadar okudum bir şey çıkacak herhalde dedim ama her şey gayet normal.

Sizi bu kadar şüphelendirecek geçmişte yaptığı bir hata mı var? Eğer yoksa bu kadar takıntılı olmayın derim.

İş ortamında 2 telefon kullanıyorum ben de. Mesai saati sonrası ben de hep sessize alır bırakırım bir köşeye . Çünkü yanımda olsa veya sesi açık olsa istemsiz bakıyor insan.
Zaten uçak modundan alıp bakmışsınız hiçbir şey çıkmamış. Bu kadar abartmayın derim.
En azından eşinize yansıtmayın yani. Açıklama yaptığım halde bana söylense aynı şey çok sinirlenirdim.

Benim eşim de öyle işten gelince telefonunu uçak moduna, rahatsız etme moduna alır. Bunun sebebi rahatsız etmesinler diye. Gayet normal bişey bu bence üstüne çok düşmeyin m sonuçta araştırma yapmışsınız bişey bulamamışsınız.

Bence sizin canınız sıkılmış kafaya takacak konu aramissiniz 😁 ben eşime telefonu sessize dahi aldiramiyorum ulaşamazlar diye asla almıyor. Keşke benimki de uçak moduna alsa 😆

Uçak modundan çıkardıktan sonra Uçak modunda ki aramalar vs. Görünmez :) Ben de çok alıyorum uçak moduna aramasını istemediğim kimseler bolca olduğu için ve uçak modundan çıkarınca şunlar şunlar aramış diye bildirim gelmiyor.telefonu kökten kapatmayla farklı yani bunu bilin

Merhaba kk üyeleri..

pusuda bekle olumlu olumsuz bir sonuç elde edersin

Back
X