Gelinlik, Araba ve ben :(

canım benım tek derdın de bu olsun .
tarlatanın uzerıne oturmadan ,tarlatanı tutarak oturusun
emın ol hıc bıryerın gorunmmez .canım super mını elbıse degıl ya bu
ne korkuyorsun fırıkık vermekden:1:

ben kinada yürümekte bile zorluk cektim birde dügünden sonra uzak yola gidilecek az biraz rahat olsun istiyorum :31:

bak şimdi: ))
benimde düğünüm 1 ay sonra benimde aklıma kurt düşürdün :27:
aklıma bile gelmemişti bu :86:
o değilde ben en çok tüm gün o gelinliğin içinde nasıl kalacağım,birde asansör olmayan 5 katlı evimizi nasıl çıkıp ineceğim merak ediyorum doğrusu :27:

bende ufak tefek seyleri cok kafama takiyorum baskalarinin aklina bile gelmez ama ben bir aksilik olsun istemiyorum :30:

gelinlğn alt kısmını yürürken fln tutup yardımcı olacak kişiyi iyi seç derim ben.arkdşmn sadıçı kızın tarlatanına öle yapışmıştı ki farkına varmadan habire kaldrp duruyordu :) mini gelinlik gyse o halinden dha açık duramazdı :))

simdiden etrafimda olacak herkese tembih ettim :1: insallah bende benzer birsey olmaz

Oturmana kalkmana esin yardimci oluyor zaten canim.

Ben de bu konuyu cok dusunuyordum ama o kadar kolay oldu ki hersey, ne oturmada kalkmada, ne yuruyuste sorun cikmadi.

oda zaten büyük ve genis bir gelinarabasi sectiki ben rahat rahat oturayim ama yinede insan korkuyor gelinlige birsey olacak diye

nikahta evet diyene kadar olan şeyleri hayal meyal hatırlıyorum desem hatta nikah anını bile hatırlamıyorum:1: ama bu kadar kafana takma yoksa çok strese girersin oluruna bırak bazı şeyleri zaten sana yardım edecek çok kişi olacak... tarlatanı elinle tut gelinliğin üstünden sen ön kımına müdahale et eşin de arka taraftan tutacak gelinliğini sen oturacaksın ama gelinlik altında kalmayacak oturana kadar eşin arabanın kapısından ayrılmasın. ben bir de fazla yaslanmamıştım dimdik gittim arabada ay çok komikti gelinlikçim dedi ki tarlatan eğilir dikkat et diye ama düğünde zoydur zoydur oynadım stresi attım ya:1:

esim biliyor zaten yanimdan hic ayrilmayacak ben arabaya binene kadar :16:...kinada cok zorluk cektim bende tarlatanin tüm telleri cikti nerdeyse gelinlikte ayni sorunu yasamak istemiyorum..salona girdikten sonra zaten benimde birsey umrumda olmaz ama yeterki öncesinden birsey olmasin :50:

Back