Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 443973
Eki Görüntüle 443974
Ayaklarımı en rahat hissettiğim ayakkabıydı. Beğendim de. Bilekten de tutuyor, tercih etmemin de bir nedeni buydu.![]()
Güle güle giy canımÇok şık
Yeni evlenen arkadaşım rahat rahat oynayabilmek için yedekte converse bulundurup salona girer girmez değiştirmişti
sanırım ben de öyle yaparım
![]()
Vallahi bunu bende ciddi ciddi düşünmeye başladım canım. Ya da en rahatından bi babet bulundurucam yanımda :)
çok şıkmış çok beğendim gerçekten...
çok şık ve zarif....güle güle giy..ben düğünümde nerdeyse babete yakın çok az topuklu giymiştim tepinecem diye:) zaten gelinlikten gözükmedi:)boyumda uzun olduğu için yıttım..bence ayakkabı çok önemli aksi halde zehir eder gününü...bence evde bikaç tur at ayağını alıştır.
Bak o da olabilirzaten eğer müstakbel eşinle aranda boy farkı falan olsa bile saçın kabarıklığı kapatıyor.Yani çok da gerek kalmıyor topuklu ayakkabıya.Bi girişte süzülüyosun davetliler tarafından, mecbur bakılıyo ne giymiş neyi nasıl diye
![]()
ayakkabılarını çok sevdim mutluluklar şimdiden![]()
Eki Görüntüle 443973
Eki Görüntüle 443974
Ayaklarımı en rahat hissettiğim ayakkabıydı. Beğendim de. Bilekten de tutuyor, tercih etmemin de bir nedeni buydu.![]()
Dantel modeli benim gelin ayakkabıma benziyor , güle güle kullan. :123: