• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik ayakkabımın altına isim yazdırmak isteyen arkadaslarım

canııım mutluluklar:D benım adımı yazabilirsin. LAZRAİL diye yaz:D çok saırsızlandıııımmmmmm. Hadi git evlen sonra durumumu süüüüüle:D

bende yazabilirim :)galiba düğünüm senden erken canım mutluluklar dilerim sana

Öncelikle hayırlı olsun mutluluklar :) ''Başak'' yazarsan sevinirim ilk olacak benim için de ::9:

kızlar mutluluklar benide yazarmısınız?Adım Esra ... sonucuda bildirirseniz mutlu olurum,bakalım silincek mi mümkünse silinsin:84:

Başak, selen, esra not aldm yazcm sonucu bildirirm merak etmeyin kzlar

Son düzenleme:
Rica ederim, inanmiyordum ama ablamn ayakkabisina ben yazdrdim silinmis 1 sene dolmadan sevdigimle tanistm simdi evleniyoruz darisi basiniza ins

benim adımı da yazarsan çok makbule geçer canım sedef ismim :9:

bu gidişle yazacak yer kalmayacak ayakkabında ama bir yerde boşluk bulursan ESMERALİSA diyede yazarsan sevinirim :16::16::16::16::16::66:

Rica ederim, inanmiyordum ama ablamn ayakkabisina ben yazdrdim silinmis 1 sene dolmadan sevdigimle tanistm simdi evleniyoruz darisi basiniza ins

Tatlım kısmet o ya ben kaç kişiye yazdırdım bildiğim kadarıyla hepsinde de adım s:5:ilindi ama malesef evlenemiyoree

Back
X