Gelinlik ayakkabınız...

bende yazmıstım bır suru ısım dügünümde o kadarda oynadım zıpladım eve geldigimde ayakkabımın altında isim kalmamıştı ama gelgelelim 7 ay oldu evleneli arkadaşların hepsi hala duruyo:: ))))))))))))

beyaz babet giyebilirsin mesela. kır düğününde hoş olur.
bir de tükenmezle yazma sakın.
ben de aynını yaptım 3 senedir çıkmadılar hala:roflol:

kaydirigubbakcemile5 yerimseniben sağol canımm ...
kursunla yazarım yawww AAA kaydirigubbakcemile3
beyaz babet yeşil çimlerde renk deişikline uğrucak die kırmızı gecırıyom aklımdan ya bakalım artık ozamana nasıl bişey giyerım suan kestıremıyorum kaydirigubbakcemile

hihoyyyt yazdım yazmaz olurmuyum ama öyle bile bile ayağımı yere sürmedim yazdığım listedeki hepsi evlendi 2 yıllık evliydim bekar arkadaş kalmadı ama uğurmudur bilmiyorum belkide benim arkadaşlar benim gibi evlenme meraklısıdırlar....herkes muradına erdi ve sanırım kimsede büyük bir sorun yok biri hariç.....kaydirigubbakcemile5

bende yazmıştım,silinenlerin hepsi evlendi bir tanesi duruyor sadece oda silinmemişti zaten,hem de ard arda evlendiler benden sonra ,benim düğünüm ilk baharda olmuştu,o yaz ve bir sonraki yazda hepsini evlendirdik!

oyle bi konusmussun ki oh canıma degsin der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…