Gelinlik el çiçeğimi kendim yaptım :) resimli

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
502
1
316
Konya
Kızlar benim gibi düşünen var mı bilmiyorum ama hazır satılan gelin çiçekleri çok basit geliyor bana. Canlı çiçek daha hoş duruyor ama onuda düzgün saklamak mümkün değil. Bende kendi el çiçeğimi kendim yapmaya karar verdim. 2 sene öncede ablama yapmıştım. Herke çok beğenmişti. Yaparken son dönemde moda olan uzun vazolardaki uzun saplı çiçeklerden ve aralara eklenen uzun süslerden aldım. Çiçekleri kargaburunla kestim, ayırdım, saplarını kısalttım. Sağlam olsun diye ipek iplikle buket şekli verip bağladım. artan yapraklarıda etrafına gelecek şekilde ekledim. Sap kısmına beyaz kurdele doladım ki sapları tülden görünmesin. Dün provaya gittiğimde gelinlikçimden gelinliğimin artan tüllerinden istedim. İğne iplik ve silikon yardımıyla da buketin tülünü düzenledim. Son olarak organize kurdeleden fiyonklar yapıp uzun iki kurdele sarkıttım. Benim çok içime sindi sizce nasıl olmuş :1:

Eklentiler

• $Goruntu(598).webp
    $Goruntu(598).webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 103
  • $Goruntu(599).webp
    $Goruntu(599).webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 198
  • $Goruntu(600).webp
    $Goruntu(600).webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 102
çok hoş olmuş canım
ben de gelin çiçeğini kendisi yapanlar grubundayım :dance:
ben de buketimi bitirdim ama yarın gidip içine yeşillik alıcam bi de birkeç küçük renkli aksesuar da koyabilirim bir de altının tülü var tabi..
ben de bitirince eklicem resmini, yapım aşamasını da :sm_cool:
allah içine sindirsin canım, inşallah her şey gönlünce olsun a.s. :nazar:

çok hoş olmuş canım
ben de gelin çiçeğini kendisi yapanlar grubundayım :dance:
ben de buketimi bitirdim ama yarın gidip içine yeşillik alıcam bi de birkeç küçük renkli aksesuar da koyabilirim bir de altının tülü var tabi..
ben de bitirince eklicem resmini, yapım aşamasını da :sm_cool:
allah içine sindirsin canım, inşallah her şey gönlünce olsun a.s. :nazar:

çok güzel benim gibi düşünenlerde varmış :) inşallah seninde içine siner. Resimlerini merakla bekliyorum opuyorumnanaktan

Back
X