Gelinlik Modelleri Gelinlik için yardimm

sarikelebek89

11.09.2015
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
126
43
Merhaba kızlar kız kardeşim evleniyor Tesettürlü bi bayan kendisi ama tesetturlu modellerde hem sade hemde prenses etek gelinlik bulamadigimiz icin bu gelinligi begendi .. bunu nasil tesetture uyarlayabiliriz fikri olanlar yardmci olur mu?

Eklentiler

• 1429131190566.jpg
    1429131190566.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 154
Yanlış bır secım olmus bence, tesetturlu bayanlar ıcın fransız dantel işlemelı butun parça gelınlıkler var ve çok şık duruyor.

Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Istanbul - Fatih semtine bir uğrayın derim... O kadar çok tesettürlü seçenek var ki orada, kesinlikle aklınıza yatacak, gönlünüze uyacak bir model bulursunuz veya sizin istemiş olduğunuz modele en yakın olanını yaptırtabilirsiniz...

Maalesef istanbul da degiliz. Istedigi sekilde bulamadi ya çok abartili modeller var tesettur gelinliklerde ve çoğunluk olarak A model etek kısımları o yuzdn tercih olarak bunu seçti. Prenses model olup sade olan gelinlikler hiç yoktu.

Bende gelinliği mi yurtdışı bir siteden aldım kına abiyemi de aynı yerden aldım ve sorunsuz geldi ayrıca resimdeki ürünün birebir aynısı.o dönem yurtdisindaydik zaten siparisi türkiyeye verdim ve problem olmadi

Merhaba kızlar, bende geçen sene evlendim bu dönemler zor bilirim bende gelinlikkirala sayfasından moda evi buldum oturduğum yere yakın ve çok memnun kaldım.Tavsiye ederim sizlere de :)

X