Gelinlik Modelleri gelinlik kapama pronovias tecrübem

jouly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
32
8
45
6 nisan 2014'te nikahım oldu gelinlik modelimi internetten beğendim pronovias'ın lavianne modeli idi gidip görüştüm ve 4.050 tl ye aldım öncedende oradaki yetkililerle konuşup üst tarafının kapanmasını istedim kayık yaka ve kolları truvakal kol dirsek altı hafif İspanyol örnek modelde götürdüm buraya kadar hiçbir sıkıntı yok gel gelelim gelinlik 3 ay sonra ispanyadan geldi heyecanla gittim denedim ve kapatma tadilatının olabileceğini söylediler ve 1 ay sonrasına tekrar gitmek üzere ankara Arjantin şubesinden ayrıldım 1 ay sonra gittiğimde gelinliği denedim kolları robot gibi hareket ettiremiyorum sanki İspanyol olsun dememişimde streç olup sarsın demişim Amerikan bezinin üstüne güpürleri dikmişler olay bu kumaşın devamı türkiyede yokmuş şık düğme gibi yerlerden güpür aramışlar bunu bana yeni oan söylüyorlar zaman daraldı gün kalmadı nikah tarihi yaklaştı o an iyi niyetimdendir gelinliği 2.tadilatta kollarını açıp yapmışlar ama nikahta giydiğimde ilk çıkış anında spot ışığı vurduğunda benim gelinlik 2 renk gelinliğin ana kumaşı kırık beyaz tadilat olan yerler beyaz parladı iki renk facia potluklar var bel göğüs berbatti anlıcanız toplamda 7bin tl para verdim en güzel günüm mahvoldu ve bunu çoğu kişi fark etmiş işin acı kısmı fotoğraflarda şak diye ortada flaş patladıkça iki renk dahada belli anlıcanız demem oki sakın siz siz olun pronovias tan gelinlik alırsanız kapattırma işlemi yaptırmayın kumaşların devamı yok atölyesi burda değil ispanyada dikilip geliyor tadilatlarıda terziler yapıyor atölyesi aynı yerde olan kumaşların devamı mevcut olan yerde yaptırım oralardan alın yok tadilat yaptırmıcam paramda var diyorsanız pronovias güzel

X