Bende Fatih'te istiyordum,ancak baktım bu diktirdiğim yerde Fatih'teki gelinliklerin daha iyilerini yapıyor.Oraya gitmedim.Fatih'in sadece ismi olduğu için fiyatlarının yüksek olduğunu düşünüyorum.Esenler'de Türkan gelinlik diye bir yerle anlaştım.Pronovias diktiriyorum
Pronovias'ın hangi modelini diktiriyorsunuz?
Düğünüm 27 Ekim'de ve ben gelinlik modeline karar vermedim henüz. Gelinliğimi Fatih'te diktirmek istiyorum, çünkü oraya ulaşımım kolay. Sizler nerelerde diktirdiniz gelinliklerinizi, bana nereleri önerirsiniz?
Tül etek gelinlik istemiyorum, nişanlığım tül etek olduğu için, bu sefer farklı olsun istiyorum. Gelinliğe danteli çok yakıştırıyorum, diktireceğim yerde bana kaliteli ürünler sunsun istiyorum. Beğendiğiniz gelinlik modellerini benimle paylaşabilir misiniz? (tesettürlüyüm)
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
Benimde 19 Ekimde düğünüm. Nişanlığımı Fatihte diktirmiştim bence gereksiz pahalı ordaki mağazalar. Gelinliğimi 500 evlerde Bella Moda Evi'ne diktiriyorum.Arkadaş tavsiyesiyle gittim fiyatta kolaylıkta sağlıyorlar. Henüz provalara başlanmadı ama arkadaşım çok memnun kaldı tavsiye edebilirm.
Dolomita diktiriyorum.
Çok güzel bir model, inşallah çok güzel olur, mutlulukla giyersiniz
Düğünüm 27 Ekim'de ve ben gelinlik modeline karar vermedim henüz. Gelinliğimi Fatih'te diktirmek istiyorum, çünkü oraya ulaşımım kolay. Sizler nerelerde diktirdiniz gelinliklerinizi, bana nereleri önerirsiniz?
Tül etek gelinlik istemiyorum, nişanlığım tül etek olduğu için, bu sefer farklı olsun istiyorum. Gelinliğe danteli çok yakıştırıyorum, diktireceğim yerde bana kaliteli ürünler sunsun istiyorum. Beğendiğiniz gelinlik modellerini benimle paylaşabilir misiniz? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
canım gelınlık guzel sey ama gercekten okadar masraf edıyorsun bır kere gıyıyorsun ondan sonra bıtıyor resımlerde kalıyor ben sımdıkı aklım olsa ya kıralardım yada bırınden ucuz satın alırdım bak ben satıyoum sımdı 500 tl ye ozel dıkım 1500 e dıktırdım
Fatih' te cadde üzerinde ve gelinlikçiler çarşısında benim arkadaşımın annesinin dükkanı var, eğer istersen özelden adresini yazabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?