- 12 Mart 2015
- 5
- 0
- 36
- Konu Sahibi EsraYldz88
Arkadaşlar çok kararsızım yaza düğünüm var ama bir türlü karar veremiyorum. Birkaç model resmi var elimde Ankarada Tavsiye edebileceğiniz bir moda evi var mı ? Kiralamak mı daha iyi satın almak mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bendede 3 hafta kaldı o zaman banada fazla gelmıstı :) heh demıstım dogru karar vermısım kıralamaklaGelinlik Kirala diye bir sayfa var. Ben sayfa üzerinden moda evlerine ürün görselini gönderdim fiyat teklifi aldım ve diktirdim. Bence kirala zaten kiralamalarda da sana özel dikiyorlar. Tek farkı kiralayıp moda evine geri veriyorsun. Düğün sonrasında 2 hafta sonra geri verdim moda evine gelinliği, o süre zarfında bile koyucak yer bulamadım
Arkadaşlar çok kararsızım yaza düğünüm var ama bir türlü karar veremiyorum. Birkaç model resmi var elimde Ankarada Tavsiye edebileceğiniz bir moda evi var mı ? Kiralamak mı daha iyi satın almak mı ?
evet gelinlik özel birşey aslında ama aldıktan sonrada ona yer bulamyorsun. Ben özel birsey olsun istiyorum. Kiralayarak özel dikim yaptırsam diyorum. Moda evlerini gezmeden önce modele karar vermem gerekiyor sanırım
Gelinlik Kirala diye bir sayfa var. Ben sayfa üzerinden moda evlerine ürün görselini gönderdim fiyat teklifi aldım ve diktirdim. Bence kirala zaten kiralamalarda da sana özel dikiyorlar. Tek farkı kiralayıp moda evine geri veriyorsun. Düğün sonrasında 2 hafta sonra geri verdim moda evine gelinliği, o süre zarfında bile koyucak yer bulamadım